imah » wartos » Ngabayangkeun Produk di 2019 NAB Tembongkeun

Ngabayangkeun Produk di 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

téma dina Bayangkeun Produk 'stan taun bakal "anyar," kaasup pilihan lisénsi anyar, mitra anyar Kodék na Frame.io, ramatloka anyar, sareng nu sanesna. Ieu kabeh pikeun mantuan Bayangkeun Produk 'pamaké sabudeureun dunya - ti studio badag jeung jaringan televisi keur warung hiji-jalma sarta Pagawé Leupas - sangkan workflows maranéhanana leuwih efisien keur Productions badag tur small.The tema dina Bayangkeun Produk' stan taun bakal "anyar "kaasup pilihan lisénsi anyar, mitra anyar Kodék na Frame.io, ramatloka anyar, sareng nu sanesna. Ieu kabeh pikeun mantuan Bayangkeun pamaké Produk 'sabudeureun dunya - ti studio badag jeung jaringan televisi keur warung hiji-jalma sarta Pagawé Leupas - sangkan workflows maranéhanana leuwih efisien keur Productions badag sarta leutik.

Lisensi anyar, bundles, Website, sarta Sistem aktivasina

ShotPut Pro, standar industri pikeun offloading video, audio, jeung payil poto, boga katingal anyar jeung fitur anyar nu bakal ditingalikeun pikeun kahiji kalina dina 2019 NAB Tembongkeun. Dua fitur ngawengku hiji mode basajan anyar pikeun offloading gancang sarta MHL ngalaporkeun. Hayangna Produk ieu ogé gawé bareng mitra Kodék na Frame.io mun nawarkeun workflow leuwih lengkep pikeun pamaké. produk oge hadir kalawan pilihan lisénsi anyar: poverty atanapi rental. Kabéh lisensi poverty ngawengku hiji rencana update nu mere pamaké 12 bulan apdet. Bari update rencana bisa kadaluarsa, pamaké bakal salawasna miboga aksés ka lisensi maranéhanana sarta pernah bakal kapaksa boga hiji rencana update. Mun rencana update wayahna, pamaké baris tetep dina eta versi software nu dugi aranjeunna mutuskeun meuli rencana update ayeuna.

Ngabayangkeun Produk 'lisensi rental anyar ngawula jumlah kantos-tumuwuh konsumén nu ngandelkeun pakakas rental pikeun fleksibilitas gede. lisensi rental ngawenangkeun konsumén pikeun nambahkeun stasion gawé keur pakasaban badag, nyadiakeun parabot pikeun proyék-proyék maranéhanana bisa teu normal peryogi, sarta familiarize diri ku produk nu maranéhna bisa jadi panasaran ngeunaan. Ieu lisensi rental nu sadia pikeun paling Bayangkeun software Produk '. Saterusna, konsumén bisa kebat ka software anu hade ogé babarengan pikeun pangalaman cohesive.

Samentara éta, Bayangkeun Produk geus redesigned ramatloka na aktivasina fungsi na janten duanana gampang ngagunakeun jeung leuwih cingceng, mere konsumén kadali leuwih leuwih lisensi maranéhanana.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/ImagineProducts/ImagineProducts-ScreenShotSimpleModeNewMHLPDFreport.png
Poto caption: ShotPut layar Pro ditémbak némbongkeun mode basajan anyar pikeun gancang offloading na MHL ngalaporkeun.

Ihtisar parusahaan:
Ngabayangkeun Produk Inc. tumuwuh solusi inovatif video workflow nu mantuan pilem jeung média professional deui nepi, tempoan, dibagikeun, transcode, sarta Arsip aset digital-video maranéhanana. Kawasa, affordable, sarta gampang ngagunakeun, ieu aplikasi workflow husus geus jadi parabot invaluable pikeun siaran, fasilitas postproduction, jeung nu lianna anu usaha ngandelkeun video digital. Dina bisnis keur leuwih ti 25 taun, Bayangkeun Produk ieu dumasar di Indianapolis, AS. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.imagineproducts.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/ImagineProducts/190211ImagineProducts.docx

2019 NAB Tembongkeun titingali
April 6-11
ngabayangkeun Produk
Booth SL13605

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/tweet?text=The%20theme%20for%[EMAIL PROTECTED]%[EMAIL PROTECTED]%20will%20be%20%22new%21%22%20New%20licensing%20options.%20New%20partners%20Codex%20and%20Frame.io.%20A%20new%20website,%20and%20more%20-%20http://bit.ly/2Gt2vHU

Tuturkeun Bayangkeun Produk
Twitter: twitter.com/imagineproducts
Google+: plus.google.com/u/1/+Imagineproducts
Facebook: www.facebook.com/ImagineProducts/
YouTube: www.youtube.com/playlist?list=PL1qOnaKIxe8ux5kR0omkc28pO4rR2PSmo
LinkedIn: www.linkedin.com/company/imagine-products-inc/?trk=top_nav_home


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!