imah » wartos » Imah Teater upgrades na More Chances mun Tempo Big 2016 Game, Ngan di Adorama

Imah Teater upgrades na More Chances mun Tempo Big 2016 Game, Ngan di Adorama


AlertMe

logo

Deadline ngalegaan pikeun Adorama jeung Intel'S 50th Ulang Big Game giveaway; jadi Adorama VIP lajeng mésér TV qualifying tina LG atawa Samsung - diobral kiwari - pikeun 3x éntri; Éntri kontes ends 31st January

New York, NY - January 29, 2016 - Adorama, Salah sahiji fotografi, video, audio, Imaging jeung éléktronika panggedéna retailers di dunya, geus dilegaan giveaway Big Game 2016 taunan na dugi Januari 31st. Jeung pamadegan ningali ti imah, Adorama ayeuna ngalamar diskon utama dina hottest decks home theater dinten ieu, kaasup pinter, boléd, 3D na TV melengkung ti LG sarta Samsung. disponsoran ku Intel, Anu 3rd taunan kontes bakal pangajén sababaraha winners dua tiket VIP ka selebritis Bandéra Football Challenge® on Saptu, February 6th, Éntri pikeun dua 50 nuth Ulang Game Big on Minggu, 7 Pébruarith, Sarta $ 1,000 USD arah expenses lalampahan ka Santa Clara, California.

Aya ayeuna malah langkung Chances pikeun shoppers meunang tur tingal dinten pangbadagna bal urang taun katuhu ti stadion. Sanggeus jadi hiji Adorama VIP (anu meunang konsumén Éntri otomatis kana kontes teh), fans bal anu ningkatkeun TV maranéhanana pikeun Game Poé atawa warung ti seleksi leuwih 1,000 item qualifying * bakal nampa tilu éntri tambahan kana kontes teh.

* Pikeun rinci langkung lengkep ihwal qualifying specials jeung istilah jeung kaayaan lengkep, mangga buka di Kaca kontes resmi dina Adorama website.

Ningkatkeun tur Simpen Big dina Pamilihan TV keur Game Poé
Ku purchasing TV qualifying, Adorama VIPs ayeuna bisa meunang sanajan leuwih éntri kana kontes teh. TV layak ngawengku:

LG

Samsung

Teu yakin mana TV pikeun muka kalawan? Baca "A Guide Praktis mun Meuli TV salajengna anjeun"Dina Adorama Learning Center.

Kumaha Lebetkeun
Pikeun nuliskeun giveaway nu haratis, asup ayeuna jadi hiji Adorama VIP dina kaca kontes resmi. Shoppers ogé diondang pikeun ngotektak pilihan merek na mésér produk qualifying, kaasup TV, keur triple kasempetan nu unggul. merek layak kaasup Acer, Apple, Asus, Bose, Canon, Dell, Fender, Fujifilm, Intel, Lenovo, LG, Microsoft, Panasonic, Pentax, Samsung, SanDisk, Seagate, Sony, Tamron, Wacom na WD.

ADORAMA: Leuwih ti hiji kamera toko
Adorama nyaéta leuwih ti hiji toko kaméra - éta salah sahiji fotografi, video, audio jeung komputer panggedena retailers di dunya. Porsi konsumén pikeun leuwih ti 35 taun, Adorama geus dipelak ti NYC toko andalannya -na pikeun kaasup tujuan online anjog pikeun Imaging na konsumen éléktronika. Adorama'S kurban produk vast ngawengku hiburan imah, komputasi mobile, sarta video profésional sarta audio, bari jasa na ngawengku hiji di-imah lab poto, AdoramaPix; daya jeung gear pikeun photographers, filmmakers, studio produksi, siaran na pos imah, jeung seniman rekaman ngaliwatan Adorama pro; pro rental parabot di Adorama Company rental; sarta pangajén-unggul Adorama Learning Center, anu nawarkeun pangajaran kreatif bébas dina saluran online sapertos populér Adorama TV.

Adorama kadaptar salaku salah sahiji luhur lima retailers éléktronika ku Consumer Laporan "Best Web teh" ku Forbes.com, Internet retailers Top 100, sarta ngarupakeun Electronics pangecér resmi ti NY raksasa.

nganjang ADORAMA at www.adorama.com.

Pencét Kontak
anya Nelson
Grup Media Zazil
(E) [EMAIL PROTECTED]
(P) 617.817.6559
(Skype) anya.oskolkova


AlertMe