imah » 2015 IBC Tembongkeun » IBC Tembongkeun Poé 1 Wrap-Up! #IBCShow

IBC Tembongkeun Poé 1 Wrap-Up! #IBCShow


AlertMe

The 2015 Amsterdam IBC Tembongkeun urang poe kahiji (kadua lamun kaasup dinten konferensi-hijina Kemis urang) ieu ditajong-off sareng nulungan badag informasi jeung senang di Amsterdam rai Kongrés na Center Pameran. Hujan es, hujan es gang Éta sadayana didieu! Pamaén badag jeung up-na-comers téh di dieu pikeun ply wares maranéhanana pikeun para sahabat dina média: Arri, Network audio, CueScript, Dilarang Panyiaran, Metraweather, Ridel, Blackmagic, Cinergy, AVL Panyiaran, Bayangkeun, Sony, Bentang laut Panyiaran, TVU, sarta Vizrt, Ngan mun ngan sababaraha ngaran.

Drones nyokot leuwihThe IBC Drone Parabot dibuka dina Beurang kiwari (jeung lumpat ngaliwatan 5pm). Hayu urang geus a smash misalna yén éta bagian tina acara pikeun ayeuna. Dinten ieu robotic fun dilaksanakeun kaluar tina panto, gigireun aula 13 dina 2,025 kubik Méter dipager. luhureun pabrik drone sipil di dunya dibawa kaluar sababaraha pesawat finest maranéhna pikeun nembongkeun.

The pidato na seminar jeung konferensi anu ditajong-off isuk ieu promptly di 8: 00am, jeung nikmat IABM Sarapan. Topik tepung éta: Dimana Éta duit dina siaran jeung média? 16 jejer sejen tur 2 pidato keynote rounded kaluar poé pisan atikan. The 2 pidato keynote nya éta: Programming kalawan ambisi Global jeung The luar biasa perluasan Papanggihan Communications. Ngarahkeun topik ieu anu 3 of executives Media finest Inggris urang, featuring komentator ahli Kate Gusti DobbsBulkley (Wartawan, panulis, presenter, analis), Jean-Briac Perrette (Présidén Papanggihan Jaringan Internasional) jeung (Produk / Diréktur) Dan Chronnell. Kaduana Keynote éta di pisan ahir poé, sarta topik ieu: Dina paguneman sareng ... rusuh tur Quality - yayasan tina TV Tatanan Dunia Baru; ieu kalawan UK Media komentator na Wartawan Ray Snoddy, sarta (drumroll punten!) Gusti Michael Dobbs - nu Creator sarta produser Eksekutif ti DPR Kartu.

Meunangkeun siap pikeun Témbongkeun nu!

Meunangkeun siap pikeun Témbongkeun nu!

Hideung Magic kaméraBlackmagic ieu Tien Juara Broadcast Award Darso dina kategori Inovasi-Kandungan Lahirna, jeung Blackmagic Micro Studio Kamera 4. némbongkeun ieu mangrupa tetempoan ka behold marengan meunangna pangajén, Blackmagic ogé kungsi sababaraha produk anyar rupa lianna dina tampilan: nu ATEM 2 M / E Broadcast Studio 4K, Blackmagic Micro Bioskop kaméra, anu Blackmagic Ursa Mini, DaVinci ngabéréskeun 12, DeckLink 4K program Pro, sarta séjén motong-ujung na mesin éta dina tampilan, kitu ogé. A cornucopia veritable tina unggul produk:

Ursa Mini B4 Gunung: (www.blackmagicdesign.com/products/blackmagicursamini) $ 295. Sadia 2015 Nopémber.

A lénsa B4 Gunung modifikasi pikeun kaméra Ursa Mini PL anyar kami dirancang pikeun ngaganti lénsa PL aya Gunung on Blackmagic Ursa Mini PL, ngarobahna kana kaméra B4 pikeun HD. Masang B4 Gunung, konsumén saukur nyandak lénsa PL Gunung kaluar mana eta geus ilaharna dihapus pikeun shimming PL lenses jeung baud dina B4 lénsa Gunung. Ieu lénsa leres Gunung ngagantian nu boga ciri élmu optik kaca precision husus dirancang cocog sensor Blackmagic Ursa Mini urang kalawan harti luhur lenses siaran B4. The B4 Gunung ogé ciri koreksi aberration buleud kitu konsumén bisa migunakeun lenses maranéhna lega kabuka kalayan euweuh pangaruh mekar. Ieu bisa dipaké kalawan duanana 4K na 4.6K PL model ti Ursa Mini.

Decklink quad 2: (www.blackmagicdesign.com/products/decklink) $ 995. Sadia Q4 2015.

A kinerja luhur anyar newak na playback solusi anu nyimpen daya dalapan kartu DeckLink onto circuit board tunggal nu plugs kana slot tunggal PCI Express. Dirancang pikeun pamekar sarta OEMs, DeckLink quad 2 ngarupakeun solusi idéal pikeun média muter-kaluar server, multi layar server signage digital, prosesor real-time sareng nu sanesna.

update MultiView 16: (www.blackmagicdesign.com/products/multiview). Haratis ka konsumén MultiView 16. Available 2015 Nopémber.

Ieu update utama pikeun anak Blackmagic MultiView 16 yén ciri méter audio anyar, ditingkatkeun dina labél layar, RGB kaluaran leuwih HDMI jeung leuwih.

Kalawan update teh, konsumén ayeuna bisa nempo méter audio bebas pikeun tiap input vidéo. The méter anu superimposed ngaliwatan video dina sakabéh layouts kaasup 2 x 2, 3 x 3, 4 x 4 sarta pintonan solo; sarta aranjeunna Fitur ballistics VU bener yén akurat akur jeung standar méteran VU. Ieu ngandung harti siaran bisa ngandelkeun tuts na-layar méter sarta make poto eta jadi hiji alat akurat saprak maranéhna téh dirancang pikeun taat ka spésifikasi profésional sarta kalakuanana dina cara nu sarua salaku VU méteran mékanis. Sajaba ti éta, dina layar pintonan labél ayeuna ngatur ukuran proporsional dumasar kana tata perenah dipilih ngarah hadé cocog ukuran tempoan. Duanana méter audio jeung labél tiasa ayeuna dihurungkeun sareng mareuman bebas ngagunakeun dina ménu layar.

SD rojongan anamorphic ogé ditambahkeun kana hayu konsumén nempo sumber 16 x 9 anamorphic SD video dina lega. update kieu nambihan rojongan pikeun kaluaran RGB leuwih HDMI pikeun kasaluyuan gede kalawan malah leuwih ultra HD mintonkeun atawa televise, sarta ngaronjatkeun kajelasan tina kaluaran nalika MultiView 16 dipaké kalawan biasa HD mintonkeun.

converters video Teranex Mini: (www.blackmagicdesign.com/products/teranexmini) $ 995. Sadia Q4 2015.

Tilu Teranex Mini model video converter anyar nu kiwari aya, sahingga para nasabah pikeun ngarobah tina 12G-SDI mun quad SDI, ti quad SDI mun 12G-SDI, sarta pikeun ngadistribusikaeun sumber SDI single ka dalapan outputs SDI.

Teranex 4.2: www.blackmagicdesign.com/press/release/20150911-06 Sadia Ayeuna.

Teranex 4.2 Update nambihan algoritma canggih ngurangan bising, rojongan Level A SDI, Pangukuran audio jeung rea deui Teranex Express. Kalawan software anyar ieu update konsumén nyirorot bisa ngaronjatkeun kualitas gambar tina footage sumber ribut, kitu ogé ngarobah antara 1089 béda SD, HD jeung ultra HD video format nepi ka 2160p60, sadaya sacara real waktu.

DaVinci Sundaesolve 12: (www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve) $ 995. Sadia Ayeuna.

The anyar DaVinci ngabéréskeun 12 nyaeta update pangbadagna sofwér kantos tur ngawengku fitur anyar luar biasa, sahingga duanana redaktur pangkuatna di dunya, kitu ogé sistem warna grading paling canggih.

BB Tweets muncul dina IBC Besar

BB Tweets muncul dina IBC Besar

Cinegy dibawa Dok Brown urang Time Vehicle (2)"Great témbal !!!" Cinergy meunang nyekel Dok Brown urang Delorean Time Mesin ti Back to Future nu pilem trilogy! Ieu di dieu di Amsterdam kiwari. Marengan ieu mesin waktos-hopping of isukan, Cinegy ogé dibawa sapanjang sababaraha produk metot séjén pikeun urang nalungtik: taun ieu sacara Vérsi 10 tina opat produk na finest; Cinegy Desktop, Cinegy Air pro, Cinegy Capture, sarta Cinegy Multiviewer.

antenaNgayun ku Aula 5 di stand 5.A49 mariksa kaluar sababaraha kurban panganyarna téknologi AvL '. Geus ogé dianggap keur layanan maranéhanana exemplary customer sarta rojongan, desain AvL Panyiaran sarta ngawangun sababaraha sistim anteneu pangalusna di dunya. Kantor pusatna di Asheville, Propinsi Sulawesi Tenggara, parusahaan ieu boasts Militer AS jeung sababaraha pausahaan média luhur di dunya salaku konsumén. Specializing dina ngarancang jeung manufaktur transportable sistim anteneu motorized na positioners, AvL Panyiaran pek a boatload tina luhureun jalur ciri kana produk maranéhanana. Sababaraha sistim antennae disebut malah cukup leutik pikeun mawa kana kabin maskapai komérsial - sahingga facilitating mobilitas pikeun klien maranéhanana. Dina bencana, Emergencies, atawa sakadar keur Hiburan atanapi Atikan, téhnologi AvL ngahubungkeun dunya nirkabel kalayan antennae maranéhanana pikeun Militer, Médis, sarta pamakéan Media.

The IBC Complex téh badag!

The IBC Complex téh badag!

Ngabayangkeun boga tapak suku na di nempokeun Amsterdam IBC. Naon tempat hadé keur imah kaayaan tina tech seniNgabayangkeun ngalir liar ti kaayaan wangunan seni? Meunang sababaraha leungeun-on waktu jeung tech panganyarna ti Bayangkeun dina Rai Amtrium. Versio 3.0 nyaeta Bayangkeun urang produk béntang taun di Amsterdam 2015 IBC Tembongkeun. Awan hubungkeun jeung sanggup ieu leyuran ujung ngarah moal mantuan loba studio a ningkatkeun jasa sadia customer na pikeun klien maranéhanana. Pop-up na saluran husus ogé ngurangan tina klien urut syarat infrastruktur marengan virtualization sahiji kadali master. Adaptability, Dependability, sarta fitur set berehan anu hallmarks of Bayangkeun urang Versio 3.0!

Sony, Hiji parusahaan nu pernah ceases ka reueus pisan, teu nguciwakeun dina taun ieu urang IBC Tembongkeun! Nyieun Amsterdam pengumuman tina anyar Sony PXW-FS7 XDCAM Super 35 Kamera System, anu Sony téh puttin on glitz nusuper-sleek jeung kaméra ergonomically-dirancang nyaeta cukup serbaguna mun balik ti "bioskop Vérité" documentaries -style mun kanyataanana TV na malah keur aplikasi komérsial sarta perusahaan. Ngandung super a 35mmsensor -size nu bisa ngarekam gambar kalawan jero cinematic stunning lapangan, éta bisa nyieun footage on kartu média XQD pilihan dina dewan di boh DCI (4096 x 2160), UHD (3840 x 2160) di nepi ka 60 FPS atawa HD di nepi ka 180 FPS. Ngarekam dina pilihan Anjeun tina XAVC-I, XAVC-L, atawa MPEG-2 (kiwari dimungkinkeun tina nu ngan bisa laksana pikeun ngarékam HD video wungkul tur teu ngarojong data tinggi ongkos kamera sanggup generating nalika shooting di UHD), E-Gunung lenses candak aksi (atawa, jeung pamakéan adapters pilihan, bisa nampa paling 35mm lenses kaasup PL, ef, ngabuburit, sarta Nikon) dina Dual XQD liang kartu média anu ngamungkinkeun pikeun simultaneous atanapi relay rekaman. Tempo nu langkung lengkep ihwal alat pro luhung ieu di: pro.sony.com/bbsc/ssr/show-highend/resource.solutions.bbsccms-assets-show-highend-fs5.shtml?PID=I:PXWFS5:PXWFS5_landing

The Tembongkeun lanté

The Tembongkeun lanté

TVU Jaringan, Mangrupa panyadia téhnologi global live solusi video IP, dibere video pasaran IP anyarna - TVUMe - pikeun kahiji kalinya di Éropa. TVUMe méré siaran kamampuhan pikeun manggihan tur mésér eusi video live atawa dirékam online ti siaran sejen, Pagawé Leupas sarta crews produksi bebas ti sakuliah dunya. Paul Shen, CEO VP tina TVU JaringanNgomong: "TVUMe expands kamampuh pikeun siaran pikeun nganteurkeun sinyalna warta leuwih lengkep hirup ka pemirsa tina langkung tempat sarta gancang.TVU Jaringan ieu ngalambangkeun TVUMe'Pangabisa s pikeun mempermudah transaksi real-time antara siaran sarta panyadia eusi video ti panganteur web tunggal bisa newak jeung nganteurkeun megatkeun warta sareng klik di tombol a. Fitur anyar kami geus ditambahkeun kana TVUMe nyadiakeun leuwih manajemén jeung kontrol ngaliwatan distribution eusi, ngaronjatna speed ku nu warta bisa dibagikeun ". jasa mangrupa nurutan alam pikeun produk utama maranéhanana, anu TVUPack. Ngagunakeun TVUPack Hotspot Studio hartina anjeun gancang di, gancang nyetél-up, sarta siaran di detik. Sabaraha detik, anjeun nanya? The TVUPack dimimitian-up di 20 detik ti mimiti tiis; eta otomatis ngawangun sagala koneksi nirkabel sadia, mere pangabisa disiarkeun langsung dina jangka waktu nu moal. TVUPack nyadiakeun siaran ku alternatif béaya-éféktif pikeun tradisional satelit jeung truk microwave. Hijian ngarugikeun a fraksi harga vans OB tradisional, sarta para nasabah TVUPack anu bisa waragad operasi Sajaba handap ku ngurangan gumantungna kana mahal satelit Tumbu jeung nyoplokkeun butuh insinyur tambahan dina prosés. Kusabab ngadegna di 2005, TVU geus disadiakeun solusi nu ngaktipkeun sagala ukuran penyiar nungkulan keterbatasan infrastruktur siaran tradisional, dilegakeun distribusi ka panongton lega sarta néwak tur disiarkeun eusi video hirup dina cara kos éféktif. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka: www.tvunetworks.com/tvu-networks-introduces-tvume-at-ibc-2015/

nu Vizrt stan (7.A20) ieu dipak kalawan fitur anyar, kaasup produksi live carita scripting, automation newsroom, IP na 4K workflows marengan TV sosial sarta perbaikan olahraga. Aranjeunna ngawanohkeun alat anyar maranéhanana pikeun ngagantian iklan maya hirup, Viz Kuwu. Ngagunakeun Viz Kuwu, aya Vizrt Boothpapan iklan widang-sisi tiasa ayeuna diganti ku realistis, signage maya sacara real-time na sapanjang midangkeun hirup. Viz Engine, anu multi-kanal grafik na video playout server 4K, hiji basis awan grafik Hub na J2K, SMPTE-2022 na Sony LLC jasa streaming oge dina tampilan. Salah sahiji loba jewels mangrupakeun versi panganyarna tina Viz Hiji média sistem manajemen asset anu, nalika digabungkeun jeung Viz Engine, bakal demonstrate hiji San workflow neundeun jeung playback produksi pisan gancang, sahingga kolaborasi gampang antara departemén grafik na puseur siaran. Sistem dumasar-awan empowers Viz mesin di sababaraha lokasi pikeun playback eusi real-time ti awan nu - ciri idéal pikeun siaran jeung hubs produksi misah sarta fasilitas OB. Vizrt diumumkeun plugin dumasar-HTML anyar pikeun sistim newsroom, ngandung hiji antarbeungeut pamaké calakan cocog pikeun Mac jeung PC, mere wartawan hiji alat gampang-to-pamakéan pikeun populating témplat grafik, browsing na Nyiapkeun video ogé netepkeun up kadali automation na prasetél videowall . inovasi séjén di Vizrt stan kaasup alat anyar Nilik meja, Tembongkeun ker, versi panganyarna tina Viz Multiplay, sarta jadi leuwih! Tempo hiji Listing leuwih lengkep di: www.vizrt.com/incoming/43856/IBC_2015

Jalan ukur keur anjog!

Jalan ukur keur anjog!

Kalawan Poé 1 of IBC 2015 (ogé, Poé 2 lamun nganggap kanyataan yen konferensi mimiti kamari, dina 10th) Kiwari tukangeun urang, urang tiasa neuteup ka isukan na ningali naon poe kadua di aula némbongkeun bakal mawa! Kuring miharep nu nuju tinggal blogged-di na on udagan kalawan sakabéh sinyalna IBC 2015 urang bringing!


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)