imah » diulas » Bebas Film 'The Chain' gumantung ka iZotope RX

Bebas Film 'The Chain' gumantung ka iZotope RX


AlertMe

the_chain_7.5x11.5_poster_rgbiZotope Inc., Hiji parusahaan téhnologi audio anjog, dinten ngumumkeun yén bebas fitur pilem pondok Chain The dipaké iZotope RX pikeun maksimalkeun pungsi pamakéan miboga audio produksi jeung ngawétkeun pangalusna dina set pintonan tetep dina APBD. Filmed di New Hampshire, Chain ieu dumasar kana carita pondok tina nami nu sami ku Tobias lancaran nu dendam unleashes runtuyan Kertajati unintended.

Salaku kalawan paling film bebas, budgets éta minimal nu dimaksudkan yén redaksi sora na mixer Michael Kasar diperlukeun sangkan paling tina audio manéhna ti set teh. iZotope urang RX suite of calakan perbaikan sarta enhancement modul sangkan Michael pikeun ngabersihan up dialog produksi ka titik dimana pisan saeutik RDA (otomatis Dialog ngagantian) ieu diperlukeun. Pikeun hiji pilem bebas dina anggaran kawates, ieu digambarkeun mangrupa tabungan badag dina waktu jeung usaha pikeun duanana matak na awak.

Preserving pintonan

aktor pilem bebas mindeng kudu maén sababaraha karakter sejenna antara waktu tungtung produksi jeung hiji sési RDA geus dijadwalkeun, jadi lalaki pintonan nepi ka tingkat anu maranéhanana éta mangsa produksi tiasa rada nangtang. Sajaba ti, cocog jeung sora garis RDA kana dialog produksi nyaeta mindeng chore a.

"Abdi nanaon bisa ngaganti produksi dialog dina nangtukeun", nyebutkeun Noel Dow Barlow, diréktur pikeun Chain The. "RDA ilahar dijadwalkeun dalapan atanapi salapan bulan sanggeus Anjeun moto adegan tinangtu pilem, sarta eta tiasa pisan teuas pikeun aktor pikeun meunangkeun deui kana karakter".

thechain_010516_mgross_001

Ngarengsekeun masalah kaduga

Mindeng kali, masalah sareng audio buka unnoticed dugi sanésna dimimitian screening nyokot di kamar édit. "Ieu rada upsetting mun anjeun ngarasa yen kapuasan of sanggeus dipaku hal on set, sarta dulur nyangka éta di hijina bisa ngawujudkeun engké nu aya noise goréng yén taya sahijieun éta sadar wanoh," komentar Noel.

"Kuring dipaké lumayan loba unggal alat ngurangan bising di RX," nambihan Michael, "Kuring diperlukeun pikeun Declip audio nu ieu menyimpang, Decrackle lavalier mics rubbing ngalawan pakéan, meunang leupas tina hum ti lampu merkuri jalan, tur aya nyatu ngalereskeun spéktral pikeun nabrak na noises extraneous lianna. "

Ngajaga storytelling seamless

"A loba carita kajadian dina pikiran tokoh utama urang, sangkan terang yen audio bakal maén peran kritis kana storytelling nu" nyebutkeun produser sareng nu sanésna Daniel Bérubé. "Urang diperlukeun audio nepikeun hal moal keur ceuk, teuing, jadi lamun garis Alas anu dirékam di lokasi béda, iZotope RX mantuan Michael cocok dialog antara lokasi pikeun édit seamless".

Dan aya dina éta filmmakers bebas mindeng mopohokeun audio dina set, atanapi kudu ngalakukeun salaku murah jéntré. Sanajan kitu, maranéhanana kaputusan remen datangna deui ka dipikanyaho Productions salila pos na malah bisa mungkas nepi costing aranjeunna langkung. "Kalayan iZotope RX facilitating karya bersih-up, abdi éta bébas dibalanjakeun deui waktu nyieun éta soundscape aural unik nu diperlukeun Chain The" nyebutkeun Michael.
the_chain_still0012
Chain nu geus diayak di festival pilem sababaraha sabudeureun nagara, kalawan screening resmi hareup dina Flathead Lake International Cinemafest - FliC di Polson, MT Januari 23 ieu, 2016. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka di Kaca Facebook pikeun Chain The.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal RX kulawarga iZotope urang produk pos, mangga buka www.izotope.com/postproduction.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)