imah » 2015 IBC Tembongkeun » IBC Tembongkeun Poé 2 Wrap-Up! #IBCShow

IBC Tembongkeun Poé 2 Wrap-Up! #IBCShow


AlertMe

Dinten 2 di IBC 2015 éta sapoé sibuk - sahenteuna pikeun urang sorangan Janet Kulon! Salaku bisa ningali ti handap, manéhna sagala sabudeureun Tembongkeun lanté kiwari ... éta sadayana ngeunaan Janet kiwari!

Dana Ruzicka, lulugu VP Officer produk avidtechnologykaranjingan dibawa sababaraha tamu husus marengan produk impressive maranéhanana. Emmy-Award-unggul redaktur sora James Mather (editor sora supervising of Misi Mustahil 3), nyaeta di dieu kalawan karanjingan keur acara IBC. James éta utamina impressed kalawan karanjingan Pro Pakakas S6 sarta dibahas na rohangan ngédit sora sacara umum tur karanjingan Pro Pakakas S6 marengan Misi Mustahil 3, husus. Ulah sono Broadcast Olahraga Produksi jeung Cicih. karanjingan ieu presenting subjék ieu sababaraha kali deui méméh nutup tina acara IBC Salasa salajengna. ti mimiti karanjingan kaala Orad, karanjingan's MediaCentral Platform kiwari ogé ngawengku naon maranéhna nelepon ka Studio Suite. Pop ku stan (atawa presentasi) sarta nempo kumaha tambahan ieu beefs-up hiji produk geus impressive. Lian karanjingan sorot nyaeta enterprising nu karanjingan Madhab visi. Ieu kandel, éta visioner; éta karanjingan.blackmagic_news Stuart Ashton

Blackmagic Desain terus mertahankeun posisi lofty na di industri jeung advancements sinambung. Taun ieu, kurban maranéhna kaasup B4 Gunung pikeun kaméra Ursa Mini panganyarna, Decklink quad 2 (béntang hareup dina garis newak na playback dibawa ka kami ku garis Decklink produk). garis anjog di dunya standar converter - nu Teranex - meunang software ningkat anyar, sarta sababaraha model anyar converters video Mini. MultiView 16 ogé ngagaduhan pamutahiran, sarta rounding kaluar gelombang anyar ieu awesomeness, Blackmagic geus ngumumkeun yén ngabéréskeun 12 geus dimimitian pengiriman barang.

Lewis Kirkaldie, kapala cinegy manajemén produkDi némbongkeun Cinegy, Jane chatted kalawan Lewis Kirkaldie (kapala manajemén produk) ngeunaan Cinegy Air Pro. Multi-kanal siaran automation kalawan leres playout waktos! Cinegy Air pro bisa ngabantu ningkatkeun tur simplify workflows ku maturan sababaraha fitur sarta rojongan pikeun sababaraha channel sadayana dina hiji lokasi! Dolby encoding, EAS, Mangrupa Cinegy channel gaya strategi branding ogé Nielsen watermarking téh ngan sampel naon di toko jeung ieu produk ujung ngarah.

ngabayangkeun Communications geus bener Isro sadayana kaluar di rai Amtrium anyar. panels disponsoran na Charlie Vogt tina ngabayangkeun komunikasikeynotes katutupan hiji Asép Sunandar Sunarya lega jejer kawas: Ngalakukeun deui, Méakkeun Kurang kalawan Virtualized Master Usaha Case pikeun Transitioning kana IP, sarta Tumuwuh Pajeg Ad dina Omni-platform Dunya. CEO Charlie Vogt seemed utamana pleased jeung highlights produk - Platinum SX Pro Multi-pemirsa, PlatinumM IP3 na routers VX, anu Magellan SDN Orchestrator, sarta sagala rupa produk olahan Selenio MCP. diskusi meriah tur informatif on buka-baku solusi, kahareup-proofing, sarta workflows hibrid streamlined téh ngan sababaraha sahiji palajaran katutupan di Bayangkeun urang rupa presentasi.

Rob D'Amico, diréktur manajemén produk izotopeSalaku pendatang relatif ka IBC, iZotope pareum ka mimiti ngajalankeun. iZotope ngajadikeun perdana resmi triumphal maranéhna ku trio tina kurban motong-ujung ka IBC2015. The RX, RX Campur Final, sarta RX Loudness Control geus disiarkeun workflows jeung produksi pos audio narima shot badag dina panangan ti trio ieu. Cek aranjeunna kaluar di aula 8 di stand D70.

Matrox ieu promosi Matrox DSX pamekar Produk (multi-kanal SD /HD/ 4K I / O kartu na Francesco Scartozzi, diréktur jualan Matroxluhur-dénsitas kartu H.264 encoding), nu Monarch HD streaming profésional sarta Perkakas rekaman (stream hirup kalawan ieu gampang leutik ngagunakeun mesin bari ngarekam pikeun ngedit engké), nu Matrox Monarch HDX (a fléksibel dual-kanal H.264 encoder hyper), sarta VS4Recorder Pro multi kaméra rekaman aplikasi (ngaronjatkeun nu VS4Recorder geus impressive). Salawasna spektakuler, salawasna jangkungna téhnologi!

Janet Kulon kalayan TelestreamTelestream gulungan kaluar sapuluh (éta katuhu, sapuluh) produk keur IBC 2015. Dalapan anu paporit ayeuna: Vantage, Pindah, Wirecast, Post produser, Episode, Vantage Awan, pipa na Macaption. Ieu téh rounded kaluar ku dua produk anyar: The produser VOD dai, sarta TÉMPO. Telestream's produser VOD, dai, ngamungkinkeun pikeun pangabisa potent nyelapkeun Iklan di eusi Cable VOD. waktu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngarobah waktu ngajalankeun sahiji sagala segmen programming undetected.Janet Kulon di TSL Produk 2pm

Urang swung ku TSL Produk pikeun meunangkeun katingal di anyar Virtual Panel nambahkeun-on pilihan pikeun sistem Tallyman geus impressive na di IBC2015. tambahan ieu bakal ngaktipkeun pamaké ti panel maya Tallyman panawaran mangpaat mangrupa panganteur kacida intuitif jeung Tallyman lempeng out of the box na. Unleashing mangpaat poténsi pinuh ku sistem ieu kuat pikeun pamaké anyar ampir instan, bari tetep ngajaga alam customizable na.

Janet Kulon di Vizrt 5pmKu 5pm (waktu lokal), urang nepi ka Vizrt tampilan. Sadia pikeun perusal kami ieu Viz Kuwu anyar, versi panganyarna na greatest Viz Engine, Marengan versi panganyarna ngeunaan Viz Hiji (kiwari Certified pikeun AS-11 DPP MXF metadata), Grafika Hub 2.4.0 (kalawan sistem dumasar awan anyar ), Tembongkeun ker (anu geus ngahiji jeung sistem automation Viz Mosart na Viz Opus (sahingga produser kamampuhan pikeun scrip ti hiji panganteur intuitif), A anyar nepi ka versi menit tina Viz Multiplay, sarta The newest Viz Libero, sarta The newest Vizrt solusi TV sosial (showcasing integrasi na kalawan Twitter Curator), sarta newest Viz Dunya. Ngeureunkeun ku stan jeung menta em naon anyar! Aranjeunna gaduh kitu jawaban pikeun nu sual nu bisa ngeureunkeun-up tinggal poé di stan maranéhanana!

Autocue Booth 12pm

Autocue Booth

Bari Janet éta sibuk ku exhibitors penting mah snuck kaluar ... The Pameran IBC sprawls sakuliah welas gedung dina rai, kalawan leuwih 1,700 exhibitors ngawengku kreasi, manajemén sarta pangiriman bahan éléktronik jeung media. Penting jeung Garapan IBC aya sababaraha husus Wewengkon Feature sarta acara. Hosted sapanjang Pameran IBC, ieu mini acara anu anyaman kana Konférénsi IBC, sahingga enriching pamahaman dulur urang téknologi sarta tren anu ngajalankeun industri.

Salah sahiji maranéhanana wewengkon fitur husus teh IBC Parabot Future, nu ngandung exhibitors kalawan proyék motong-ujung na purwa tina ngarah Labs R & D di dunya jeung universitas, sarta ngabuktikeun dina IBC. Ieu salah sahiji karesep pribadi abdi, sakumaha Kuring keur salawasna pilari ka mangsa nu bakal datang tur ngarasakeun kamajuan téhnologis panganyarna dina industri!

Brainstorm Booth

Brainstorm Booth

Bari The IBC Parabot Future mangrupakeun portal pikeun nempo arah hareup urang, tinimbang ngan hiji glimpse tina mangsa nu bakal datang, éta ogé ngarep kana Masang - nu kacida dimangfaatkeun, gagasan rigorously peer-reviewed dipilih ku Komite tulak IBC Téknis pikeun relevansi maranéhna ka subjék tina Program Konférénsi IBC urang jeung kamampuhna maranéhna pikeun ngareuwaskeun imajinasi anjeun. Di antara jejer intriguing di IBC2014 éta: HEVC di studio; Persepsi 3D audio; Riungan-sourced musik; panjagaan mobile DTV; Objék-berorientasi storytelling; Visual metrics Quality; 4K Broadcast dina APBD; na jadi loba beuki!

Sadayana, Kacamata Minus bébas 360 ° 3D (jeung 2D) nyaéta téma dominan dina Parabot Future taun ieu sacara. Dua pausahaan tina sababaraha nu asuhan téhnologi ieu fruition bray panon kuring (lamun bakal hampura Pun nu) sataun ieu.

Visi III Imaging, Inc. na jero-ditingkatkeun 2D & 3D parallax Imaging maranéhanana - v3 optik jeung software

IABM di IBC

IABM di IBC

parabot geus dimekarkeun pikeun ngarekam jeung mintonkeun informasi jero parallax tilu diménsi dina mintonkeun baku. téknologi ieu ngawenangkeun keur kreasi v3 imagery nu nembongan deui dimensi, seukeut, jeung textures ditingkatkeun jeung realisme gede lamun dibere dina teu make alat (euweuh gelas) tampilan baku. Sajaba ti éta, runtuyan toolsets software pikeun iklan digital, VR video kaulinan, Imaging médis-bedah jeung militér / penegak hukum aplikasi anu aya. Ngajalajah kurban maranéhanana di: www.inv3.com

Aya kurban béda loba, sadaya kalayan nyokot unik sorangan dina naon bakal hareup ...

Fraunhofer Booth 11am

Fraunhofer Booth

Videostitch, video stitching pikeun 360 seamless ° - VideoStitch tumuwuh solusi stitching video pikeun nyieun Virtual eusi kanyataanana Video Live. Aranjeunna ampir ngangkut pemirsa ngagunakeun alat Oculus Rift mana kaméra multi-lensa nangtung. Ayeuna, hiji bisa ngalaman konsér live ti imah, hiji acara warta hirup, hiji kelas tanpa kudu fisik buka aya - dina 360 ° VR mimitina-jalma pandang pinuh. Tempo deui di: www.video-stitch.com

Whew! Handap Janet sabudeureun pasti aya tiring! Kuring Onder mana baé gé jadi isukan? Ngepaskeun dina jangka waktu nu salajengna - sami bat-waktos, sarua bat-kanal! 🙂

The Parabot Future diumumkeun dina isuk - dinten di ieu némbongkeun husus

MakeTV Booth

MakeTV Booth

rentang dinamis tinggi, dina super hi-resolusi, 2D, 3D na deui, dipilih ti siaran ngarah di dunya tur Labs panalungtikan akademik. Némbongkeun characterize kaayaan-of-nu-seni téknologi média ayeuna. Salaku salawasna, IBC teu nguciwakeun! Bringing masarakat industri global babarengan teh obyektif utama IBC, sarta eta dibawa obor dina hiji moméntum lumangsung, sakali deui taun ieu. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang The IBC, mangga buka: www.ibc.org. Tur salawasna inget ka cicing blogged-di!


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)