imah » diulas » #IBC2018: Dell EMC Nawarkeun kalenturan Meuntas Dewan

#IBC2018: Dell EMC Nawarkeun kalenturan Meuntas Dewan


AlertMe

Dell EMC baris némbongkeun di stan #7.C39 di IBC Tembongkeun 2018 di rai Amsterdam, on September 13th-18th, 2018. Aranjeunna bakal demonstrating panganyarna dina kurban téhnologi gudang nu nyertakeun siaran tinggi tungtung, organisasi olahraga, sarta fasilitas pos-produksi. Jeung awal ngaronjatkeun Productions kanyataanana Virtual ngabogaan beuki loba nasabah adapting kana téknologi nyetir nu ngarojong industri aplikasi sapertos lega. Dell EMC geus diposisikan diri ku ngarojong konsumén, mitra, sarta moméntum produk di séktor média jeung hiburan.

Dell EMC server anu diwangun pikeun workloads pisan nuntut. The PowerEdge MX nyertakeun duanana workloads tradisional jeung nu bakal datang. Pintonan modular infrastruktur kinétik sagemblengna tinggi Hal ieu ngamungkinkeun keur aplikasi data software-diartikeun puseur, dirancang tanpa pertengahan pesawat, anu ngamungkinkeun para rojongan pikeun sababaraha generasi téhnologi téknologi Kaluaran-processor, jenis gudang anyar jeung konektipitas anyar inovasi-ogé ka lembur. Nyadiakeun rojongan foundational dina kombinasi virtualization padet, gudang software-dihartikeun, jejaring software-dihartikeun, intelegensi jieunan sarta proyék data badag. Ngarojong panganyarna latency low NVMe drive na konektipitas 25GbE pituin, produk ieu "jeritan" kinerja throughput.

"Sedengkeun munculna téknologi, kayaning kecerdasan jieunan, IoT jeung neundeun software-dihartikeun na jaringan, nawiskeun kauntungan kalapa, workloads maranéhanana bisa hésé pikeun ngaduga tur pasang aksi tantangan anyar pikeun departemén IT," ceuk Ashley Gorakhpurwalla, Presiden jeung umum manajer, Dell EMC Server na infrasturktur Systems. "PowerEdge MX nyandak pendekatan modular mun flexibly ngawangun sarta ngagabungkeun itung, neundeun jeung jaringan, jadi organisasi bisa transformasi IT maranéhanana dina cara nu optimizes daya sarta nawarkeun perlindungan investasi pikeun generasi kahareup kamajuan téhnologis".

The PowerEdge MX nawarkeun kalenturan keur nyieun husus sarta nawarkeun hiji portopolio impressive komponén kayaning:

  • Dell EMC chassis PowerEdge MX7000 - Nawarkeun hiji yayasan hardware efisien jeung rojongan pikeun sababaraha generasi processor server, dina sistem scalable jeung tungtung-to-tungtung manajemén lifecycle sarta panganteur tunggal pikeun sakabéh komponén, anu ngamungkinkeun para organisasi pikeun leuwih difokuskeun prioritas bisnis maranéhanana ti pangropéa IT. chassis 7U Ieu ngawengku dalapan teluk pikeun nampung rupa-rupa tunggal na ganda-lebar itung jeung neundeun kombinasi.
  • Dell EMC PowerEdge MX740c na MX840c ngitung sleds - Two- na opat-stop kontak sleds agul nganteurkeun full-diulas, teu kompromi itung, kalayan unjuk luar biasa sarta set euyeub tina pilihan gudang kaasup NVMe drive. Single-lebar MX740c dobel jeung lebar MX840c ngarojong sakabehna Intel® Xeon scalable Processor kulawarga kalawan nepi ka genep terabytes memori. The MX740c téh ukur single-lebar industri urang, dua-stop kontak, server modular nu bisa imah na nagara golongan nepi ka genep 2.5 "NVMe, Sas atanapi Kang Tata drive. The MX840c bisa nahan nepi ka na nagara golongan dalapan drive.
  • Dell EMC PowerEdge MX5016s kareta lesod gudang - padet, pinuh-lebar, sleds gudang skala-kaluar pelengkap server MX, nyekel nepi ka 16 panas-pluggable gudang Sas hard disk drive, ku maksimum tujuh MX5016s sleds dina chassis MX nepi ka 112 drive gudang langsung-napel . drive ieu bisa individual dipetakeun hiji atawa leuwih server, maturan ratio gudang nu idéal diperlukeun pikeun kasus pamakéan husus.
  • Dell EMC PowerEdge MX Ethernet jeung Serat Channel modul ngaganti - ieu prosés latency low anyar,-rubakpita tinggi ngaganti modul keur lingkungan multi chassis antarana otomatis pikeun minuhan topology, kualitas layanan na penyembuhan otonom pikeun pagelaran jaringan puncak jeung panganteur manajemén tunggal PowerEdge MX. PowerEdge MX téh mimitina infrastruktur modular industri urang pikeun nganteurkeun tungtung-to-tungtung 25Gpbs Ethernet (GbE) jeung 32Gbps Serat Channel konektipitas host. Digabungkeun jeung 100GbE na 32G Serat Channel uplinks, konsumén bisa ngaharepkeun nepi ka ngurangan 55% dina ngaganti latency keur kacida-scalable, multi-chassis arsitéktur lawon.

nu Dell EMC PowerEdge MX bakal sadia global dimimitian September 11th, 2018, sarta bakal sorotan produk di #IBC2018 konvénsi. Ulah sono kasempetan pikeun demo kakuatan luar biasa yén Dell EMC kulawarga bisa nyadiakeun keur operasi Anjeun. Booth #7.C39 di IBC Tembongkeun 2018 di rai Amsterdam.

kira-kira Dell EMC

Dell EMC, Mangrupa bagian tina Dell Panyiaran, Nyandak organisasi pikeun modernisasikeun, ngajadikeun otomatis tur transformasi puseur data maranéhanana ngagunakeun converged infrastruktur, server, neundeun jeung perlindungan data téknologi industri-ngarah. Ieu nyadiakeun yayasan dipercaya keur usaha pikeun transformasi IT, ngaliwatan kreasi awan hibrid, sarta transformasi bisnis maranéhanana ngaliwatan kreasi aplikasi awan-pituin na leyuran data badag. Dell EMC jasa konsumén di sakuliah nagara 180 - kaasup 99 persen tina Fortune 500 - kalawan portopolio panghadena jeung inovatif industri urang ti ujung ka inti mun awan.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!