imah » wartos » IMT Vislink na SpacePath Co-némbongkeun dina AfricaCom 2018

IMT Vislink na SpacePath Co-némbongkeun dina AfricaCom 2018


AlertMe

Cape Town, kidul Afrika, November 7, 2018 - xG® Téhnologi, Inc. ( "XG") (NASDAQ: XGTI, XGTIW), anu merek anu dipikawanoh salaku pamingpin global dina komunikasi video hirup dina siaran, militer jeung pamaréntah pasar, announces yén bisnis IMT Vislink nyaeta ko-exhibiting kalawan SpacePath di AfricaCom (Aula 4, Nangtung F21), Anu pangbadagna sarta paling boga pangaruh téhnologi sarta telecoms acara on buana. IMT Vislink ieu mintonkeun na Advent MSAT-120 satelit video na terminal data na ViewBack latency low channel dual diversity panarima-decoder, bari SpacePath ieu exhibiting sauntuyan tinggi-kakuatan (HPAs) jeung low-kakuatan kaayaan padet kakuatan amplifier (SSPA / SSPBs).

"AfricaCom ngahimpun sabudeureun Hadirin 14,000 anu museurkeun infrastruktur konektipitas, téknologi disruptive, jasa digital sarta strategi ICT, anu ngajadikeun eta pintonan gede keur kami nyorot kami satelit produk pikeun professional industri lokal, "nyebutkeun Daud Robins, Diréktur Penjualan Global pikeun IMT Vislink. "Vislink boga reputasi longstanding salaku panyadia global satelit téknologi komunikasi sarta jeung apdet panganyarna pikeun garis Advent, terus nyadiakeun serbaguna, solusi ci jeung ongkos-mujarab pikeun pasar ieu. Ku ko-exhibiting kalawan SpacePath, urang ogé bakal boga kasempetan pikeun showcase kurban produk gabungan kami dina urang Advent MSAT-120 satelit Terminal."

The Advent MSAT-120 mangrupakeun kacida dibabawa, lightweight, tri-band satelit terminal nu bisa nyetél mana nyadiakeun data aman tur non-aman tur transmisi video di sakumaha saeutik jadi lima menit. Ieu ngarojong X-, Ku- sarta konfigurasi Ka-band mastikeun sinyalna sakuliah dunya téh aya sepanjang waktos. Sadia sareng 65, 90 atanapi 120cm pemantul, sistem kasebut dirancang pikeun deployment gancang di lingkung mumusuhan jeung bisa dipaké kalawan kakuatan mains atanapi operasi batré.

Dilebetkeun kana terminal Advent MSAT-120, SpacePath urang 60W 13.75-14.50GHz SSPA bakal nunjukkeun dina acara. Ogé, SpacePath bakal launching a anyar outdoor 12W 13.75-14.50GHz Fanless SSPB. Teu mibanda fans dina pangwangunan produk, nu SSPB fanless anyar ngaronjatkeun reliabiliti jangka panjang Unit jeung ngaminimalkeun sagala kedah pikeun pangropéa biasa. rentang SpacePath ngeunaan tinggi-kakuatan sarta low-kakuatan amplifier kakuatan kaayaan padet, nu ngawengku pita uplink kawas C, Ku, DBS na Ka bakal on tampilan ogé.

"Acara ieu nyadiakeun kami sareng kasempetan unik ka showcase anyar kami satelit produk panguat sarta sub-sistem ka wewengkon "nyebutkeun Colin Bolton, Diréktur di SpacePath Communications. "Kolaborasi kami kalawan IMT Vislink tumerapna dina téhnologi pang anyarna ti duanana organisasi".

The Vislink ViewBack mangrupakeun lightweight, low-kakuatan, low-latency, dual-kanal diversity panarima-decoder, dimaksudkeun utamina nyadiakeun panarimaan transmisi video studio balik deui ka operator kaméra. Fungsi dina band 2GHz-dilisensikeun, receiver ngarojong proprietary mantap demodulasi LMS-T Vislink urang salian low-latency H.264 decoding. outputs ngawengku HDMI sarta HDSDI, anu mahluk switchable dimungkinkeun, dina aplikasi kaméra nirkabel, antara video kaméra lokal tur mulang narima video.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal IMT Vislink na SpacePath, eureun ku Stand F21 di AfricaCom atanapi mangga buka www.imt-solutions.com, www.vislink.com/ or www.space-path.com/.

Ngeunaan xG Téhnologi, Inc.

merek xG Téhnologi urang nyadiakeun solusi video nirkabel ka disiarkeun, penegak hukum jeung pasar pertahanan, jeung jaringan broadband mobile swasta pikeun pamakéan di lingkung nangtang. portopolio brand xG urang kaasup Integrated gelombang mikro Jatiluhur (IMT), Vislink na xMax.

IMT na Vislink anu suppliers ngarah sistem gelombang mikro digital canggih pikeun motret, ngalirkeun sarta menata,-kualitas luhur aman, video hirup. IMT na Vislink anu dipercanten suppliers ka nagara golongan-1 konsumén global dina pasar siaran / raga / hiburan, na penegak hukum / kaamanan publik / pertahanan. produk maranéhanana anu dipikawanoh pikeun tingkat luhur kinerja, reliabiliti, ngawangun kualitas, Bulan operasi nambahan jeung faktor formulir ci. Dina siaran, olahraga sarta séktor hiburan, IMT na Vislink nyadiakeun Tumbu komunikasi tinggi-harti kana reliably ngumpulkeun jeung ngadistribusikaeun footage acara live. Dina penegak hukum, kaamanan & pertahanan pasar umum, IMT na Vislink nyadiakeun komunikasi video aman tur solusi misi-kritis kana agénsi sarta organisasi lokal, nasional jeung internasional. Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina www.imt-solutions.com jeung www.vislink.com.

xMax nyaéta, nyebarkeun gancang-sistem aman mobile broadband nu delivers konektipitas nirkabel misi-assured dina nungtut lingkung operasi. xMax ieu husus dirancang pikeun dijadikeun hiji jaringan komunikasi expeditionary sarta kritis keur dipake dina skenario unpredictable jeung mangsa kaayaan cairan. Hal ieu ngajadikeun eta solusi compelling pikeun respon musibah, komunikasi darurat, sarta aplikasi pertahanan. Inpo ngeunaan xMax bisa kapanggih dina www.xgtechnology.com/system-overview/. Sajaba garis bisnis luhur, xG ngabogaan dedicated Federal Séktor Grup (xG Federal) fokus kana nyadiakeun solusi spéktrum babagi hareup generasi ka pertahanan nasional, panalungtikan ilmiah jeung organisasi féderal lianna. Inpo tambahan ngeunaan xG Federal bisa kapanggih dina www.xgtechnology.com/technology/xg-federal/.

Dumasar dina Sarasota, Florida, xG Téhnologi boga leuwih 100 patén-patén jeung pending aplikasi patén. xG nyaéta parusahaan traded masarakat awam didaptarkeun dina Pasar Modal NASDAQ (simbol: XGTI) Kanggo inpo nu leuwih, mangga buka www.xgtechnology.com.

Pernyataan Cautionary Ngeunaan pernyataan teung Ningali

Pernyataan ngandung dieu nu teu dumasar kana kanyataan ayeuna atanapi sajarah nu maju-pilari di alam sarta mangrupakeun maju-pilari pernyataan dina harti Bagéan 27A tina Act jaminan ti 1933 na Bagéan 21E tina Act Exchange jaminan ti 1934. pernyataan maju-pilari sapertos ngagambarkeun ekspektasi Kompeni urang ngeunaan hasil operasi kahareup na, prestasi na kasempetan nu ngalibetkeun resiko penting tur uncertainties. pernyataan ieu kaasup tapi teu diwatesan ku pernyataan ngeunaan istilah dimaksudkeun tina kurban anu, nutup tina kurban jeung ngamangpaatkeun sagala proceeds tina kurban anu. Lamun dipake dieu, kecap "antisipasi," "yakin" "estimasi" "upcoming," "rencana" "udagan", "maksudna" jeung "nyangka" na ungkapan sarupa, sabab nyaritakeun xG Téhnologi, Inc. , subsidiaries na, atawa manajemen na, anu dimaksudkeun pikeun ngaidentipikasi sapertos pernyataan maju-pilari. Ieu pernyataan maju-pilari nu dumasar kana informasi ayeuna sadia pikeun Company jeung anu poko keur sababaraha resiko, uncertainties, sarta faktor sejenna nu bisa ngakibatkeun sabenerna hasil, kinerja, prospek, sarta kasempetan parusahaan keur beda materially ti maranéhanana dinyatakeun dina, atanapi tersirat ku, ieu pernyataan maju-pilari.


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!