imah » diulas » #IBCShow 2016: Broadcast Leyuran GmbH urang luar biasa Ultra HD-41 Desain!

#IBCShow 2016: Broadcast Leyuran GmbH urang luar biasa Ultra HD-41 Desain!


AlertMe

logo EX212035_L_IBC 2016NEP Swiss keur dijalankeun kalawan ngahasilkeun resolusi 4K punjul sinyalna musiman Swiss Football Raiffeisen Liga Super nu dimimitian Juli 2016! The Streamline S 12 4K OB Van disebut ultra HD-41, Nyaeta kahiji 4K OB Van di Swiss dihasilkeun tina luhur tungtung rékayasa siaran sarta integrasi parusahaan, Siaran Leyuran GmbH. nu ultra HD-41 nawarkeun hiji konsép produksi kamar luar biasa anyar nu bisa nampung nepi ka dua puluh operator jeung sistem dirancang pikeun nawiskeun tweleve sistem kaméra 4K. Waktu pangiriman pondok pikeun kreasi ultra HD-41 éta bagian konci deliverable nu.

"Time éta faktor penting, saprak ti ngerjakeun pikeun ngahasilkeun Swiss Football Liga Super ka hareup nep-SwissProductions kami ngan kungsi kirang ti genep waktos bulan keur berkembang nguji OB Van ". nyatakeun Trond Hermansen, CTO NEP Swiss

DSCF7648-BearbeitetSiaran Leyuran GmbH aya spesialis lamun datang ka garis tina streamline OB vans. Pre-direkayasa OB vans anu sadia dina lima models- béda nu aya kabeh sadia pikeun nampung téhnologi 4K! Kauntungan konsumen éta Broadcast Leyuran GmbH bisa ngarancang, ngawangun-kaluar, ngahijikeun, sarta nguji kaluar kabeh dina gilirannana kedap sabudeureun kali. Daya rékayasa tur kekecapan Broadcast Leyuran GmbH, nyaeta rada luar biasa sarta pohara dianggap dina industri siaran Éropa.

"The streamline S12 4K mangrupakeun hambalan logis hareup pikeun kulawarga streamline OB Van urang. Bisa ngawangun tur nganterkeun versi 4K jero pigura waktos pondok sami sareng jeung biaya-kaunggulan sarua. Leuwih ti éta, maké tata perenah kamar anyar aya deui spasi dina Area Produksi, maturan cukup rohangan pikeun jalma 20 dina total digawekeun di OB kalawan betah. Fokus dina bagian audio, KVM jeung kontrol solusi canggih ngajadikeun OB pisan fleksibel dina watesan pamakéan na. Sistem ngolah core audio-video akalna muka nepi kemungkinan mun skala keur kahareup IP-workflows " ngomong Rainer Kampe, CTO di Broadcast Leyuran, Dina ngembangkeun tina streamline S12 4K.

Di dieu hiji "puncak" di wahana super, ultra HD-41 spésifikasi:2

  • Dimensi (l / w / h): 14m (tanpa Unit traktor) / 2.55m (stowed) / 3.75m (dimekarkeun) / 3.9m
  • Beurat: 18t
  • Kaméra: 10x Panasonic AK-UC 3000
  • Super Slo-Mo / Mini Kaméra - dina pamundut
  • Video Switcher: Jukut Valley Karrera 8 M / E jeung Standar K-kotakna na 3 M / E panel 96HD, HD 3G, 24 UHD dina x 48 HD 3 G kaluar = 12 UHD kaluar
  • Video router: ngabayangkeun Communications Platinum 256 × 328
  • Monitor: 6x 64in NEC, 12x 23in NEC, UHD Monitor Sony (Produksi) / 3x 17in Sony, 1x 21in pegon, 4x 23in NEC (kaméra Shading)
  • Server: 4x EVS XT4K, 2x EVS Epsio cet, 1x EVS XFile3
  • Systems kontrol: VSM
  • Tally System: kaasup di VSM
  • Modular: Bayangkeun Selenio, Axon
  • Sistem Ngolah: Riedel MicroN
  • Multi panempo: ngabayangkeun Communications Platinum SX Pro 144 × 21 Huluna
  • Mixer audio: Lawo mc256 kalawan faders 48
  • Matrix audio: Lawo Nova 73 ci 5120 × 5120
  • Telepon di antara kamar jeung kamar Matrix: Riedel, Artist 128 / Riedel MediorNet Stagebox System
  • Nirkabel Talk-balik: Riedel Riface / Motorola

"DSCF7607Jigana nu streamline S12 4K pisan fléksibel - dina loba cara - naon atuh resep pisan. Ieu mangrupa solusi kabuka sarta bisa gampang adaptasi setups béda jeung ngarobah posisi dina OB di. Sistem KVM canggih matak ngamudahkeun pikeun ngarobah posisi berpungsi. Ieu kabeh ngabalukarkeun kali setelan gancang, anu mangrupa faktor penting pikeun pausahaan. A aréa salajengna nu bayaran kaluar ka kalenturan tina OB Van mangrupa bagian audio nu pohara kuat, jeung badag Lawo mainframe jeung konsol nu nyimpen urang di posisi nutupan olahraga sarta acara hiburan jeung hasilna tinggi-profésional sarua ". ceuk Trond Hermansen, CTO NEP Swiss.

Pastikeun pikeun ngeureunkeun ku na didatangan Broadcast Leyuran GmbH di Booth (s) 0.D02 na 8.A74 di IBCShow 2016!

Ngeunaan Broadcast Leyuran GmbH:

daptar eusiSiaran Leyuran mangrupakeun salah sahiji integrator Sistim pangbadagna Éropa urang. Pikeun leuwih ti sapuluh taun ka parusahaan dumasar Jerman nangtung pikeun inovasi jeung rékayasa 'Dijieun di Jerman'. Kalawan subsidiaries di Éropah, Asia jeung Timur Tengah, rencana Leyuran siaran, implements sarta nyadar proyék di wewengkon siaran luar, satelit komunikasi, studio jeung siaran MCR fasilitas, arena olahraga multimedia solusi ogé kaamanan mobile, solusi panjagaan sarta olahraga jasa nyiarkeun. A tekenan salajengna pausahaan téh konsultasi konsumén urang lamun datang ka workflow optimasi, trainings na consultancy produksi. Akting salaku parusahaan distribution di Éropa sarta Leyuran Broadcast sakuliah dunya ngagambarkeun merek inovatif kawas slomo.tv, ProSat Leyuran, Aviwest, Robycam ogé Serenity. Kalawan leuwih ti pagawé 100 sakuliah dunya sakumaha sistem bebas hardware integrator, Broadcast Leyuran nawarkeun nasabah na leyuran tukang ngaput-dijieun - tina gagasan pikeun palaksanaan na saluareun.

Cicing di kenal ku Broadcast Darso Magazine!

broadcastbeatlogotranswhitetag


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019