imah » wartos » Immersive VR dokumenter Kana Ayeuna filmed kalawan Blackmagic Micro Studio Kamera 4K

Immersive VR dokumenter Kana Ayeuna filmed kalawan Blackmagic Micro Studio Kamera 4K


AlertMe

Fremont, CA - September 27, 2018 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén Diréktur Michael Müller dipaké 18 Micro Studio 4Ks kaméra saperti bagian dua custom diwangun kanyataanana maya (VR) rigs ka pilem "Kana Ayeuna," hiji VR dokumenter jero cai, nu kahiji dina runtuyan film ngeunaan kahirupan laut na tantangan nyanghareup sagara kami kiwari.

Ngawartoskeun ngaliwatan lalampahan pribadi Müller ngeunaan overcoming sieun nya ku hiu, film némpél dina isu mencet nu nyanghareupan sagara kami, kayaning perubahan iklim, polusi jeung overfishing, bari ogé porsi salaku hiji alat atikan pikeun pemirsa ngalaman sagara firsthand ngaliwatan VR. Dihasilkeun ku persà VR na Vanishing sagara, LLC, film premiered di Festival Film 2018 Tribeca sarta diayak di Festival Film 2018 Cannes jeung Sandbox immersive Festival, bagian tina 2018 Qingdao VR Minggu International.

film oge bagian tina hiji proyek panalungtikan lumangsung kalawan neurologi departemén Stanford Universitas urang on mangpaat VR for teu urang jeung PTSD, kahariwang jeung gangguan stress lianna. Muller jeung Andrew Huberman, sirah neurologi di Stanford University, sapanjang ku tim lima élmuwan ti Stanford, mimitina ditémbak sapotong sizzle, anu dijieunna Müller ngawujudkeun butuh sistem kaméra kualitas hadé nyieun jenis pilem manéhna hayang.

"Tantangan ieu nu kuring ngan kungsi dua satengah bulan pikeun ngangkat waragad keur indit dunya, sarta kuring diperlukeun sistem kaméra anu teu aya acan. Sato nu migratory, jadi jam ieu ticking, "ceuk Müller. "Kuring diperlukeun resolusi 4K dina faktor formulir kompak, genlock jeung hiji lénsa ditukeurkeun Gunung, diantara hal lianna. Kabeneran, abdi patepung Casey Sapp jeung Matt DeJohn ti VRTUL, sarta aranjeunna diwangun solusi: nu geger VRTUL 1 ngagunakeun Blackmagic Desain'S Micro Studio Kamera 4Ks ".

San Diego dumasar VRTUL (www.VRTUL.co) mangrupakeun solusi Peta VR jeung produksi parusahaan hirup. Dijieun tur diwangun dina ngan dalapan minggu, unggal dua rigs VRTUL 1 diwangun ti salapan Micro Studio Kamera 4Ks marengan hiji Distribusi Mini Parabot Parobah SDI, a Mini Parabot Parobah Sync generator sarta Blackmagic 3G-SDI Shield pikeun Arduino. The rigs anu duanana dipaké sakaligus jeung sistem sakumaha primér sarta cadangan.

"The Micro Studio Kamera 4K éta solusi pangalusna pikeun sababaraha alesan," dipedar Müller. "Genlock ensured yén kaméra ngurusan singkronisasi sampurna, utamana saprak urang disusun aranjeunna di pasang 3D stereoscopic pituin. Faktor formulir oge konci, saprak ukuranana leutik kaméra urang diwenangkeun urang meniru rata jarak interpupillary manusa pikeun éfék 3D realistis, kalayan kaméra diputer 90 derajat. Ogé, resolusi 4K dina kombinasi kalayan pilihan lénsa kami masihan kami dénsitas piksel nu dipikahoyong, sangkan bisa ngahontal stitch ahir nepi ka resolusi 6K. Tungtungna, sinyal 422 diwenangkeun urang candak a luhur file ProRes kualitas via hiji recorder éksternal, nu disadiakeun kalenturan warna hadé di pos sakumaha dibandingkeun kaméra VR séjén nu ngandelkeun komprési H.264 ".

Sajaba ti, di Blackmagic 3G-SDI Shield pikeun Arduino, port ékspansi Micro Studio Kamera 4K sarta Blackmagic SDI Control Protocol dihijikeun sakabéh kadali kamera, jadi Müller sarta timnya bisa ngadalikeun sagala kaméra sakaligus ti salah keypad custom. The Mini Parabot Parobah SDI Distribusi diwenangkeun tim pikeun jadi gaduh panulisan sinyal Mini Parabot Parobah Sync generator, jeung Mini Parabot Parobah Sync generator ensured jepret singkronisasi antara sakabeh kaméra.

némbak lumangsung ngaliwatan kursus taun sarta nyandak Müller sarta timnya sadayana sakuliah dunya. "Kuring écés bisa geus diteundeun bade, sarta rencanana di sawatara titik, tapi pikeun séri mimiti ieu film kuring kungsi ngawatesan ka salapan ékspédisi yen sasaran sababaraha hal coolest ningali di sagara. Ti Afrika ka Galapagos, urang bener crisscrossed pangeusina, syuting lumayan loba patukang tonggong meunang eta dipigawé dina waktu keur siaran 2018, "manéhna nyatet.

Kalawan 30 taun pangalaman salaku fotografer profésional, Müller geus spent nu 15 taun kaliwat shooting sato di lingkung alam maranéhanana, kaasup 32 ékspédisi sabudeureun dunya photograph hiu. "Kuring sadar yén poto teu mawa kakuatan pikeun némbongkeun sato ieu cara urang kedah ningali aranjeunna, sarta Teu sangka film dokumenter bisa bisa ngalakukeun naon fotografi lacked dina dimensi na storytelling kamampuhan," ceuk Müller. "Kuring hayang mere ilham generasi anyar ieu meunang kaluar tur tingal alam jeung ngajaga eta. Abdi hoyong urang ningali kumaha euy endah planet urang téh na nu kami masih boga waktu pikeun ngahemat eta. Jalma ngajaga naon maranéhna cinta, tur abdi hoyong manggihan cara pikeun mantuan urang murag asih jeung sagara kami di cara aranjeunna gaduh teu méméh ".

"Nyieun eusi dina VR ku brand anyar Sistim kaméra éta tangtangan fun, saprak kami nyobian pikeun manggihan cara anyar tina storytelling dina medium anu boga roadmaps pikeun kumaha carana ngalakukeun nanaon acan," manehna menyimpulkan. "The Blackmagic Desain komponén dipigawé kacida alusna sarta shooting VR geus diwenangkeun kuring mawa jalma sapanjang on journeys ieu, nempatkeun éta katuhu di puseur Peta tur tingali planet urang dina cara aranjeunna geus pernah bisa nepi ka kiwari. "

Pencét Fotografi

poto produk tina Micro Studio Kamera 4K, Mini Parabot Parobah SDI Distribusi, Mini Parabot Parobah Sync generator, Blackmagic 3G-SDI Shield pikeun Arduino tur sagala séjén Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images

Ngeunaan Michael Müller

Michael Müller (www.mullerphoto.com) Ngadegkeun dirina minangka fotografer selebritis luhur jeung televisi diréktur komérsial saméméh pursuing markisa na photograph hirup laut. Dina 2016, Taschen diterbitkeun buku munggaran Müller urang dijudulan Nembe, nu ngarebut hiu on pilem ngagunakeun strobe pangkuatna di dunya, dina nu Müller dirina nyepeng patén-patén. Muller nekenkeun kabutuhan pikeun protections sagara beuki ngagunakeun imagery mun membangkitkan angen, kalawan GQ Magazine praising portrayal nya ku hiu "dina sagala sleek, gnashy, kamulyaan maranéhna surreally geulis." "Kana Kiwari" anu makéna pilem munggaran Müller di VR. Anjeunna ngagabung ku studio kreatif dieu Kudu komodo ngahasilkeun sesa film dina séri, diantara proyék lianna. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan Müller na "Kana Ayeuna," pariksa kaluar Instagram @michaelmuller7 na @intothenowVR

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com


AlertMe