imah » wartos » IBC 2014: Aston unveils ongkos anyar éféktif HbbTV 1.5 HD PVR diatur-luhur kotak platform maké Viaccess-Orca urang Cim Sentinel cardless Sistim aksés kondisional (CAS)

IBC 2014: Aston unveils ongkos anyar éféktif HbbTV 1.5 HD PVR diatur-luhur kotak platform maké Viaccess-Orca urang Cim Sentinel cardless Sistim aksés kondisional (CAS)


AlertMe

Aston's MAYA (R) HD Sambungkeun ngirim standar panyalindungan konténer tinggi pikeun Operator TV Pay-TV tanpa ogé téknologi anu motong

Bagnolet, Séptémber 11th 2014 - Aston ayeuna ngumumkeun integrasi dinamis Sentinel Viaccess-Orca kana biaya na HbbTV 1.5 MAYA (R) HD Sambungkeun platform box top top PVR. Aston gaduh catetan lagu panjang kerjasama sareng solusi panyalindungan kontén Viaccess-Orca sareng waktos ieu, duanana firma berpasukan pikeun nawiskeun para palanggan platform kaamanan perdana kartu tanpa jaringan anu henteu kaperluan pikeun pasar TV. Platform anyar ieu bakal dipidangkeun di IBC 2014 di stan Viaccess-Orca (Hall 1, nangtung A51).

Aston, ngaliwatan kaahlian waktos na panjang dina kotak set-top digital, parantos nunjukkeun kamampuan pikeun nyayogikeun ekspektasi operator utama ngeunaan fitur standar ogé syarat syarat kaamanan kontén premium. Platform Viaccess-Orca's Dinamis Sentinel tanpa aksés aksés (CAS) platform ngirimkeun standar standar panyalindungan eusi, sareng bakal dipasang dina biaya Abb HbbTV 1.5 MAYA (R) efektif biaya Aston. HD Sambungkeun platform box top top PVR.

Ngahijikeun standar kualitas pangluhurna dina hal spésifikasi téknis sareng desain hardware, nyaéta MAYA (R) HD Platform Sambung nyambung kabéh manpaat tina jasa HbbTV dihubungkeun ka operator ku ngadukung boh aksés siaran sareng broadband. Kotak set-top canggih kalebet pungsionalitas PVR-Siap, streaming multi-kamar, sareng mesin DRM kanggo jasa VOD.

Salaku pangéran dunya, mesin DRM ogé ngamungkinkeun manajemén Push VOD, nganggo bagian tina standar HbbTV v2.0 standar anyar. Salaku hasil tina kerjasama ketat Eutelsat, ieu ngajadikeun MAYA (R) HD Sambungkeun platform kotak pangatur anu paling utama pikeun ngahijikeun protokol anyar ieu pikeun tampilan jasa HbbTV VoD.

Ari MAYA (Sunda) HD Sambungkeun fitur anu dioptimalkeun yén desain anu ngahasilkeun nilai anu luar biasa pikeun artos. Sadaya desain mékanis sareng hardware parantos dioptimalkeun ngaliwatan pendekatan anu unik anu henteu ngahasilkeun konsérasi ngeunaan inovasi, eksklusif, kualitas sareng reliabilitas. Kalayan reputasi Aston pikeun desain industri setting ekslusif, desain anu inovatif, kompak sareng luar biasa MAYA (R) HD Sambungkeun nyetél standar anyar dina pasar kotak set.

Siap nyebarkeun MAYA (R) HD Sambung tos sayogi satelit, terestrial, sareng versi kabel.

"Viaccess-Orca parantos kéngingkeun amanah operator sareng pamilik kontén di jagat ieu ku nyayogikeun standar kaamanan anu paling luhur," saur François Moreau de Saint Martin, CEO di Viaccess-Orca. "Ku gawé bareng sareng Aston, Viaccess-Orca neraskeun kana tradisi éta, nyayogikeun operator TV-bayar kalayan solusi-ongkos mahal, aman, sareng siap-nyebarkeun solusi anu cocog kana spésifikasina anu pasti."

"Viaccess-Orca sareng Aston gaduh hubungan kerja anu panjang, suksés," saur Stephane Nitenberg, diréktur manajemén, Aston. "Mitra strategis pang anyarna ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun para nasabah sareng sistem aksés kondisional tanpa syarat industri dina kotak canggih set-top HbbTV."

Ngeunaan Aston
en.aston-france.com - www.aston-france.com
Kusabab 1988, desain Aston, ngamekarkeun sareng ngahasilkeun solusi kotak-Top sareng CAM pikeun digital satelit sareng TV terestrial, salian jasa tambah nilai-nilai anyar anu dihubungkeun. Salaku produsén utama, Aston ngadalikeun sadaya ranté produksina, ti desain produk dugi ka penjualan sareng pamasaran. Inovasi sareng téknologi sok aya dina manah strategi perusahaan. Sapertos kitu, Aston damel sareng mitra utama pikeun ngembangkeun platform hibrid nganggo OTT sareng solusi TV anu nyambung, VoD, Catch-Up TV, HbbTV sareng aplikasi Android. Aston ogé ngamekarkeun solusi canggih pikeun aplikasi Multi-kamar sareng aplikasi Multi-layar ogé rupa-rupa inovatif profésional sareng konsumen anu aman CI / CI + 1.3 CAMs, patuh sareng kalolobaan operator CAS sareng nawiskeun tingkat jasa anu henteu saksama ka pasar.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkepna kami milu dina Facebook sareng Twitter @AstonFrance

Ngeunaan Viaccess-Orca
Salaku panyadia global ngarah panyalindungan eusi, pangiriman, sarta solusi kapanggihna, Viaccess-Orca ieu shaping pangalaman eusi pamungkas. Ngaliwatan rentang terpadu na produk-savvy bisnis jeung solusi, Viaccess-Orca mantuan panyadia ladenan di kabel, DTT, satelit, IPTV, Sarta industri OTT mangtaun tepi kalapa di ngembang pesat lingkungan multiscreen dinten ieu. Ku sangkan panyadia ladenan pikeun aman nganteurkeun hiji pangalaman pamaké ngalakonan kana alat naon baé, Viaccess-Orca ieu reinventing bentang hiburan. Viaccess-Orca mangrupa bagian ti Oranyeu Grup. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.viaccess-orca.com atanapi turutan parusahaan on Twitter @ViaccessOrca jeung LinkedIn.


AlertMe