imah » diulas » IBC 2018 - KOMUNITAS Ross Review of #IBCShow

IBC 2018 - KOMUNITAS Ross Review of #IBCShow


AlertMe

David Ross, CEO Ross Video

IBC mangrupa salah sahiji tradeshows pangbadagna di kalender industri siaran sarta eta nawarkeun kasempetan berharga pikeun Birokrat eusi datang tur ningali kamajuan panganyarna dina téhnologi produksi. Hanjakal, éta ogé mangrupa acara 4 poé dilaksanakeun ngaliwatan 5 poé, sarta panurunan dina nomer nganjang taun kudu nambahan beurat kana loba voices diantawis exhibitors gedé nelepon pikeun robah nepi format jeung hiji réduksi dina panjang acara. Barina ogé, lamun NAB tiasa pak di leuwih 93,000 datang di 4 poé, aya sih euweuh alesan compelling naha 55,000 Hadirin IBC urang kudu 5.

Pulitik kumisan, paméran taun ieu sacara éta estu cerah sarta estu lampu dina produk anyar ngajalankeun ti loba merek utama, kalayan Ross Video mahluk iwal kasohor. Ross sumping ka IBC kalawan 21 brand produk anyar jeung apdet signifikan saprak NAB dina April - a karya anu luar biasa ku standar saha urang. Luhur daptar produk anyar boga jadi Carbonite Ultra, Hiji merk anyar 1RU 3ME switcher platform ti Ross. Carbonite Ultra dimimitian dina kirang ti daptar $ 11k AS sarta ngawengku jadi loba I / O pamrosésan sinyal anu sabagian para nasabah anu meuli eta sagampang processor sinyal! Ogé anyar ti Ross taun ieu téh Ultritouch, Panel layar rampa pinuh-customizable na configurable pikeun control sistem na monitoring.
Ultritouch bisa nyetél gancang nedunan aplikasi tradisional kawas router, multiviewer jeung kontrol pamrosésan sinyal, tapi daya nyata nyaeta kamampuh pikeun ngalakukeun ampir nanaon rék kitu rék. peluncuran produk kasohor sejen ieu PIVOTCam-SE, Kaméra megapiksel 24 ci anyar kalawan 23x zum optik. Pangsi-Cam nawarkeun unjuk pisan kuat di hiji titik harga pisan diasupan - idéal pikeun Productions mana spasi aya dina premium atawa budgets dina konstrain.

Kumisan ti ngajalankeun produk, ieu pisan metot taun ningali kebangkitan dituluykeun dina popularitas 12 SDI sakumaha platform a. Sababaraha taun ka pengker, abdi dilongok pausahaan semikonduktor utama na kapanggih hiji kahoream umum mertimbangkeun nyieun chip 12G lantaran, mun cutatan hiji produsén, "pesaing Anjeun keur sakabeh meunangkeun nu hareup nyaéta IP. Kuring nanya ka "sangkan chip pikeun kuring jeung nu lianna bakal nuturkeun". cukup yakin, maranehna nuturkeun Ross na aya kiwari jumlah tumuwuh produk 12G di pasar ti sakabeh pabrik utama, vindicating kaputusan urang pikeun jawara 12G sarta neruskeun produk ngembang di sakuliah SDI, 12G tur platform IP. Simkuring yakin yén 12G ngagambarkeun hiji diakses, jalur pamutahiran efisien jeung ongkos-mujarab pikeun nasabah anu teu hayang nyieun parobahan borongan dina infrastruktur pikeun IP. Simkuring nuju teu denying pentingna IP, tangtu, sarta kami geus pisan senang pikeun mantuan para nasabah migrasi ka workflow sadaya-IP basis lamun éta tujuan pikaresep maranéhanana, tapi urang ogé nyobian janten pragmatik jeung mantuan saloba rupa béda customer salaku urang bisa. A loba broadcaster hébat sabudeureun dunya nu masih operasi di SD, jeung Abdi ragu CTOs maranéhanana ayeuna keur diteundeun ngahudangkeun peuting ku masalah leuwih migrasi IP. konsumén ieu sagampil valid pikeun Ross sakumaha sagala lianna, sarta kuring teu resep pamanggih sangkan aranjeunna yen urang moal bisa mantuan aranjeunna nungkulan bisnis, teknis na tantangan kreatif maranéhna nyanghareupan sapopoé. Waktu ditanya ku wartawan di IBC taun ieu pintonan kuring dina laju nyoko IP, abdi ngawaler ku nyebutkeun ayeuna teh pasti beuki, tapi laju nyoko 12G SDI ieu ngaronjatkeun di hiji laju malah gancang. Aya henteu butuh pabrik janten sheepish ngeunaan 12G - aya paménta customer na nyatu bisnis alus kaluar aya pikeun maranéhanana anu disusun maén kaulinan lila di pasar lila-buntut urang.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina produk dibuka dina IBC ku Ross Video, Mangga buka www.rossvideo.com/IBC/


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!