imah » Lahirna eusi » IBC 2019: Perintis Cerita Visual Brands Vizrt, NewTek sareng NDI Unite

IBC 2019: Perintis Cerita Visual Brands Vizrt, NewTek sareng NDI Unite


AlertMe

Bergen, Norwégia - Vizrt, NewTek™ sareng NDI® dugi ka IBC 2019 (nangtung 7.B01) dina kaayaan merek payung Vizrt Grup - ngahijikeun tilu merek pencerita visual pelopor dina hiji tujuan - pikeun ngabantosan para nasabah ngirimkeun langkung seueur carita, langkung saé nyarios.

nu Vizrt grup merek bakal tiasa kéngingkeun nasabah ngawasaan pajeulitna carita visual sareng maksimalkeun kreativitasna. Kalawan babarengan, merek nyayogikeun platform anu paling lengkep dina basis IP, solusi cariosan visual visual anu ditetepkeun ku software di pasar - ngaladénan unggal jinis pencerita dina unggal jinis organisasi.

Dina waktos anu sasarengan, NewTek jeung Vizrt bakal ngungkabkeun rute anu tos aya ka pasar sareng bakal tetep didedikasikeun ka basis pelanggan séwang-séwangan.

Vizrt bakal neruskeun ngahémat sareng ngabentuk ékosistem anu ngamungkinkeun tingkat luhur carita visual dina siaran, perusahaan sareng média anyar. Hal ieu dilakukeun tiasa diaksés ku para nasabah ku ahli tim di-imah ahli konsultan jasa profésional, manajer akun sareng manajer kasuksésan customer.

NewTek bakal teras masihan masihan unggal tukang carita sora liwat video via jaringan reseller anu kuat. NewTek komitmen pikeun gawé bareng mitra saluranna pikeun nyumponan kabutuhan pangguna akhir sareng rute merek pikeun pasar bakal 100% ngalangkungan saluran henteu langsung.

NDI, sacara digital, dumasar-IP, standar konektipitas pidéo ayeuna bakal diposisikan handapeun payung merek Vizrt Grup. Ieu bakal mampuh merek NDI janten tingkat fokus sareng otonom, janten nganteurkeun langkung nilai NewTek jeung Vizrt solusi customer, kitu ogé mitra pihak katilu.

Michael Hallen, CEO, ngomentaran: "Kami ayeuna dina posisi pikeun ngamajukeun inovasi pelopor sareng kakuatan rékayasa Vizrt, NewTek sareng NDI pikeun kapentingan sadayana para nasabah. Kuring luar biasa bungah ngabantosan para nasabah pikeun ngahontal tujuan ku kéngingkeun harta intelektual anu kuat, jaringan saluran anu berharga sareng pamimpin pamikiran industri. Ieu bakal ngintunkeun misi urang, anu sacara gampang dipasang nyaéta: langkung seueur carita, langkung saé dicarioskeun. ”

nu Vizrt grup merek didukung ku karyawan 700 di kantor global 30, sareng ngitung CNN, Fox, BBC, Mediacorp, New York Giants, SBS, Tencent, Globosat, sareng MTV diantara para klienna.


AlertMe