imah » Lahirna eusi » IBC Tembongkeun Poé 4 Wrap-Up! #IBCShow

IBC Tembongkeun Poé 4 Wrap-Up! #IBCShow


AlertMe

Sanajan acara teu resmi mungkas dugi isukan, ieu (dasarna) nyaeta poe panungtungan di salah sahiji media Konvénsi paling Heboh di sabudeureun! Pasti, sugan NAB (biasana diayakeun di Las Vegas) nyaéta leuwih badag, tapi éta internationals leres indit Amsterdam unggal taun keur kieu némbongkeun tinangtu! Aya geus loba kasempetan pikeun ngawawancara video kalayan maranéhanana anu nyieun hal kajadian, sarta kami remen pikir nu urang ngagaduhan nu pangalusna di antarana waktos sabudeureun! Pastikeun Cek aranjeunna kaluar on Channel YouTube kami!

ARRI Master Anamorphic 135Di stan ARRI kiwari, urang meunang Toong di sababaraha barang panganyarna maranéhanana. Gaze kana kulawarga Skypanel anyar lampu lemes LED. Gander di Control Electronic System (ECS) - a toolset modular pikeun pamakéan ku ampir sagala kaméra (henteu ngan ARRI) nu bisa jauh-diaktipkeun. Maranéhanana ogé senang mun discus warta panganyarna kawas ballast-speed tinggi anyar maranéhanana pikeun-speed tinggi syuting, sarta pungsionalitas ngaronjat tina rentals Kamera System Alexa 65 maranéhanana.

Autoscript / Autocue téh ngan bagian tina hiji Asép Sunandar Sunarya lega produk ti Vitec Videocom yén éta di Autoscript TeleprompterIBC2015. Ningkatkeun workflow anjeun betah tur mancanagara ku barang newest ti Autoscript. Lamun miboga kasempetan pikeun ngayun ku stan Autocue urang, abdi miharep anjeun dipariksa-kaluar prompter EPIC19 anyar maranéhanana. Lamun mikir anu rapih, Anjeun kudu oge dipariksa-kaluar teleprompter iPad. Tilu solusi béda téh sadia, maturan hardware perlu transmute iPad anjeun kiwari!

diomongkeun tina Vitec, Vitec Videocom, Anu Divisi Broadcast tina Vitec Grup purwakarta, geus partnered kalawan Vizrt mun bolster nu jangkauan global real-time téhnologi tracking kaméra maya Ncam urang. perjangjian ieu éféktif langsung. Baca leuwih seueur tentang dieu: www.theiabm.org/news/news_detail.vitec-videocom-vizrt-and-ncam-agree-partnership.html

Chris Witmayer nabrak wawancara urang ku Seth Cohen of NexsanImation brings kami Nexsan; ku portopolio tina garis produk impressive kawas ieu, aranjeunna geus ampir tangtu boga solusi nu peryogi. solusi gudang data global di lingkungan kaamanan tinggi. Ngajaga eusi adi anjeun bari tetep eta gampang diteangan. A-rupa leyuran gudang hibrid sarta jasa awan nambahkeun nilai ka pilihan kiyeu geus luhur ieu.

Systems Video AJA boga kaméra produksi CION nu geulis di stan maranéhanana. Kiwari aya dina anyar CION ku AJA nyaeta Di Air!4K /ultra HD kitu ogé 2K /HD. Kalawan fitur rapih kawas siap ngédit Apple ProRes 4444 operasi di nepi ka di nepi ka 4K 30fps, ProRes 422 operasi on 4K di nepi ka 60fps, sarta Raw 4K nepi ka 120fps, naon teu cinta? Fungsi, Geulis, Sweet!

Sarta ieu ngan di: Amagi, pamingpin di infrastruktur siaran dumasar-awan na iklan TV sasaran, ieu dinyatakeun Tien Juara IBC2015 Juara Award dina kategori "Pangiriman Kandungan"! Pariksa-kaluar video, handap:

DVBcss TémbongkeunDVB keur nyebarkeun kecap dina CSS (layar Companion tur aliran) Bagian 1, 2, & 3. Dina Part 1: Konsép, kalungguhan jeung arsitéktur sakabéh anu nalungtik; Bagian 2 éta Kandungan ID na Media Singkronisasi, sarta bagian 3 éta Papanggihan. DVB nyaeta kumpulan leuwih siaran 200 digawé nuju di sakuliah dunya sistem cocog jeung antar-operable média jeung siaran. IBC ieu, maranéhna ditembongkeun karya maranéhanana dina MPEG, dash, sarta Téhnologi Screen Kadua.

Hiji pamimpin di tempat pasar Global keur solusi software video na inovasi, Envivio geus narik Envivio Boothperhatian buta média Ericsson. Ieu kalungguhan ka pengumuman di awal IBC taun ieu sacara, éta geus ngahontal hiji perjangjian ka acquire parusahaan dilahirkeun San Fransisco ieu. Ieu rada overshadowed pengumuman pisan panganyarna tapi seru sejen nu Envivio Muse ™ Live ultra HD bakal ngagabung kakuatan na ngolah jeung nu tina Dolby Visi ngahasilkeun video UHD kalawan setelan HDR vivid.

Graham Thomas dina Seminar BBC R & DHei kasampak - éta nu Prof! Graham Thomas teh téknolog Principal di BBC urang R & D (immersive & Interactive Kandungan Ayat). Profésor Good éta disadiakeun dina seminar 2: nu "360 Kandungan sarta Virtual kanyataanana: A sedeng kreatif anyar atanapi paradise gamers '?"Jeung"Naon bray panon kuring - Blue Sky pamikiran."Cool barang, sarta hiji kasempetan alus teuing ngadéngé rencana ti lalaki dirina!

grup Itelsis (dumasar di Spanyol) miboga sababaraha inovasi ujung ngarah jeung solusi babagi. Ahli dina The Itelsis KauntunganDesain sarta pabrik éléktronika sapertos mantuan salaku: pamancar digital, gapfillers, pamancar regenerative, sarta transposers dibawa solusi newest maranéhanana dina rentang kakuatan sedeng nepi lantai didieu di IBC2015. Itelsis nyaeta on gugah!

Héjo Screen Tricaster urang Sanggeus nyokot katingal di sakabeh TriCaster poténsi sarta aplikasi layar héjo mobile, éta semu anu média ieu jadi beuki loba accessable pikeun aplikasi dina loka tur mimitian up. The rupa fitur sadia dina garis TriCaster panganyarna terus tumuwuh sapanjang kalayan kasadiaan industri-rupa layar héjo portabel pikeun presentasi hirup. Anjeun salawasna bisa ningali naon di toko di acara IBC!

Hei - pikeun maranéhanana anjeun anu lasut dinya, Sony Expands kurban Media maranéhanana jeung Ultra-gancang, terjal Razia portabel di 6TB & 4TB Models; 256GB SxS pro + Kartu Memory pikeun 4K na Kandungan-kapasitas High Di-nu-balik - Baca leuwih dina: blog.sony.com/press/Sony-expands-media-kurban-kalayan-ultra-gancang-terjal-portabel-razia-di-6tb-256gb-sxs-pro-memori-card-for-4k-and-high-capacity-eusi-on-the-go ' /

Muhun, sakumaha sagala hal alus kudu datangna ka tungtung, jadi dina kasus kalawan Amsterdam urang IBC Tembongkeun 2015! Urang remen hatur sodara pamiarsa pikeun handap marengan urang jeung nempoan exploits urang salaku urang dibawa sababaraha warta nu matak, informasi jeung wawancara jeung superstars média! Urang tadi hébat fun bringing ka maneh, sarta miharep nu bakal tetep ngarobahna ka kami pikeun sakabéh panganyarna na greatest di industri! Salaku salawasna, terus katala ka ramatloka Darso Broadcast (www.broadcastbeat.com) - sarta ulah poho pikeun cicing blogged-di! Dugi waktos salajengna ...


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)