imah » wartos » ICS-JMR Ngagantian DriveLock Tulis-Nangtayungan Data akuisisi sareng Analisis Alat

ICS-JMR Ngagantian DriveLock Tulis-Nangtayungan Data akuisisi sareng Analisis Alat


AlertMe

Alat kompak, portabel nulis-nangtayungan alat pikeun éntuk, ningali sareng nganalisis data tanpa résiko ngahapus atanapi ngarobih data drive

Calakan Komputer Leyuran Inc. (ICS) jeung JMR Electronics, produsén kontrak ICS ekslusif, ngumumkeun ayeuna kasadiaan umum produk produk panganyarna maranéhna, DriveLockTM USB-C ka data akuisisi sareng analisis data SATA.

USB-C sadaya-anyar pikeun SATA DriveLock dirancang sacara éksklusif pikeun aplikasi nganalisa data, nyayogikeun alat parangkat nulis anu kompak, portabel sareng gampang digunakeun pikeun meunangkeun, ningali sareng nganalisa data dina lingkungan anu aman tanpa résiko ngahapus; atanapi ngarobih data drive.

Alat DriveLock nyaéta anggota anu pang anyarna Kulawarga DriveLock sareng gaduh pitulung pribumi kanggo drive basis SATA. Adaptor pilihan sayogi nyayogikeun drive drive M.2 SATA, 2.5 ″ / 3.5 ″ IDE, MicroSATA, e-SATA, ZIF sareng 1.8 ″ IDE Notebook drive sareng produk nyayogikeun solusi sadaya-panyalindungan nulis kalayan dukungan asli pikeun dinten ayeuna alat anu sering dianggo.

Salaku tambahan, DriveLock dirarancang nganggo téknologi USB 3.1-laju modern anu nganggo konektor USB-C universal sareng malik. DriveLock anyar tiasa dihubungkeun ka komputer inang anu ngagunakeun konektor antarmuka USB 3.1 Type C-luhur komputer atanapi USB 2.0 / 3.0 jenis A konektor antarmuka. Teknologi 3.1 Generasi 2 USB tiasa ngahontal tingkat transfer data téoritis dugi ka 48GB / menit.

Fitur DriveLock:

  • Pangrojong panyalindungan panulis: Nyayogikeun sistem panyalindungan nulis hardware pikeun éntuk, ningali sareng nganalisis data dina lingkungan anu aman tanpa résiko ngahapus atanapi ngarobih data drive
  • Pangrojong antarmuka host anu gancang: Nawiskeun dukungan pribumi kanggo 2.5 ″ atanapi 3.5 ″ drive SATA-3. Adaptor pilihan sayogi pikeun M.2 SSD, 2.5 ″ / 3.5 ″ IDE, MicroSATA sareng ZIF drive.
  • Pangrojong langkung seueur O / S: Ngarojong Windows® sareng Mac OS®, kalebet Linux
  • Status LED: Nyayogikeun status sareng sambungan indikasi
  • portabel: Ci sarta lampu beurat

Disarankeun MSRP pikeun DriveLock nyaéta $ 249 USD.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, kontak [EMAIL PROTECTED] atanapi nyauran 818-993-4801, ext. 190.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

Lulusan California State Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Bapak Chan ngagungkeun taun 12th diangkat jadi Déwan Diréktur kanggo Fullerton College Foundation sareng panarima tina Award 2017 Présidén pikeun Service Pinunjul dina Usaha; Sataun 17th salaku Pangusaha-di-tinggal sareng mentor pikeun Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubators. Lian ti éta, anjeunna mangrupikeun anggota pamiah di DECA (Delta Epsilon Chi sareng Distributive Education Clubs of America); panasehat ka College of Engineering Téknik urang Global Runtah Panalungtikan Institute sareng Pusat Pikeun Inovasi sareng Kewirausahaan, Cal poli, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Héjo sareng Emas Présidén. Gairah ngeunaan miara hospice, anjeunna jadi Presiden Pupuhu Déwan Asosiasi Pembuluh Healing; tur mangrupakeun spiker diulas rutin dina seueur ceramah tingkat amb MBA sareng Doktor Doktor sabudeureun nagara. Anjeunna parantos ngalebetkeun sareng medalkeun tulisan tulak 30 di sakuliah dunya, mangrupakeun buku buku sanésna, anggota Paguyuban redaktur pikeun Paguyuban Pintonan Gambar sareng Télévisi Télévisi, Editor Sénior Majelis Broadcast sareng Majalah AV Beat, Editor Menteri Senior pikeun Computer Technology Review, mangrupakeun pangropéa pangribut kontrih anu réncang pikeun républik perdagangan internasional AS jeung internasional leuwih ti taun 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan