imah » wartos » Bangsa Sakola Luhur Ngaluarkeun Blackmagic Design Kaméra ka NFL Pro Bowl sareng MLB Spring Training

Bangsa Sakola Luhur Ngaluarkeun Blackmagic Design Kaméra ka NFL Pro Bowl sareng MLB Spring Training


AlertMe

Fremont, CA - May 10, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén SMP Negeri nganggo Blackmagic DesainURSA Mini Pro salaku kaméra utami sareng program program pendidikan tinggi nasional di organisasi. Kaméra URSA Mini Pro nembe dianggo ku High School Nation pikeun ngawawancara pilem dina NFL 2019 Pro Bowl sareng acara Liga Inggris Baseball 2019 Spring Training.

SMP na diadegkeun dina 2014 ku Jimmy sareng Mike Cantillon nalika usaha ngabantosan band na adi ngora pikeun mendakan tempat pikeun dilaksanakeun janten usaha nasional pikeun ngadukung sakola sareng seniman ngora. "Bangsa High School netepkeun tujuan awal pikeun nunjukkeun rumaja aya rébuan jalur karir unik di ditu," saur Jimmy Cantillon. "Kami yakin yén sakali mahasiswa ngagaduhan raos karier dina widang kréatif, éta tiasa ngirimkeun aranjeunna handap jalur anyar dina kahirupan."

Cantillon sareng timnya gaduh pangabisa unik pikeun ngaksés aksés murid-murid anu seueur anu katingali ku anu teu mungkin; rombongan rutin nyandak siaran murid kana kajadian anu saé sapertos NFL Pro Bowl, Liga Musim Panas NBA, MLB All-Star Week sareng seueur deui. Tapi awalna awalna langkung saderhana. Dina ngamimitian, HSN fokus kana siaran radio ku nyorong para seniman musik ngora, naek sareng dugi ka stasion radio SMA kanggo ngawawancara. Sering ieu dituturkeun ku prestasi di kampus nalika tuang siang. Ti dinya, sigana ekstensi logis pikeun pindah kana produksi digital.

HSN Videographer Ryan Slattery ngabagéakeun pamutahiranana kana Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K, saukur kumargi masihan pilihan profésional. "Kualitas cuplikanna endah pisan. Saatos nembak S-Log 3 mangtaun-taun, kami mendakan transisi codec lumayan lancar, tapi jero warna 10-bit mangrupikeun perbaikan anu penting. Salaku pakét, URSA Mini Pro nyarioskeun yén urang tiasa langkung gampang, ku parantos ngagaduhan monitor (nganggo LUTS), gaduh XLR masukan, sareng dipasang dina taktak gunung anu parantos aya, "saur Slattery.

Pangalaman HSN munggaran kalayan kaméra aya di NFL Pro Bowl, sareng gancang Slattery mendakan kalenturan praktis tina kaméra-nilai anu saé. "Aranjeunna ngamungkinkeun urang némbak 60 fps di UHD, anu mangrupikeun pamutahiran ageung tina kaméra sateuacana anu kedah dibawa ka 1080 pikeun néwak 60fps. Perbaikan anu sanésna mangrupikeun kamampuan pikeun nyolok kabel mikropon XLR langsung kana kaméra, janten kana parékam audio anu misah. Pendapat gunung taktak nyarioskeun dina aplikasi ieu, tinimbang angkat sareng monopod atanapi penstabil. Anu pamungkas, kelirna luar biasa. ”

Pindah tina téknologi DSLR kana hiji URSA Mini Pro mangrupikeun kabisat, tapi hiji anu disambut ku HSN sareng para mahasiswa, anu ngagaduhan kasempetan pikeun ngabungkeun sistem sareng ngalaman pangaturan nalika siap pikeun wawancara. "Aranjeunna sadayana koméntar, kalebet guru, langkung saé anu aya di jabatan kampus ogé lamun aranjeunna gaduh aksés sapertos kitu," saur Cantillon. "Éta ditiup."

SMP SMA ngaharepkeun teraskeun programna, sareng badé nyorong salajengna kana produksi digital. "Kusabab langkung seueur sakola anu hoyong ngenalkeun média digital, kelas produksi sareng laboratorium di kampus, urang ningali kasempetan pikeun maénkeun peran pikeun ngabantosan kamungkinan sakola di sakumna nagara," saur Cantillon. "Kami hoyong ngabantosan sakola pikeun ngamimitian kelas sareng antukna jabatan anu lengkep dina karir ieu. Kami hoyong ngabantosan aranjeunna nyetél diri pikeun hirup saatos sakola di luhur, sareng angkat ka kuliah atanapi karir kalayan langkung akrab sareng téknologi sareng alat énggal salaku jalma anu kasep pertengahan na 20 urang. Tujuan kami pikeun ngamimitian masihan sakola studio produksi utama anu sakumna distrik tiasa dianggo pikeun nyiptakeun naon waé anu aranjeunna ngaharepkeun! ”

Tapi pamustunganana, HSN bakal teras-terasan masihan pasihan deui ka para siswa, sareng nyayogikeun pangalaman anu awal-awal anu ngiringan aranjeunna janten karir anu positif anu aranjeunna pikahoyong. Aksés pikeun henteu ngan saukur Blackmagic Desain téknologi tapi ogé atlit sareng pelaku utama unik, ngan sapertos sadayana, didamel ku kurva belajar.

Pencét Fotografi

Poto produk tina URSA Mini Pro sareng anu sanésna Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe