imah » wartos » ViuTV Hong Kong Ngaronjatna Audio sareng Nyiapkeun pikeun Future IP sareng Calrec

ViuTV Hong Kong Ngaronjatna Audio sareng Nyiapkeun pikeun Future IP sareng Calrec


AlertMe

HEBDEN sasak, UK, Mungkin 21, 2019 - Penyiar siaran bébas-Hong Kong ViuTV nyiapkeun sorangan pikeun masa depan audio-over-IP kalayan mésér konsol Artemis Light, a Brio12, a Brio36 sareng AoIP antar tina Calrec. ViuTV ngahasilkeun sababaraha paméran hiburan sareng utamina dipikanyaho pikeun pagelaran live skala leutik sareng acara ceramah.

"Konsol kasebut memang ramah pisan, penting lamun dianggo ku sababaraha operator dina sagala rupa kaluaran," saur Mike Lau, Asisten Présidén Produksi sareng Pasokan di ViuTV. "Éta tiasa dipercaya pisan sareng kualitas sora anu saé. Kami ogé hoyong tiasa nyayogikeun syarat jaringan ayeuna urang bari ogé nyiapkeun diri kanggo masa depan IP kumargi transisi éta lumangsung dina infrastruktur anu langkung ageung. Téknologi sareng jasa jual beli Calrec masihan kami kapercayaan dina ngalakukeun parobahan ieu. "

Lampu Artemis dipasang di Studio 1, anu dianggo pikeun kontén hiburan umum ogé pertunjukan kaulinan sareng pagelaran langsung. Brio36 dianggo pikeun acara paméran di Studio 2 sareng Brio12 dina Studio 1 bertindak salaku cadangan. MADI sareng Dante dianggo ku penyiar: tilas pikeun konektipitas interkom sareng terakhir pikeun sambungan kana konsol percampuran PA langsung, kanggo rekam lagu lacak sareng sambungan mike nirkabel.

Komisi, konsultasi sareng dukungan tambahan ditanganan ku distributor Hong Kong resmi Calrec, Jolly Pro Audio.

"Minangka palanggan anyar, ViuTV milarian sét audio anyar sareng modern anu bakal ngabantosan aranjeunna transisi ka lingkungan basis IP," saur Manajer Penjualan Jualan Internasional Calrec Anthony Harrison. "Ngabantosan penyiar kanggo ngadamel alihan éta parantos dijantenkeun dina jalan peta produk kami kanggo sababaraha waktos anu lumayan. Kami ogé resep yén ViuTV mikawanoh kualitas konsol kami sareng jasa anu kami nyayogikeun, digabungkeun sareng Jolly Pro Audio. ”

kira-kira Calrec audio Ltd.

Calrec audio ieu sacara éksklusif dedicated ka kaunggulan dina audio campur kode keur dina hawa jeung produksi hirup. A spesialis siaran keur leuwih ti 50 taun, Calrec geus ngembangkeun sauntuyan konsol digital relied on ku siaran tersukses di dunya. konsol beuki mangrupakeun komponén integral dina jaringan fasilitas-lega, mere naékna workflows adaptable, sumberdaya shareable jeung kamampuh bisa gampang dimekarkeun. Ti pisan awal, Calrec geus dijieun solusi inovatif anu diwenangkeun siaran pikeun ngembangkeun métode kerja maranéhanana sarta meunang nilai gede tina alat-alat maranéhanana. Pikeun solusi audio premium, siaran nempatkeun trust maranéhanana di Calrec. Inpo leuwih mangrupa sadia dina calrec.com.

ngiringan Calrec audio: www.facebook.com/calrecaudio twitter.com/calrecaudio


AlertMe