imah » wartos » IMT Vislink narima $ 900,000 Kontrak mun Supply Airborne Video downlink, ngirimkeun jeung Nampa Systems pikeun pamakéan ku Angkatan Udara AS

IMT Vislink narima $ 900,000 Kontrak mun Supply Airborne Video downlink, ngirimkeun jeung Nampa Systems pikeun pamakéan ku Angkatan Udara AS


AlertMe

SARASOTA, FL, JANUARY 7, 2019 — xG Téhnologi, Inc. ( "XG" atawa "Company") (NASDAQ: XGTI, XGTIW), anu IMT Vislink brands are recognized as the global leaders in live video communications, today announced that its IMT Vislink business has been awarded a $900,000 order to supply airborne video downlink solutions (AVDS) for use by the U.S. Air Force. The contract calls for the supply of transmit and receive systems, ground-based units designed to display real-time video imagery taken by aerial assets, related component and accessories, and training services.

This is a follow-on order to one previously ngumumkeun on May 23, 2018, and similar to an order IMT Vislink received from the U.S. Army that was ngumumkeun on 20 Nopember, 2017.

“IMT Vislink remains a trusted partner to our armed forces, owing it to our reliable, high-performance, rapidly deployable video communications systems,” said John Payne, President and COO of IMT Vislink. “Our ability to provide solutions that meet stringent requirements and can support the most demanding applications and deployment scenarios, underscores our leadership in customizable, mission-critical video technology.”

About xG Technology, Inc./IMT/Vislink

xG Téhnologi urang IMT na Vislink merek anu dipikawanoh salaku pamingpin global dina komunikasi video hirup jeung téh dipercanten suppliers ka konsumén nagara golongan-1 di pasar siaran / raga / hiburan, na penegak hukum / kaamanan publik / pertahanan. produk maranéhanana anu dipikawanoh pikeun tingkat luhur kinerja, reliabiliti, ngawangun kualitas, Bulan operasi nambahan jeung faktor formulir ci. Dina siaran, olahraga sarta séktor hiburan, IMT na Vislink nyadiakeun Tumbu komunikasi tinggi-harti kana reliably candak, ngirimkeun jeung ngatur footage acara live. Dina penegak hukum, kaamanan & pertahanan pasar umum, IMT na Vislink nyadiakeun komunikasi video aman tur solusi misi-kritis kana agénsi sarta organisasi lokal, nasional jeung internasional. Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina www.imt-solutions.com jeung www.vislink.com.

Based in Sarasota, Florida, xG Technology has over 80 patents and pending patent applications. xG is a publicly traded company listed on the NASDAQ Capital Market (symbol: XGTI). More info: www.xgtechnology.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!