imah » wartos » AJA Ngumumkeun Software Desktop v15.5

AJA Ngumumkeun Software Desktop v15.5


AlertMe

Ngenalkeun dukungan Logam dina macOS, 2SI lengkep SMPTE roaster sokongan pikeun 8K,

Pangrojong RGB pikeun néwak sareng muter balik 8K sareng seueur tambihan anu sanés

Amsterdam, Belanda, Konférénsi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Systems Video AJA ngenalkeun Desktop Software v15.5 pikeun KONA, Io sareng produk T-TAP dinten ayeuna di IBC 2019. Perangkat lunak gratis gratis parobihan kinerja konci anu nyayogikeun profesional video sareng kabébasan kreatif ditingkatkeun sareng kalenturan alur kerja di Windows®, Linux Ubuntu® jeung macOS®, kalayan perbaikan kaasup 2SI lengkep SMPTE roaster dukungan pikeun 8K, dukungan RGB pikeun néwak sareng playback 8K sareng Pola Uji HDR énggal di Ruangan Kontrol AJA.

Desktop Software v15.5 gaduh kasaluyuan pinuh sareng macOS Catalina, sareng dukungan anyar pikeun Metal dina macOS. Perbaikan ieu hartosna ningkat kacepetan sareng dukungan kreatif dina laptop Mac sareng workstations kalebet Mac Pro anyar, dimana KONA 5 kalayan dukungan pikeun resolusi sagala dugi ka 8K mangrupikeun pasangan anu menang-pasti.

"Software Desktop v15.5 ditarjamahkeun ngabantosan pangguna pikeun ngahontal visi kreatif anu dimaksud, naha masalahna pormat atanapi sistem operasi desktop," saur Nick Rashby, Présidén, Systems Video AJA. "Produk KONA sareng Io kami nawiskeun konektipitas anu teu pernah kantos, sareng pamutahiran perangkat lunak énggal fitur pangrojong langkung saé pikeun alur kerja 8K sareng tambahan anyar pikeun alur kerja kreatif dina Windows, Linux, sareng macOS pang anyarna."

Sorotan Desktop Software v15.5 di antarana:

  • Kasaluyuan lengkep sareng macOS Catalina
  • Dukungan Anyar Anyar dina macOS
  • Pinuh 2SI SMPTE roaster ngadukung pikeun 8K dina KONA 5
  • Dukungan RGB pikeun néwak 8K sareng playback di KONA 5
  • Pola Uji HDR dina Panel Kontrol AJA
  • Pangrojong DirectShow Anyar pikeun KONA 5 sareng KONA IP
  • Sababaraha kamajuan anu aya di sakuliah Panel Kontrol AJA sareng Ruangan Kontrol AJA
  • Rojongan pikeun Windows®, Linux Ubuntu® jeung macOS®

Bedah na kasadiaan

Desktop Software v15.5 bakal sayogi dina usum gugur ieu salaku undeuran gratis tina AJA's support kaca.

kira-kira Systems Video AJA, Inc.

Kusabab 1993, AJA Video geus produsén ngarah téknologi panganteur video, converters, solusi rekaman video digital sarta kaméra profésional, bringing-kualitas luhur, produk ongkos-mujarab kana profésional siaran, video na pos pasar produksi. produk AJA anu dirancang jeung dijieun di fasilitas kami di Jukut Valley, California, jeung dijual ngaliwatan saluran jualan éksténsif ngeunaan resellers sarta Sistem integrators sakuliah dunya. Kanggo inpo nu salajengna, mangga tingali ramatloka kami di www.aja.com.

# # #

Sadaya merek dagang referenced dieu milik pausahaan masing-masing.


AlertMe