imah » Lahirna eusi » IBC Tembongkeun Poé 3 Wrap-Up! #IBCShow

IBC Tembongkeun Poé 3 Wrap-Up! #IBCShow


AlertMe

Dinten tilu tina IBC 2015 Tembongkeun! Tilu handap, dua rék! Sarta aranjeunna disimpen anu pangalusna pikeun dinten! Minggu téh salawasna dinten yén creatives industri bisa "ngagantung leupas" na hayu leupas kalawan leuwih Rahasia na tidbits aranjeunna geus nyekel deui ... jeung kiwari teu boga kakurangan!

Kusabab pertengahan 80 urang, ACCESS geus nyieun ngaran pikeun sorangan dina solusi IT canggih tur Diréktur aksés Penjualan Vincent Duval ngawangkong ngeunaan Intel sarta AccessTwinetéknologi software widang. Dinten, urang ngagaduhan katingal di aksés Twine - nu Premier multiscreen solusi manajemen pikeun media. aktip anyar jeung fitur usable via Android, iOS, Mac, Windows jeung Windows Phone nu kiwari aya!

François Quereuil, Diréktur Senior, Marketing Di sakuliah dunya dina AsperaAspera ieu gracing tampilan maranéhanana di IBC2015 taun kalawan sababaraha solusi kiyeu luhur usum panén ieu. Eureun di anjeun bisa ngan Fedi salah sahiji produk fabulous. Dina kategori mindahkeun platform speed High, maranéhna boga FASP 3.6 Core Angkutan, New Watchfolder Service, Kluster Manajer Jeung AutoScale, FASPStream API, sarta ASCP4 Anyar. Aspera ogé boga produk rupa tambahan, kawas Aspera pamekar Network Jeung SDK. Éta ogé kudu 5 aktip aranjeunna showcasing musim ieu. Aranjeunna gaduh pisan barang rapih di dieu, malah méga nu boneka sareng goodies, kawas: Aspera on Paménta, Aspera Analytics, sarta Aspera Payil.Di Contentwise ngawangkong ngeunaan pribadi tv digital kalawan Pancrazio Auteri

Contentwise nyaeta sagala ngeunaan média pribadi, kalayan layanan mimitian ti facilitating live on eusi paménta ngaliwatan hal kawas multi-layar TV bayar mun OTT sarta jasa streaming. Metadata Automation mantuan nyadiakeun manajer eusi jeung parabot kiyeu luhureun maranéhna kudu efektif neangan pakasaban rengse. The UX Engine mantuan nyadiakeun pamaké jeung manipulasi eusi Pribadi unik aranjeunna datang ka nyangka ti ContentwiseMarengan parabot redaksi fléksibel tur dinamis sarta analytics

Kapala Broadcasting Thorsten Sauer of Ericsson speaks ngeunaan Channel 5Salian perusing solusi elegan yén folks alus di Ericsson gaduh sadia pikeun mitra maranéhanana, babaturan, jeung klien di media, industri anu abuzz jeung deal 5-taun maranéhna ngan dijieun ku preeminent penyiar channel UK 5 (Viacom). Thorsten Sauer, Kepala Broadcasting di Ericsson, Ieu nempo di stan maranéhanana kiwari.

Exterity ieu dipake exhibiting wares inovatif maranéhanana. proponents hearty tina TV madhab Chief Eksekutif Officer Colin Farquhar of Exterity diajak ngobrol Janet di stand naModél / filsafat, Exterity facilitates yén tujuan pamungkas via hardware expertly crafted jeung software, sahingga sailing lemes keur klien maranéhanana ngaliwatan konektipitas leuwih lengkep. Kualitas solusi tinggi-grade Exterity urang bisa gampang discerned ku prominence of klien maranéhanana. Mun TV Jaringan ABC, sarta Phoenix TV Beijing anu geus numpak anjeun terang aranjeunna kedah ngajalankeun hiji kapal ketang. Ahoy!

GatesAir, Beunghar Redmond Kapala Produk OfficerJanet swung ku GatesAir dinten pikeun meunangkeun Toong di stan parusahaan venerable ieu urang. Kalawan ampir abad sahiji solusi siaran dina sabuk maranéhna, Anjeun bisa assured maranéhna terang naon nuju aranjeunna lakukeun, jeung anu ngalakonan eta ogé. Hiji pamimpin dina rarancang inovatif, GatesAir geus dijieun sababaraha industri urang paling operationally efisien pamancar, duanana keur TV jeung radio.

Lars-Olof Janflod of Genelec téh bungah ngeunaan alam sustainable pausahaan; geus pamingpin, Lars-Olof Janflod of Genelec geus ngobrol ngeunaan warisan sustainable maranéhna salaku parusahaanaranjeunna geus diatur wisata maranéhanana dina pertumbuhan hareup. Genelec, pamingpin bar-ngaping dina speaker ngawaskeun aktip, akang rék dilegakeun fokus maranéhanana sarta ngagunakeun kaahlian maranéhna pikeun nyieun hiji entri triumphant kana widang audio keur 3D. Ngalaman Modél 8351 unik, sarta pariksa kaluar sababaraha inroads séjén maranéhna geus dijieun pikeun 3D audio.

Olahan pikeun wawancara urang kalawan GeniusdigitalGenius Digital ieu némbongkeun pamakéna dina aplikasi dunya nyata produk andalannya maranéhna nu genius Digital urang wawasan Platform. Opat konsumén operator nagara golongan-1 (kalawan leuwih 8 sajuta palanggan antara aranjeunna) anu nulungan genius Digital demonstrate produk anu geus mantuan korporasi maranéhna ngahontal sababaraha tujuan kolektif maranéhanana. operator tamu ieu katutupan jejer vital kayaning: iklan, personalization, ingetan, jeung akuisisi.

Piksel dicirikeun tim global maranéhanana salaku 'Televisionaries' na mun anjeun nyandak katingal di sababaraha maranéhna Piksel nyaeta dieu! Eksekutif VP Neil Berryaccomplishments, anjeun tiasa ningali naha. Aranjeunna mibanda hiji garis produk impressive yén ciri solusi kayaning: platform Piksel video, Piksel mosaic, perjalanan, sarta Piksel MCN. Tapi éta teu entirety naon maranéhna ngalakukeun. Piksel oge mantuan toko media sejenna sadar visions sorangan. Aranjeunna tos loba pausahaan Amérika sarta Éropa pangaruh di endeavors maranéhna

Snell Advanced Media (Sam) mibanda stan anyar dina IBC 2015 mun balik babarengan jeung ngaran anyar maranéhna, brand, sarta Roger Thornton dengekeun raket ka batur sapagawean na di Sam, Neil Maycock geus nyebutkeunvisi. Aranjeunna Fitur rupa produk, kayaning: TV madhab, Live TV, sarta News & Olahraga. Kalawan hiji produk suite seru mawa visi kandel anyar maranéhna, aranjeunna pasti nyieun tanda maranéhanana di media.

Témbal Lofgren of upnp diajak ngobrol Janet ngeunaan ngaronjatkeun The Internet mahlukHiji grup standar industri global teu kaditu teu kadieu, Forum UPnP geus mantuan nyiapkeun jalan pikeun konektipitas universal. Kalawan leuwih sarébu pausahaan anggota jeung organisasi, grup ieu téh hajat on facilitating na sangkan kasaluyuan alat pikeun maju tujuan konektipitas global. forum bakal nyawalakeun téknologi anyar jeung aplikasi maranéhanana sarta integrasi kana awan jeung efek dina komunitas online global.

Vislink Communications Systems, pamingpin dunya dina eusi siaran video luar, dibawa maranéhna Janet ngarasakeun sorangan dina luhureun mobil balap Vislink disponsorandisponsoran balap mobil sapanjang keur acara. Janet nyokot kasempetan bodo pikeun kaméra ala otomatis acara gaya. Sistem siaran manajemén, sistem kaméra nirkabel, sélular, satelit transmisi, radio microwave - yep, Vislink teu sakabeh anu, jadi kuring miharep anjeun raced on leuwih ka stan maranéhanana sarta dipariksa-kaluar kempelan impressive maranéhanana solusi media.

jeung Facilis tadi ieu ngomong:

Jeung IBC Tembongkeun 2015 ampir ka nutup hiji, jeung Awards IBC ngumumkeun kiwari, kuring ngarasa yén éta waktu nu urang ngembarkeun panghargaan kami sorangan di dieu, di ieu forum!

Siaran Awards Darso

pilihan

1Wowza Streaming Engine (Wowza Media Systems) (pilihan-Kandungan Lahirna)

Tetep eusi nyérélék jeung Wowza Streaming Engine - pangladen media Sistim software customizable jadi basajan ngagunakeun éta hal ieu ngamungkinkeun karyawan anjeun nempatkeun deui tanaga kana nyieun na generating eusi ti pamahaman cara ngagunakeun program anyar rata Anjeun. The Wowza Streaming Engine geus arisen pikeun mantuan minuhan tantangan kantos ngaronjatkeun pikeun media. kualitas luhur di hiji harga affordable.

highlights (Vimond) (pilihan-Kandungan Taliwang)

Unggal sual boga solusi wae. jeung highlights, Vimond boga jawaban pikeun workflow video. A2 kempelan taliti dirakit tina luhur-kiyeu software pihak katilu anu terpadu ka mulus mindahkeun informasi jeung payel ti dieu ka dinya. Ngamanipulasi feed hirup kawas pernah saméméh via workflow lemes jeung perkasa. Instalasi mangrupakeun snap ti ngawitan finish. A dataran anyar geus ngahontal: mangka disebut highlights.

3Lyric64 (ChyronHego) (Pilihan-Kandungan Manajemén)

Kuartal katilu taun ieu ningal sékrési hal husus tina ChyronHego. Lamun resep solusi malayu lajeng nu nuju bade cinta nu malayu 64! malayu 64 boga sagala fitur hébat sami kawas saméméhna, tapi ayeuna éta gancang tur bisa juggle file gedé sakaligus mantuan ngaronjatkeun workflow anjeun kalawan lengkep sareng berehan set fitur na. Na malayu pikeun generasi saterusna!

kreativitas

RX-4 (IZotope) (Kreativitas-Kandungan Lahirna)

Di alam nyata sora teu salawasna sampurna. Naha urang kudu settle pikeun nyata sanajan, lamun urang keur di 4bisnis nyiptakeun idéal di? Jeung iZotope urang RX-4 anjeun bisa ngawangun sora nu sampurna; jajan kaluar noises tukang sarta lemes kaluar sela, distortions, sarta inconsistencies. Audio nu bisa jadi disebutkeun unusable tiasa berpotensi jadi repaired jeung RX-4. Gancang, lemes, sarta seamless hijina hal anu bisa jadi leuwih alus batan RX-4 nyaeta RX-4Advanced.

5solusi CloudPVR (Broadpeak) (Kreativitas-Kandungan Taliwang)

Anjeun daydream ngeunaan cara pangalusna pikeun nganteurkeun eusi anjeun gaze up di awan? Antosan! Éta pisan! Nganteurkeun eusi Anjeun madhab ngaliwatan awan! Broadpeak's solusi CloudPVR mantuan Anjeun nyebarkeun TV madhab sadaya waktu! Hayu imajinasi anjeun soar ngaliwatan méga (babarengan jeung eusi anjeun) jeung solusi CloudPVR.

panitén OTT (Volicon) (Kreativitas-Kandungan Manajemén)

kualitas manajemén Top jeung manipulasi eusi Anjeun teu salajengna jauh ti Panitén OTT. log 6sarta ngawas jasa OTT anjeun bari ngalirkeun seamless eusi pikeun kaperluan média multi platform Anjeun. panitén OTT tiasa dianggo ku Asép Sunandar Sunarya lega lian na encodings na eta bisa kalayan gampang nanganan sauntuyan alat tina komputer kana smartphone urang. Operasi basajan (reminiscent tina DVR a) ngamungkinkeun rupa fitur kaasup hal kawas bukti kinerja sarta pamakéan jauh.

nepungan

7Blackmagic Micro Studio Kamera 4K (Blackmagic) (Juara-Kandungan Lahirna)

daptar badag fitur, produsén badag, aplikasi badag; kaméra leutik! The Blackmagic Micro Studio Kamera 4: Design kabuka, endah versatility, tangguh magnésium alloy inti, jeung wae euy janten sadia kiwari! Jieun studio séjén timburu - jadi kahiji di kota Anjeun pikeun meunangkeun hiji!

Tiupan hawa (Editshare) (Juara-Kandungan Taliwang)8

Ngaksés payil Anjeun mana di dunya ngaliwatan privacy jeung kaamanan tina editshare awan. Tiupan hawa ngidinan Anjeun narik eusi Anjeun turun ti awan ka dimana wae anjeun sarta ngirimkeunana mana nu peryogi. Lamun perlu gancang meunangkeunana ngirim ngaliwatan méga!

9Nexidia Dialog Search v2 (Nexmedia) (Juara-Kandungan Manajemén)

nu Nexidia Dialog Search v2 Butuh meta-data anjeun ka tingkat salajengna. Hancana ku intertwining eta kalawan ponetis dina néangan anjeun sarta nyaring, sarta eta oge ngawengku hiji antarbeungeut pamaké dimekarkeun tur hiji karanjingan Interplay MAM Rojongan. Meunangkeun rasa naon solusi ieu tiasa ngalakukeun pikeun anjeun. Nexidia Dialog Search v2 tiasa milarian kaluar sagala kecap diucapkeun atawa frase dina detik mere kalayan bantuan sababaraha perpustakaan media.

originalitas

karanjingan Media Tengah Platform (karanjingan) (Originalitas-Kandungan Lahirna)

Naha nu nuju nyieun dialog musik atanapi épék sora studio hiji merlukeun efisiensi gede salaku konsumen10 tungtutan tumuwuh. Pikeun BBM anu sarat efisiensi (jeung ngalakukeun barang rapih sejenna mun) pariksa kaluar karanjingan Media Tengah Platform. nu karanjingan Media Tengah Platform mantuan decipher jeung napsirkeun data anjeun sarta mempermudah kolaborasi jeung hadé streamline eta pikeun workflow maksimum.

11MFL Fiberbox Wideband Patalina optik (Wisycom) (originalitas-Kandungan Taliwang)

nu MFL Fiberbox Wideband Patalina optik nyaeta, rada saukur THE solusi pikeun pangiriman eusi dina media, malah keur Productions hirup! Opat jalur RF multiplexed via serat strand tunggal ngamungkinkeun fungsionalitas unparalleled via Ethernet nu. RF Ieu leuwih serat nyadiakeun platform keur kontrol nirkabel. Jang meberkeun ningkatkeun durability hiji tugas beurat casing anyar nyaeta sadia; nu MFL Fiberbox BX1-4U outdoor solusi RF-Leuwih-Serat.

X10 UHD RF (I-Movix) (originalitas-Kandungan Manajemén)

I-Movix nyadiakeun hiji industri munggaran jeung X10 UHD RF: 4K rojongan pikeun seamless Motion Super slow12 SSM) ngaliwatan Ultra Motion slow (USM) sahingga ongkos pigura nepi ka 1,000 FPS. The X10 UHD RF mangrupa hasil tina gabungan X10 téknologi ultra-gerak kalayan kaméra Phantom Flex4K Visi Panalungtikan urang. Fitur kawas ngaganti antara HD sarta 4K kalawan-konfigurasi deui instan bakal ngakibatkeun fans olahraga girang. The X10 UHD RF; super slo-mo ku workflow lemes gancang!

Produk tina Taun

13HDC 4300 (Sony) (Produk tina Creation Taun-Kandungan)

Sony teu muhrim ka alat kualitas luhur. Hiji conto sampurna ieu teh HDC 4300. Sakali deui Sony boga hiji industri munggaran: kaméra hareup di dunya nu utilizes tilu sensor 2K gambar 3 / 4 inci. The HDC 4300 ogé ngawengku hiji plethora fitur kualitas luhur kami geus kakara datang kana nyangka saperti standar on Sony kaméra. Motong-ujung tech ku konfigurasi akrab ngamungkinkeun operat nu14atawa kapercayaan, kabebasan, sarta kalenturan bari syuting.

Envivio Muse Live (Envivio) (Produk tina Pangiriman Taun-Kandungan)

Mun naon neangan anu eusi kualitas lajeng Envivio Muse Live delivers dinya! Nepi ka 100-kualitas luhur SD (atawa 20 HD) Saluran, sarta eta kabeh fits dina ngan unit rak 2 ruang! najongna teh nya eta hancana jauh leuwih loba tibatan ngan nganterkeun eusi, mibanda suite amis tina manajemen pitur ogé!

15TS Protection emas (Sasak Panyiaran) (Produk tina Manajemén Taun-Kandungan)

teu bisa manggihan yén kasalahan pesky? ngantepkeun TS Protection emas jadi anjeun satria di bersinar armor! Ieu vastly simplifies proses calibration na sniffs kaluar kasalahan kawas bloodhound a, sahingga studio anjeun papanggih Standards ETR290. Ngurangan waktu koreksi kasalahan anjeun ngeunaan belasan kali leuwih mibanda TS Protection emas!

Ku kituna, babaturan kuring, dina nutshell hiji, éta Poé 3 ... Ku teu sangka kuring kudu ngabejaan maneh datang deui isuk - Senén -as bakal aya deui kejutan sarta gembleng loba beuki Témbongkeun! Ku kiwari, Anjeun kedah nyadar yén janten "pada apal," Anjeun WAJIB cicing blogged-di! Nyekel anjeun dina flipside nu!


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)