imah » diulas » #IBC2018 Exhibitor sorotan: Osprey Video

#IBC2018 Exhibitor sorotan: Osprey Video


AlertMe

Osprey Video bakal showcasing garis impressive maranéhanana téhnologi di IBC2018, rai Amsterdam dina stand 7.D19. Exhibitors bakal boga kasempetan pikeun saksi anu kuat 12G-SDI na 3G-SDI PCI Express M.2 Raptor Capture Kartu. Duanana unit Fitur: SimulStream | Adaption Seamless ka Input Signal Parobahan | Cropping | Rugi custom di Signal Insertion | Watermarking | CC Overlay | VBI ékstraksi | CC ékstraksi | Otomatis Signal deteksi | Gambar Control (Procamp) | De-Interlacing | Sababaraha Kartu dina hiji inang Komputer | Téks Overlay atanapi System sareng Tanggal | Dual mono Audio | Supir hasil ngahijikeun Tatar pikeun sakabéh Kartu Raptor.

Pikeun maranéhanana anu teu wawuh jeung Opsery urang fitur SimulStream, fitur ieu standar on sakabeh model SDI, ngamungkinkeun unggal input pikeun ngahasilkeun sababaraha aliran kaluaran paralel kalawan pangaturan sagemblengna bebas pikeun rohangan kelir, cropping, skala, caption katutup sarta overlays nyadiakeun keur pangiriman simultaneous ka sababaraha aplikasi.

The rupa 12G-SDI na 3G-SDI model nyaéta kieu: 12G inputs nepi ka DCI 2160P60 / 3G inputs nepi ka 1080P60 beluk / Video on Models: Saluran 945 / 1215 / 1225 / 1245 / 1285 / 16 Audio per Input / SimulStream / MediaLooks SDK Rojongan / Pranata mangsa skala na pigura Laju Konversi / Pranata mangsa Sacling hiji kotakna Laju Konversi pikeun tiap Input. Ogé, model ieu (915,916,925,927,935,914,924) anu disadiakeun dina Osprey terjal nu Fitur: Range pasip cooling / ngalegaan Suhu of 0 -60 derajat C, palapis pikeun kalembaban anu luhur / aplikasi outdoor sarta 3yr ngalegaan jaminan.

Osprey Video kudu anggota tim dinamis maranéhanana dina loka di #IBC2018 keur sawala jeung demonstrasi. Mun anjeun resep pasamoan sarta nyawalakeun nu loba solusi nu Osprey Video bisa nyadiakeun pastikeun cagar sapoé na waktos dina acara. Buka di dieu pikeun scheduling nu menta pasamoan. www.ospreyvideo.com/index.php/news/meeting-request

Ogé, ulah poho ngeunaan Osprey Video'S bedah promo endah ayeuna thru Séptémber 28th. Naha anjeun nu pamaké tungtung atawa sistem integrator, ditambah panganyarna tina rak-Gunung jeung monitor widang bakal ningkatkeun tungtung wae nepi ka ahir solusi pikeun sagala workflow unik. Buka di dieu pikeun artikel: www.broadcastbeat.com/osprey-video-has-promo-pricing-available-now-thru-september-28th/

kira-kira Osprey Video:

Osprey Video'S premium téhnologi video-newak geus lila disetir pangiriman video misi-kritis dina industri mimitian ti siaran, TV internét, sarta panjagaan, mun perusahaan, pamaréntah, sareng aerospace. Ayeuna téknologi dina newak kartu andalannya sarta drivers anu yayasan pikeun anak garis tungtung-to-tungtung hirup-streaming sarta encoding produk, nu ngawenangkeun konsumén pikeun nyugemakeun ekspektasi beuki luhur pikeun video online dina sadaya lingkungan, kaasup leuwih tradisional A / V lingkungan kayaning atikan, komunikasi perusahaan, jeung imah ibadah. Pausahaan ieu terus ngembangna portopolio produk na papanggih paménta customer pikeun-kualitas luhur, parabot dipercaya di kantos-ngembang aplikasi vidéo - tina video leuwih IP kana Captioning katutup, Mobile streaming mun 4K newak jeung sebaran ... na saluareun. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.ospreyvideo.com.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!