imah » wartos » AJA Ngenalkeun Kartu Cocog OpenGear® Anyar di IBC 2019

AJA Ngenalkeun Kartu Cocog OpenGear® Anyar di IBC 2019


AlertMe

OG-FS-Mini nyandak singkronisasi pigura video dina arsitéktur openGear;

OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI dilegakeun AJA skala openGear sareng scan ngarobah kamampuan

Amsterdam, Walanda, Konperénsi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Gedong dina kulawarga openGear ngembang® produk, Systems Video AJA ngumumkeun tilu kartu openGear anyar di IBC 2019, kalebet OG-FS-Mini, OG-ROI-DVI jeung OG-ROI-HDMI. OG-FS-Mini ngagaduhan fungsionalitas AJA anu nembé ngumumkeun pigura FS-Mini singkronisasi Mini-Converter sareng arsitéktur openGear, sedengkeun OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI dukungan DVI atanapi HDMI ka SDI wilayah-of-interest skala, konvérsi scan sareng puteran gambar dina format openGear. Masing-masing kartu dirancang pikeun dianggo dina pigura openGear 2RU kalebet kerangka AJA OG-X-FR 2RU, sareng tiasa ngonpigurasi jarak jauh, diawaskeun sareng dikadalikeun nganggo jaringan PC atanapi lokal nganggo parangkat lunak Ross DashBoard.

"Produksi ngembangkeun dina siaran, OTT sareng proAV, ningkatkeun paménta pikeun solusi konversi kompak anu dipercaya. OG-FS-Mini anyar kami, OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI kartu openGear alamat ieu peryogi ku cara singkronisasi sareng kerangka gambar wilayah anu dipikaresep, kalayan konfigurasi jauh sareng kontrol dina arsitéktur openGear, "jelas Nick Rashby, Présidén, Systems Video AJA.

OG-FS-Mini

OG-FS-Mini mangrupikeun kartu kompatibel ti openGear tina AJA anu ngagampangkeun singkronisasi pigura sareng kaluhur / turun / konversi silang SD, HD sareng sinyal video 3G pikeun penyebaran openGear kapadetan tinggi. Kartu gaduh 3G-SDI input sareng output 3G-SDI sareng HDMI sakaligus, sareng dua panyambungna terminal terminal 3-pin blok kanggo kaluaran audio analog saimbang.

OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI

Nampilkeun fungsionalitas audio anu éksténsif, skala gambar anu luar biasa sareng aspék sareng konversi tingkat pigura, OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI ngamungkinkeun, konversi kualitas luhur tina DVI komputer atanapi HDMI kaluaran kana video baseband over SDI. Wilayah anu ngadukung minat ngamungkinkeun para profesional pikeun gampang nimba sinyal komputer sareng sumber video pikeun scan konversi, skala sareng konversi kana SDI.

Bedah na kasadiaan

OG-FS-Mini sayogi ayeuna ngalangkungan jaringan reseller sakuliah dunya AJA pikeun $ 695 US MSRP. OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI bakal sayogi usum gugur ieu pikeun $ 995 US MSRP masing-masing ngalangkungan jaringan penjual dunya AJA di dunya. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan: www.aja.com/family/opengear

kira-kira Systems Video AJA, Inc.

Kusabab 1993, AJA Video geus produsén ngarah téknologi panganteur video, converters, solusi rekaman video digital sarta kaméra profésional, bringing-kualitas luhur, produk ongkos-mujarab kana profésional siaran, video na pos pasar produksi. produk AJA anu dirancang jeung dijieun di fasilitas kami di Jukut Valley, California, jeung dijual ngaliwatan saluran jualan éksténsif ngeunaan resellers sarta Sistem integrators sakuliah dunya. Kanggo inpo nu salajengna, mangga tingali ramatloka kami di www.aja.com.

# # #

Sadaya merek dagang referenced dieu milik pausahaan masing-masing.


AlertMe