imah » wartos » Hitomi sareng Broadcast Wireless Systems bakal demo panyeger sareng alignment pikeun produksi jauh di IBC 2019

Hitomi sareng Broadcast Wireless Systems bakal demo panyeger sareng alignment pikeun produksi jauh di IBC 2019


AlertMe

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 2.C11 - Hitomi Broadcast, produsén MatchBox, kotak alat alignment video audio ngarahkeun industri, mangrupikeun kerjasama sareng Broadcast Wireless Systems (BWS), produsén kaméra jauh-low BWS NanoPRO TX pemancar balik-kaméra, pikeun nampilkeun kamampuan produksi jauh anu nampilkeun anyar anyar Hitomi ' Aplikasi kotak matchbox Glass® 'di IBC 2019.

maké Sony Kaméra PXW 500 dina injeuman tina Presteigne Broadcast Hire sareng dua kaméra Hitomi anu nyalira, kaméra tetep, Hitomi bakal nyebarkeun BWS's NanoPRO TX sareng panarima RF pikeun nunjukkeun sacara real-dunya MatchBox Glass sacara langsung pikeun ngukur latency sareng nyayogikeun gancang, akurat-lip sinkronisasi sareng alignment tina sababaraha kaméra.

Direktur Broadcast Hitomi Russell Johnson nyarios, "Ieu sanés ngan ukur kumaha nyimpen waktos sareng artos sareng MatchBox Glass, urang nyorot kumaha téknik produksi téknologi jauh panganyarna sareng tiasa masihan seueur kaunggulan pikeun wartawan di lapangan.

"Kusabab penyiar butuh pamancar RF anu sederhana sareng dipercaya pikeun mindahkeun kontén, aranjeunna sakaligus peryogi cara anu gancang sareng akurat dina widang pikeun mastikeun singkronisasi, kalebet pikeun produksi multicamera. Salami aranjeunna gaduh iPhone atanapi iPad anu dilengkepan sareng MatchBox, tim produksi ayeuna tiasa gampang ngukur sareng ngabenerkeun pikeun bédana latency antara kaméra dina situs, anu hususna kapaké kanggo produksér jauh. "

Sutradara BWS Stuart Brown nambihan, "Kami gaduh hubungan kerja anu saé sareng lumangsung sareng Hitomi sareng senang gaduh kasempetan tambahan ieu pikeun nunjukkeun rupa-rupa manpaat tina tawaran BWS NanoPRO TX ka masarakat produksi.

"Seueur aspék téknologi gancang ngarobah pikeun ngaktifkeun produksi jauhna janten langkung gancang, langkung ékonomi sareng, pamustunganana langkung pikaresepeun pikeun konsumen. Anu kami nunjukkeun kalayan Hitomi mangrupikeun sistem anu langkung serbaguna anu bisa sacara gampang dikaluarkeun ku panyiar dunya pikeun mastikeun transmisi warta live, olahraga, sareng acara, dijamin ku singkronisasi anu gancang, kualitas luhur, sadaya anu penting pikeun ngahasilkeun modéren. "

MatchBox Glass sareng pendamping na, MatchBox Analyzer, nuju diperkenalkan sareng demonstrasi produksi jauh di IBC 2019 on Stand 2.C11 di Amsterdam ti 13-17 Séptémber.

###

Ngeunaan Hitomi
Hitomi mangrupikeun pabrik alat siaran televisi profésional anu aya di Inggris. Éta produk unggulan 'MatchBox' ngabéréskeun lip-sinkron, koherensi, idéntifikasi garis, masalah pemantauan tingkat audio. Tim rékayasa Hitomi gaduh mangtaun-taun pangalaman dina manufaktur siaran profésional, ngembangkeun produk-na ngarah dunya pikeun standar. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan www.hitomi-broadcast.tv

Media Contact:
Jennie Marwick-Evans
Manor Marketing
[EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 7748 636171

Ngeunaan Sistem Wireless Broadcast
BWS gaduh pangalaman puluhan taun di daérah nirkabel. Kitu ogé pangalaman operasional tim mangrupikeun desainer produk anu gaduh mékanis in-house éksténsif, parangkat lunak, pangalaman sareng FPGA.

Kontak parusahaan:
Stuart Brown
[EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 1376 390647


AlertMe