imah » wartos » IBC Tembongkeun 2014 roundup!

IBC Tembongkeun 2014 roundup!


AlertMe

Minggu naon éta! Henteu aya mamang urang bakal sibuk syuting sareng ngédit pidio pikeun The IABM pikeun ngaleupaskeun, tapi henteu dina skala anu diantisipasi urang! Gemblengna, Adam Plowden Videography direbut sareng prod…

sumber: ajp1991.wordpress.com

Tempo dina Scoop.it - Téknik siaran


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)