imah » wartos » Ian Hamilton mun Ngawula sakumaha General Manajer jeung Julian Hewitt sakumaha Téknis Operasi Manajer pikeun Riedel Australia

Ian Hamilton mun Ngawula sakumaha General Manajer jeung Julian Hewitt sakumaha Téknis Operasi Manajer pikeun Riedel Australia


AlertMe

WUPPERTAL, Jerman - Feb. 19, 2015 - Riedel Communications, panyadia perintis pidéo real-time, audio, data, sareng jaringan komunikasi, parantos ngalantik Ian Hamilton janten panutan umum pikeun Riedel Australia sareng Julian ("Jules") Hewitt kana peran manajer operasi téknis pikeun Riedel Australia.

"Pangalaman Ian nyayogikeun produksi berprestasi sareng solusi komunikasi anu canggih pisan. Usaha na ngagaduhan seueur proyék ngalibetkeun Riedel Australia sareng pelengkap éksténsif peralatan Riedel, "saur Cameron O'Neill, diréktur, wilayah Asia-Pasifik, di Riedel Communications. "Salaku kontraktor sareng pangguna akhir, Ian parantos ngembangkeun pamahaman anu jero ngeunaan téknologi Riedel sareng poténsina. Kalayan kanyaho sareng pangalaman ieu, anjeunna leres pisan pikeun nungtun kamekaran Riedel Australia terus. "

Hamilton parantos damel sareng alat Riedel ti saprak mimiti sayogi di pasar Australia, sareng anjeunna parantos ngarancang sareng ngabimbing palaksanaan solusi Riedel dina data acara, komunikasi, sareng jaringan siaran kanggo seueur acara Australia anu paling bergengsi sareng nungtut acara.

Dina ngalaksanakeun kalungguhanana salaku manajer umum Riedel Australia, Hamilton ngagentos O'Neill, anu ngalaksanakeun operasi Riedel Asia-Pasifik tina kantor Tokyo. Sateuacan nyandak posisi ieu, Hamilton mingpin desain sorangan sareng perusahaan produksi téknis. Salaku kontraktor lepas, anjeunna damel koordinator téknis Riedel pikeun 2013 International Fleet Review, bagian tina perayaan pikeun mengingetan ulang taun 100th nalika asupna armada Angkatan Laut Royal Australia mimiti di Sydney Harbour. Sateuacanna, minangka koordinator téknis pikeun Déwan Kota Sydney ti 2010 ka 2012, anjeunna tanggel waler pikeun nyemprot operasional teknis petasan Hawa Taun Anyar Sydney sareng épék Sydney Harbour.

Hamilton parantos ngawaskeun sababaraha acara langsung pikeun lembaga pamaréntah sareng organisasi, sareng karyana pikeun para séktor komersial kalebet peran manajer produksi pikeun puluhan acara live, mimitian ti lomba olahraga, acara perusahaan, sareng pertunjukan otomatis pikeun téater profil tinggi, jogét. opera, sareng pagelaran batu.

Salaku manajer operasi téknis pikeun Riedel Australia, Hewitt bakal nanggung logistik pikeun nyandak gear jalma sareng jalma ka tempat anu pas dina waktos anu leres. Salaku tambahan, anjeunna tanggel waler pikeun mastikeun yén sadaya alat dina pangaturan kerja anu pangsaéna, teras ningkatkeun kamampuan urang dina aplikasi kritis misi.

"Kawas Ian, Jules parantos damel sareng Riedel alat salami mangtaun-taun, sareng pangalaman praktis na ku ngaleungitkeun solusi kami janten anjeunna sanésna tambahan pikeun kulawarga Riedel Australia," tambah O'Neill. "Kuring yakin anjeunna bakal berharga dina ningkatkeun kapasitas urang pikeun nyumponan kabutuhan produksi pelanggan beuki nambahan."

Hewitt ngagabung ka Riedel Australia saatosna nembe ngalayanan salaku téknis dukungan téknis di Sydney Opera House, pangguna waktos jalan na Riedel. Anjeunna sateuacanna mangrupikeun operator audio kanggo perusahaan téater Bell Shakespeare. Sateuacan éta, Hewitt nyayogikeun dukungan pikeun festival musik lokal sareng festival musik, ogé rangkepan berita live-profil, olahraga, sareng acara siaran hiburan.

Inpo Salajengna ngeunaan Riedel jeung produk parusahaan anu sadia dina www.riedel.net.

# # #

kira-kira Riedel Communications
Riedel Communications desain, manufactures, sarta distributes pioneering video real-time, audio, data, jeung jaringan komunikasi pikeun siaran, audio pro, acara, olahraga, téater, sareng aplikasi kaamanan. Pausahaan ogé nyadiakeun layanan rental pikeun radio sarta telepon di antara kamar jeung kamar sistem, solusi acara IT, backbones serat, sarta sistim transmisi sinyal nirkabel nu skala gampang pikeun acara tina ukuranana naon, mana di dunya. Diadegkeun dina 1987, pausahaan kiwari employs leuwih ti 350 jalma di lokasi 13 di Éropah, Asia, Australia, jeung Amérika.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Poto Tumbu:
www.wallstcom.com/Riedel/Riedel-IanHamilton.jpg
www.wallstcom.com/Riedel/Riedel-JulianHewitt.jpg


AlertMe