imah » 2014 NAB Tembongkeun » The New HEVC Line: Live Streaming Leyuran ku Haivision

The New HEVC Line: Live Streaming Leyuran ku Haivision


AlertMe

Haivision boga produk anyar jeung solusi dijadwalkeun pikeun showcase di NAB2014! Haivision bakal unveil leyuran anyar pikeun HEVC ngalirkeun dina garis produk transcoding sarta demonstrate anu nembe ngumumkeun Makito X Series tina encoding jeung decoding produk, ayeuna featuring Ngamankeun Angkutan dipercaya (SRT) téhnologi. Dirancang pikeun aplikasi kontribusi video hirup keur intelegensi, panjagaan, sarta pangintipan (ISR), sarta kontribusi video backhaul, leyuran anyar ieu bakal empower organisasi ngirim video kualitas luhur ngagunakeun jaringan-kapasitas low, bari tetep ngajaga kasaluyuan jeung infrastruktur nu geus aya. The live HEVC baseband encoding jeung H.264 mun HEVC atanapi HEVC mun H.264 transcoding - baris nyadiakeun keur transporting video kualitas luhur ngagunakeun kirang rubakpita.

Haivision urang newest Makito X Series tina encoders video / decoders dirancang pikeun aplikasi encoding paling nuntut di perusahaan, disiarkeun na lingkungan féderal / militer, nu Makito X Series delivers kinerja luhur, video kualitas punjul sarta encoding pisan efisien. Diwangun dina platform encoding widang-dibuktikeun Haivision urang, anu Makito X brings pamaké lengkep a Haivision_enterprise_video_3D_Logosolusi distribution video titik-ka-titik kalayan pangalaman pamaké ningkat, ngurangan biaya jeung ngaronjat count channel.

Ngamankeun Angkutan dipercaya (SRT) téhnologi ayeuna diulas dina Makito X Series tina téhnologi encoding / decoding, nyadiakeun kualitas luhur, béaya rendah angkutan video leuwih Internet. SRT optimizes kinerja streaming video sakuliah Jaringan Internet unpredictable, dimana pakét rugi, jitter, kamacetan jaringan sarta bandwidth fluctuations parah bisa mangaruhan pangalaman nempoan. Ku ngagabungkeun tungtung-to-tungtung kaamanan, resiliency na adjustment titik dinamis, SRT tames tantangan Internet streaming umum ku detecting kaayaan jaringan sacara real-time tur ngaluyukeun stream ka nganterkeun video kualitas pangluhurna.

Haivision bakal némbongkeun ieu leyuran anyar di NAB Tembongkeun di Renaissance Las Vegas Hotel (Cangkuang Room, 3400 Paradise Rd) ti April 7-10.

ngeunaan Haivision

Haivision delivers solusi tungtung-to-tungtung keur streaming, encoding, ngarekam, Ngatur, sarta dikabaran video aman jeung média interaktif dina perusahaan, atikan, médis / Podomoro, sarta féderal / industri militér. Haivision mangrupakeun pausahaan swasta dumasar di Montréal na Chicago jeung kantor régional di Austin, TX; Atlanta, Ga .; Portland, Atawa .; Washington DC na Hamburg, Jérman. Ku jualan na rojongan organisasi global, Haivision distributes produk na ngaliwatan resellers nilai-ditambahkeun, integrators sistem, distributor, sarta OEMs di sakuliah dunya. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.haivision.com

* Pasal informasi disadiakeun ku Haivision Kanada HQ Sumber: NASDAQ OMX / GlobeNewswire

Pikeun sakabéh nepi anjeun kana informasi menit dina 2014 NAB Tembongkeun warta, NAB Tembongkeun Sinyalna, sarta Broadcast Téknik News pastikeun tetep "di kenal" jeung Broadcast Darso Magazine!


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019