imah » wartos » Setelan HDR Denmark migunakeun Nevion IP solusi jauh-produksi pikeun sinyalna balap kuda hirup

Setelan HDR Denmark migunakeun Nevion IP solusi jauh-produksi pikeun sinyalna balap kuda hirup


AlertMe

Solusi nyadiakeun produksi ongkos-éféktif

Nevion, Panyadia-unggul pangajén tina solusi produksi média virtualized, geus ngumumkeun yén setelan HDR Denmark, Mangrupa panyadia-layanan pinuh pikeun industri siaran, geus deployed Nevion alat-alat na software pikeun basis IP jauh-produksi. Leyuran nyandak setelan HDR nyadiakeun cakupan balap kuda cicing di Dénmark ku awak minimum dina loka. Éta ogé ngajadikeun pamakéan optimum sumberdaya di sentral studio jeung kontrol kamar di kopenhagen.

Setelan HDR Denmark dipilih Nevion'S titik média software-diartikeun Virtuoso keur angkutan JPEG 2000 IP Wan kalayan panangtayungan FEC, na VikinX luhur X2 router hibrid pikeun baseband routing di fasilitas sentral, sarta sababaraha Flashlink alat-alat pikeun ngolah AV sarta Tally. Setelan HDR ogé ngangkat VideoIPath ngadalikeun sakabeh set-up ti lokasi sentral. Prosés palaksanaan lumpat lancar, kalawan leyuran bade hirup ngan tilu bulan sanggeus proyék nu dimimitian - dina jangka waktu keur peluncuran saluran Balap lagu anyar dina Januari 2018.

Productions biasa ayeuna nyokot tempat, kalawan ngan hiji cameraman na dua wartawan di lomba-lagu na hiji host, salah tamu na salah produser dina lokasi sentral dina kopenhagen. alat-alat nu geus diangkut kana lomba-lagu dina mobil, sarta nyetél ku onsite cameraman. Productions Live Fitur nepi ka genep video eupan tina lomba-lagu na tilu balikna eupan, kitu ogé sababaraha audio, kaasup comms.

Dina sagala, setelan HDR Denmark ayeuna nyadiakeun cakupan of 260 poé lomba sataun ti salapan lagu nu séjén pikeun kanal Balap lagu.

Marc Bostrøm, System Integrator dina setelan HDR Denmark nyebutkeun: "Jeung balap kuda gaduh panongton comparatively leutik di Denmark, produksi teu bisa jadi sahiji gedena sarua sakumaha sababaraha nempokeun badag sarta acara urang ngadamel, disebutkeun eta moal bakal jadi giat. Urang dipikawanoh yen IP produksi jauh éta hijina pilihan pikeun ngahontal tingkat nimbleness jeung ongkos-efektivitas kami diperlukeun. The Nevion solusi disadiakeun sagala ieu sareng masihan urang kadali terpusat, latency lemah sareng perlindungan kami diperlukeun teuing ".

"IP produksi jauh ngajadikeun eta ékonomis mungkin nyadiakeun cakupan profésional pikeun olahraga nu teu boga panongton badag, nu écés pedah nu pemirsa sarta ogé nyadiakeun bisnis giat pikeun kami, nambihan Marc Bostrøm" Kalayan Nevion'S pitulung, kami geus diajar loba ngeunaan kemungkinan ditawarkeun ku IP, sarta urang pilari dina cara pikeun capitalize salajengna dina ieu. "

Hans Hasselbach, Kapala komérsial Officer di Nevion cik: "Sering diskusi sabudeureun IP fokus produksi jauh dina nyieun badag skala, luhur-profil, Productions internasional langkung mirah. proyék ieu nembongkeun IP ogé bisa manjangkeun kasempetan pikeun ngahasilkeun hirup jeung nyieun aliran sharing anyar. Kami reueus geus mantuan setelan HDR Denmark ngahontal ieu bisnis maranéhanana ".

Marc Bostrøm bakal presenting proyék ieu dina Nevion'S acara pre-NAB, dina April 8th, 2018 di Las Vegas.

Nevion bakal showcasing Virtuoso na VideoIPath on stan na (SU5510) di NABshow 2018April 7-12, Las Vegas Konvénsi Center.


AlertMe