imah » wartos » Indipro Pakakas Kaluaran Fusion Dual V-Gunung Batre carjer di NAB 2019

Indipro Pakakas Kaluaran Fusion Dual V-Gunung Batre carjer di NAB 2019


AlertMe

LYNBROOK, Ny, February 12, 2019 - Pakakas Indipro, Pabrik tina solusi kakuatan premium pikeun aplikasi vidéo digital sarta profésional, bakal unveil na anyar Fusion Dual V-Gunung Batre carjer di NAB 2019 (Aula Jawa Tengah, Booth 11145). dua-kanal carjer litium-ion ieu pitur dua teluk ngecas bebas sarta sanggup sakaligus ngecas dua accu V-Gunung di 2.5A tiap.

The Fusion ogé bisa dipaké salaku swappable panas, catu daya nu bisa dibabawa timer ngandung pikeun kaméra jeung asesoris nalika digawé di sawah. Nalika éta ari kakuatan AC ieu dipegatkeun, alat bisa Alternatipna Powered ngaliwatan accu nyambung ka carjer.

The Indipro Pakakas 'Fusion carjer (Modél: PD-M2S) ciri anu 16.8V / 2.5A ngecas output sarta 12V diatur / 6A, opat-pin kaluaran XLR DC pikeun powering kaméra, lampu jeung alat sejenna di lapangan. Ogé ngarojong 90-250VAC atanapi 47-63Hz of input kakuatan. Kalayan suhu kerja tina 14 mun 104 derajat Fahrenheit (-10 mun 40 darajat Celsius), nu Fusion carjer tiasa beroperasi ngan ngeunaan mana anu hawa ekstrim bisa aya. Sajaba ti, di ngan leuwih opat pon (1820g) jeung 9.5 x 8.25 x 3-inci (240 x 210 x 78-mm) dina ukuranana, carjer integrates nicely kana sagala workflow mobile.

"Simkuring bungah pikeun ngjalankeun kami Fusion carjer anyar dina NAB taun ieu," nyebutkeun Matt Nigro, diréktur operasi, Indipro Pakakas. "Tambahan ieu panganyarna pikeun lineup produk urang nyaeta sampurna pikeun ngecas V-Gunung accu, pikeun Asép Sunandar Sunarya-rupa kaméra jeung aksésori item. The catu daya dibabawa, digabungkeun jeung reliabilitas cuaca ekstrim na, nyieun solusi sampurna pikeun Productions sawah jeung aplikasi studio sapuk. "

Ngeunaan Indipro Pakakas

Pikeun ampir dasawarsa, Indipro Pakakas geus dijieun pamilih rupa-kualitas luhur, dibanderol competitively accu, chargers, kabel na leyuran kakuatan alternatif pikeun DSLRs, kaméra profésional sarta sauntuyan asesoris produksi. solusi kakuatan parusahaan nu cocog sareng merek anjog industri urang, kaasup Blackmagic, Canon, Panasonic na Sony. produk Indipro anu idéal pikeun rentang vast aplikasi sareng pamaké, ti filmmakers bebas keur disiarkeun studio produksi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.indiprotools.com/.


AlertMe