imah » wartos » Hulu di Jepang milih Bitmovin pikeun nganteurkeun pangalaman online generasi hareup

Hulu di Jepang milih Bitmovin pikeun nganteurkeun pangalaman online generasi hareup


AlertMe

Bitmovin, Pamingpin dunya dina téhnologi video online, announces yén Hulu di Jepang, pamimpin jasa streaming video online dioperasikeun ku HJ Holdings, Inc. Minato-ku, Tokyo, Présidén: Hiroyuki Oho, teras disebut HJ, dina kolaborasi sareng PLAY Inc., perusahaan pimpinan Platform Video Online dina Jepang (Shibuya-ku, Tokyo, Présidén: Kazumichi Kuroda, ti dieu disebut ogé PLAY) parantos milih Bitmovin Encoding pikeun nganteurkeun pidéo anu bermutu tinggi pikeun naon waé parangkat anu dioptimalkeun bitrates. Solusi ieu disampaikan ku pasangan integrasi Jepang Bitmovin anu milih pasangan integrasi Itochu Cable Systems, (Shinagawa-ku, Tokyo, Présidén sareng CEO: Kenji Tsuchiya.

HJ ngajalankeun layanan pangiriman video online anu ngamungkinkeun palanggan nya ngaksés pustaka kontén anu ningal judul 50,000, kalebet sadayana ti pilem sareng acara TV ka dokumenter sareng anime. Pikeun mastikeun yén palangganna nampi kualitas pidéo pangsaéna pangsaéna dina bét anu paling handap, HJ milih tipis pamotongan Bit-Jud, 3-Pass sareng téhnologi encoding Multi-Codec pikeun ngahontal ieu.

"Hulu kéngingkeun perpustakaan perpustakaan kontén kelas dunya di Jepang, sareng urang teras narékahan pikeun mastikeun yén pangalaman online patandingan éta. Bitmovin ngabantosan urang ngahontal éta ku Per-Judulna, 3-Pass sareng téknologi encoding Multi-Codec anu ngamungkinkeun urang nganteurkeun kualitas pidéo pangluhurna dina palanggan urang. Hatur nuhun ka Bitmovin, urang tiasa teraskeun ngalangkepan ekspektasi para nasabah ku nawiskeun pangalaman nempoan ditingkatkeun, bari sakaligus ngirangan biaya. "HJ / PLAY nyarios.

HJ sareng PLAY utamina milih téknologi panyandi Bitmovin kusabab sifat lincah tina produk na API urang. Teknologi encoding Per-Judil Bitmovin ngamungkinkeun encoder ngaluyukeun kontéks resolusi & tangga bitrate unggal potongan eusi masing-masing, mastikeun kualitas video konsisten dina peuntas sakabéh platform, sareng anu ngan ukur diperyogikeun pikeun nyumputkeun target éta. Fitur ieu ngamungkinkeun HJ nawiskeun kontén dina platform langkung gancang, ningkatkeun kualitas gambar sacara signifikan, sareng ngirangan biaya operasional ngiringan panyimpen sumber asal sareng tagihan pangiriman CDN.

Fitur anu sanésna HJ diadopsi nyaéta 3-Pass encoding Bitmovin, anu sacara radikal ngarobih prosés panyandi ku dimimitian ku analisa tingkat luhur gancang pikeun ngaidentipikasi setelan enkoding anu sakaligus ogé léngkah pre- sareng post-processing anu dibutuhkeun pikeun tiap bagian tina pidéo. Nyababkeun kana rata-rata pengurangan bitrate tina 10-15% tina encode tunggal atanapi multi pass anu henteu aya réduksi kualitas video.

Kombinasi Bitmovin's Per-Judul sareng 3-Pass encoding ngamungkinkeun pikeun HJ nyebarkeun sababaraha codec, ngamungkinkeun sakabéh pustaka dioptimalkeun pikeun unggal bagian tina eusi sareng pikeun unggal alat, nuju kana aliran kerja efisien hyper-bandwidth.

"Bitmovin nyiptakeun masa depan pidéo anu gancang janten perusahaan go-to perusahaan pikeun merek média sareng hiburan anu multi-layar OTT kedah tetep nyetél téknologi anyar, naha éta urang mendesain téknologi encoding Cloud urang sareng kasaluyuan sareng kalenturan dina pikiran , "Tambah David Godfrey, Wakil Présidén & General General Asia Pacific di Bitmovin. "Gawe caket sareng ICS, kami tiasa nawiskeun versi HJ anu cocog sareng kontén Bitmovin sadar kana téknologi encoding multi pass, sahingga cocog sareng modél bisnisna sareng bungkusan langganan berbasis resolusi. Kami ngarepkeun kerjasama urang sareng HJ sareng PLAY, sareng ngarepkeun ningkatkeun alur kerja na sapertos fitur sapertos ultra HD, 8K, HDR10 +, Dolby Visi, Dolby Atmos sareng AV1 ”

"Kami mangrupikeun vendor multi SIER khusus dina komunikasi, siaran sareng sora, sareng kami parantos ngembangkeun OTT layar multi dina bidang anu paling penting dina taun-taun ayeuna. Hatur nuhun kana saupami encoding Bitmovin parantos diadopsi dina layanan "Hulu" online di Jepang dina koperasi sareng dukungan anu ageung ti "PLAY". Kuring yakin yén sadaya téknologi panganyarna Bitmovin sapertos Per-Judul, 3-Pass sareng Multi-perjalanan bakal nyumbang kana ningkatkeun kualitas layanan sareng ngirangan biaya operasi. "Présidén Kenji Tsuchiya sareng CEO" ICS ".


AlertMe