imah » wartos » Angkatan Tugas Pamulihan Industri HPA Nami Leon Silverman Kursi

Angkatan Tugas Pamulihan Industri HPA Nami Leon Silverman Kursi


AlertMe

30 Juni 2019 (Burbank, CA) - The Hollywood Asosiasi Profesional (HPA), organisasi perdagangan anu ngaladénan komunitas profésional anu méré kaahlian, pangrojong, pakakas sareng prasarana pikeun nyiptakeun sareng pagawean eusi média., ngumumkeun dinten yén pamimpin industri sareng urut présidén HPA Leon Silverman bakal mingpin Force Tugas Pamulihan Industri HPA (IRTF). Dianggap salaku salah sahiji ahli anu paling terhormat dina produksi sareng pasca, Silverman mangrupikeun pangadeg HPA sareng terus ngajabat dina Bdj. Salami lila-lila karier na, anjeunna parantos ngayakeun kalungguhan eksekutif di studio utama sareng perusahaan hiburan kaasup Netflix, The Walt Disney Studios, Kodak sareng LaserPacific. Dina kalungguhan ieu, anjeunna parantos fokus kana parapatan téknologi sareng kreatifitas, gawé bareng raket sareng sababaraha organisasi industri konci.

Sakumaha diumumkeun sateuacanna, Pasukan Pamulihan Tugas Industri ditumpeskeun dina neruskeun sustainable produksi sektor industri produksi sareng produkproduksi kalayan tujuan pamahaman kumaha carana nyiptakeun kontén dina dunya épék anu dampak ku krisis pandémik. Kondisi kagiatan virtual Town anu badé ngajantenkeun bakal ngabagikeun kasehatan sareng kasalametan panganyarna, prakték pangéjaran teknis sareng kreatif sareng ngadorong dialog komunitas global.

Silverman nyatet, "Kami dina waktos anu penting dina waktos anu penting sareng nangtang di industri urang. Sedengkeun pandemi maksa urang pikeun mekar cara urang damel pikeun épéktip nyiptakeun sareng nganteurkeun kontén, urang ogé ngagaduhan kasempetan nyata pikeun henteu ngan ukur balik deui digawé, tapi pikeun mindahkeun industri urang ka hareup. Pasukan Tugas ieu bakal ngigelkeun para ahli, seniman, sareng visioner téknologi ti sababaraha bidang disiplin nepi ka ngémutan kolaborasi dina évolusi industri sareng inovasi. HPA cocog pisan pikeun ngabantosan ngadamel patokan umum sareng forum pikeun paguneman ieu sareng sanaos kami henteu aya di rohangan anu sami, urang masih tiasa ngabantosan ngahijikeun industri urang. Kuring leres-leres yakin urang tiasa muncul tina krisis ayeuna langkung kuat sareng fokus kana ningkatkeun kreativitas sareng kreasi kontén nyalira. "

Balé Kota IRTF anu munggaran bakal diayakeun dina bulan Juli sareng bakal dimodelkeun ku Hollywood wartawan Éditor Tech Carolyn Giardina. HPA ngarencanakeun neraskeun pormat ieu salami sababaraha bulan ka payun sabab pangaruh pandemi kasebut mekar. Kajadian ieu bakalan nampilkeun pengetahuan sareng prosés pangénggalna pikeun perorangan sareng perusahaan nalika damel di set, di lingkungan pasca-set, perusahaan épék visual, studio, perusahaan produksi, sareng éntitas pasca produksi. Acara anu munggaran bakal aya panel ahli sapertos ahli médis, ilmuwan, pamimpin politik, seniman pos produksi, sareng anggota serikat. Studi kasus pidéo bakal nyandak urang balik layar pikeun diajar kumaha fasilitas sareng perusahaan parantos ngatur tantangan tina pandemi.

"Hal ieu penting pisan," nyatakeun Silverman, "pikeun kolaborasi sareng individu konci anu gaduh pengetahuan ilmiah ogé jalma anu parantos nyetél standar pikeun balik padamelan pikeun mastikeun urang saluyu sareng pedoman na tiasa ngadidik komunitas HPA urang. . Tungtungna, tujuan urang nyaéta pikeun ngawangun masa depan anu saé kolaborasi, kreatif, sareng téknis. "

Jadwal sareng panyatur khusus pikeun balé kota anu badé badé diumumkeun sakedap.

Seth Hallen, Présidén HPA nyarios, "Dewan Pendopo IRTF ngagambarkeun bab salajengna kumaha HPA bakal kalibet sareng mendakan nilai kanggo masarakat sareng industri urang. Aya ngan saukur aya saurang anu tiasa nyandak reure the IRTF kalayan langkung kaahlian sareng kapemimpinan tibatan Leon, sareng HPA Board tetep gairah sareng dédikasi pikeun kantos ngadamel tempat-tempat pendidikan sareng konektipitas anu nganteurkeun dampak anu nyata. Ieu langkung ti diskusi panel sederhana, ieu bakal janten pamikiran panginten, pelancaran interaktif pikeun léngkah-léngkah industri urang. ” 

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka hpaonline.com.


AlertMe