imah » diulas » The Hiji sarta Ngan, Robert De Niro Bubuka Keynote #NABSHOWNY

The Hiji sarta Ngan, Robert De Niro Bubuka Keynote #NABSHOWNY


AlertMe

Robert De Niro (Butuh kuring ngomong deui) bakal headlining nu 2018 Tembongkeun Bubuka dina NAB Tembongkeun New York. De Niro nyaéta legenda dunya produksi (duanana di hareup jeung di tukang kaméra) sagemblengna solidifies dekade nya ku pangalaman dina industri hiburan. De Niro urang fireside obrolan bakal moderated ku Dade Hayes, contributing Editor- deadline Hollywood yén kudu Q & A dipuseurkeun di sabudeureun masa depan pilem jeung hiburan nyieun pikeun pangalaman muka keynote dinamis.

De Niro, anu Academy Award unggul aktor pikeun sagala rupa pilem iconic kaasup "The bapa baptis, Part II". di 1974 pikeun Best Actor pendukung sarta "Raging Bull" sakumaha Actor Best di 1980, geus langsung impacted industri pilem kalawan gaya gede pisan sarta rarasaan murni anu anjeunna brings kana karakter. Robert De Niro dibuka karir gambar gerak di Brian De Palma urang "The Kawinan Partéi" di 1969. Ku 1974 anjeunna ogé sempet meunang New York Film Kritik Award pikeun Best ngarojong Actor dina "Bang nu Drum Lalaunan" ti Nasional Society of kritikus Film pikeun "Hartosna jalan".

De Niro ogé geus earned Academy Award nominasi karyana di: "Taksi Supir," "The Rusa Hunter," "Awakenings" nu diaransemén tina "Cape Sieun" jeung "Buku permaénan garis pérak." proyék hareup De Niro urang "The Irishman" di mana manéhna Béntang, sarta geus ngahasilkeun kalawan panjang waktos sobat Martin Scorsese bakal kolaborasi kasalapan maranéhna babarengan jeung pasti bakal luhur hareup diulas deliverable cinematic Netflix urang.

"Robert De Niro nyaéta aktor legendaris, produser sarta sutradara anu gawé ngawengku dekade na genres" ceuk NAB Eksekutif Wawakil Présidén Konvénsi jeung Operasi Usaha Chris Brown. "Simkuring nuju ngahormatan ngabagéakeun manéhna taun ieu sacara NAB Tembongkeun New York sakumaha anjeunna babagi wawasan sarta pangalaman dibédakeun kalayan Hadirin ".

parusahaan produksi De Niro urang, Tribeca Productions geus ngembangkeun proyék on mana anjeunna tos seueur salaku produser, diréktur jeung aktor sarta kacida nyatet pikeun "A Bronx Dongéng" di 1993 nu ditandaan perdana directorial fabulous De Niro urang, kitu ogé, "The Good Shepherd" di 2006. Karya anu De Niro kontinyu kana demonstrate nyaeta murni komitmen pikeun kaunggulan.

The Festival Film TribecaNu anjeunna diadegkeun kalawan Jane Rosenthal jeung Craig Hatkoff diadegkeun dina 2002, geus global enriched industri pilem urang. Dina 2009, De Niro narima éta Kennedy Center Honor keur akting dibédakeun na jeung Stanley Kubrick panghargaan ti BAFTA Awards Britannia. De Niro ieu ngahormatan jeung Cecil B. DeMille Award di 2011 Golden Globe Awards. Anjeunna ogé tos seueur salaku Presiden juri ti 64th Film Festival Cannes.

kira-kira NAB Tembongkeun New York
Dihasilkeun ku National Association of siaran jeung ko-lokasina jeung Audio Téknik Society'S East Basisir konvénsi, NAB Tembongkeun New York bakal dilaksanakeun Oktober 17 - 18, 2018 di Javits Konvénsi Center. Kalawan leuwih ti Hadirin 14,000 na 300 + exhibitors, NAB Tembongkeun New York showcases nu pangalusna dina téhnologi hareup generasi keur media, hiburan jeung professional Telecom kalawan konferensi sarta bengkel fokus kana tipi, Pilem, satelit, Video online, acara live, podcasting, iklan, perusahaan A / V, produksi jeung pos.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2018 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup. Dina 2017, NAB Tembongkeun Hirup narima leuwih 1.3 juta pemirsa online jeung mangsa 2018 NAB TembongkeunKami diharepkeun ngaleuwihan 1.5 juta pemirsa.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!