imah » diulas » #IBC2018 Ulah Cik The Tembongkeun!

#IBC2018 Ulah Cik The Tembongkeun!


AlertMe

nu IBC Tembongkeun 2018 dikemas kalawan paméran luar biasa tur selections konferensi nu pasti bakal méré pangalaman vibrant pikeun sakabéh attending. Dilaksanakeun keu dina bulan Séptember di rai Amsterdam, taun ieu #IBC2018 moal boga jadwal konferensi dimimitian September 13th-17th jeung paméran dimimitian September 14th-18th. Kasempetan jejaring bakal hebat di sakuliah dewan naha anjeun di lantai konvénsi atanapi attending salah sahiji konferensi.

Aya sababaraha cara pikeun ngadaptar pikeun konferensi ti Attendee Pendaftaran, Pendaftaran Alumni (dimana anjeun geus dihadiran IBC dina lima taun kaliwat salaku utusan konperénsi atanapi nganjang paméran), atawa Pencét Pendaftaran (dimana anjeun hoyong nerapkeun kanggo akreditasi) jeung tangtu, Exhibitor Pendaftaran (IBC2018 Exhibitors anu layak pikeun diskon 30% dina sagala konferensi pas. Mangga wartosan koordinator Stand anjeun anu bakal tiasa ngatur lolos Anjeun liwat E-Parabot. mun anjeun teu nyaho saha koordinator anjeun atanapi lamun mibanda patalékan mangga ngahubungan registration@ibc.org). Disadiakeun teh hyperlink pikeun Pilihan anjeun: ibc.itnint.com/IBC18/Online/CreateAccount.aspx?wf=attendee&stream=attendee&sourceCode=IBC061&cart=

Pikeun sakabéh Anjeun pangabutuh perjalanan mun (jeung sakuliah) Kota geulis ti Amsterdam, IBC geus disadiakeun Tumbu Heboh ku kituna anjeun bisa rencanana lalampahan Anjeun. Pikeun sakabéh sabudeureun indit neangan cara panggampangna tur paling biaya-éféktif pikeun meunang ka #IBC2018 ngagunakeun diskon ekslusif ti mitra maskapai resmi IBC sarta diajar cara anu pangalusna pikeun meunang sabudeureun mangsa tetep anjeun buka didieu: show.ibc.org/visit/travel

Pikeun sakabéh Anjeun pangabutuh akomodasi IBC jalan jeung rai Hotel Layanan nawarkeun ongkos potongan tur mastikeun anjeun tiasa buku akomodasi keur IBC2018 pikeun nyocogkeun anggaran anjeun sarta kabutuhan. buka di dieu: show.ibc.org/visit/accommodation

pikeun Inpo tempat rai mun salah sahiji paméran jeung kongres puseur internasional ngarah di Éropa lokasina di kiduleun Amsterdam buka didieu: show.ibc.org/visit/venue

Ngeunaan kota éndah Amsterdam hub Éropa bustling kalawan jumlahna unparalleled tina sajarah, budaya jeung kagiatan. Kalawan terusan napas-nyokot na arsitéktur exquisite, kota ieu pernah ceases ka reueus pisan. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka di Iamsterdam website.

Pastikeun pikeun ngadaptar pikeun konvénsi luar biasa ieu sareng konferensi. Ieu moal telat! Siaran Darso Magazine bakal nyadiakeun leuwih di-jero sinyalna fitur sarta acara, kitu ogé, spotlights produk!

Ngeunaan IBC:

Kusabab 1967, IBC geus dipelak pikeun jadi acara taunan paling boga pangaruh keur professional dina aktipitas kreasi, manajemén sarta pangiriman média éléktronik, di sakuliah dunya. Asalna éta Broadcasting Konvénsi Cibeureum, IBC geus mekar ti akar siaran teknis sarta dinten eta ngawengku sakabeh breadth tina manajemen nyiptakeun média sarta pangiriman, ti eusi online pikeun bioskop digital, ti workflows otomatis pikeun newak resolusi luhur jeung tampilan.

IBC tetep acara poko keur industri, sarta eta terus buka ti kakuatan pikeun kakuatan. Ayeuna metot leuwih ti 55,000 Hadirin, dicokot tina langkung ti nagara 170, unggal September di Amsterdam. Konferéensi téhnologi peer-reviewed tetep tempat pikeun ngajalankeun pamikiran anyar pangpentingna. Hiji bagian dasar tina Konferénsi IBC nu tulak Téknis nu diuk barengan program lega-ranging of panels, diskusi jeung keynotes, nu geus katarik henteu ngan disiarkeun pamingpin tapi luminaries sakumaha variatif jadi Professor Brian Cox na will.i.am.

konferensi ieu loyog sareng pameran komprehensif nu ngahimpun deukeut 1,600 exhibitors, unggal showcasing kaayaan seni di téhnologi. IBC nyaeta unrivaled salaku tempat papanggih jeung babagi pangaweruh, sarta kasempetan jejaring sarta nilai ditambahkeun acara - ti panghargaan ka screenings pilem - bener nyumbang kana patut attending. Minuhan tungtutan pasar anyar jeung hugely dimekarkeun ieu IBC terus nyieun cara inovatif kalibet ku audiences na, kaasup bubuka program Béntang Rising aimed di nulungan ka generasi anyar eusi na téhnologi média professional manggihan suku maranéhanana di industri, jeung ekslusif uleman wungkul pamingpin 'Summit, hiji acara pikeun pamingpin 150 industri media elektronik jeung hiburan shaping strategi nu bakal datang. IBC ogé geus dijieun runtuyan anyar kajadian - IBC Kandungan madhab - nu nyandak kaunggulan IBC di arah nu anyar.

Sakabéh pangalaman jeung pangaweruh ngeunaan IBC, dijalankeun ku industri pikeun industri, geus reflected dina acara global ieu anyar, nu Sigana ka hareup disambungkeun. IBC Kandungan madhab mendemonstrasikan alam ngarobah tina dunya média éléktronik disambungkeun. Kawas IBC dinya nyadiakeun forum for debat jeung kapanggihna bisnis, kasempetan teknis na kreatif, tapi IBC Kandungan madhab ngagambarkeun alam pohara béda ti konektipitas média dina dunya IP mere eta katingal unik tur taliti tailored jeung ngarasa.


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

tulisan panganyarna ku Bridgid Harchick (tempo sadaya)

  • #NABSHOWNY: Broadfield Announces Partnership Sebaran jeung RED Bioskop - Oktober 17, 2018
  • #NABSHOWNY Ulah Cik nu ICG Panel presentasi: Kumaha Unscripted Televisi keur Reinventing Multi-Cam! - Oktober 15, 2018
  • #IBC2018 Ulah Cik The Tembongkeun! - Agustus 28, 2018
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!