imah » wartos » Pakakas Indipro Kawijakan Pangérésan panganyarna dina Cine Gear 2019

Pakakas Indipro Kawijakan Pangérésan panganyarna dina Cine Gear 2019


AlertMe

Los Angeles, Bisa 21, 2019 - Pakakas Indipro, produsen solusi daya premium pikeun aplikasi pidéo digital sareng profésional, ngagaduhan sababaraha solusi kakuatan sareng aksesoris anyar di Cine Gear 2019 (Booth 151). Diantara ieu mangrupikeun perusahaan anyar Porta-Pak batré sareng aksésori barang, anu ngamungkinkeun DSLR sareng pangguna pro-video ngamaosan kaméra sareng asesorisna gampang ngagunakeun hiji sumber daya kompak. Dua anyar cocog-RED Mikro-Series Batré ion litium ogé énggal NITRO SDI splitter sareng power distribusi kotak ogé bakal dipidangkeun dina acara éta.

Gedong kasuksésan anyar na Porta-Pak batré, Indipro ngenalkeun barang aksés édisi panganyarna pikeun tapak suku kakuatan leutik (3x5x1.5 inci) solusi listrik. Kaasup ieu mangrupikeun koper batré Porta-Pak anu énggal Blackmagic Desain Kaméra 4K Pocket (BMPCC4K), anu kalebet dua batré Porta-Pak, pangecas, 2.1-mm LP-E6-kabel listrik sareng kasus bisi perjalanan, ogé batré anyar dipasangna dipasang. Ieu énggal, kandang adaptor éksternal dipundamel tina aluminium énggal sareng ngamungkinkeun Porta-Pak diselapkeun sareng dikonci atanapi dicampurkeun kana rupa-rupa konfigurasi anu dipasang tanpa kudu ngaleungitkeun kandang. Salaku tambahan, anu kalebet bagian leutik, pangecas ringan ngarojong tegangan input 90-240 VAC di seluruh dunya sareng nyayogikeun 2A anu gancang ku jalan via plug 2.5-mm DC dina hiji tungtung, sareng pémbok témbok AS di sisi sanés. Indikator LED di hareup robah tina beureum jadi héjo nalika batréna pinuh dicas. Kabel anu sayogi tiasa dihubungkeun ka output Porta-Pak sareng salajengna diselapkeun kana batré dummy kanggo kaméra BMPCC4K.

Kit aksésori parantos lengkep sareng kasenian perjalanan gaya beubeur, anu didamel khusus pikeun nyéépkeun sababaraha batré Porta-Pak sareng dipasang. Kasus lemes-cangkang ieu ngagaduhan tali swap-on anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngagantungkeun kasus dina geger atanapi klipna langsung kana sabuk atanapi kutang. Salajengna, batré Porta-Pak ngagabungkeun konektor kaluaran 2.5-mm di 12V, panyambung kaluaran 2.1-mm di 7.4V sareng 5V USB, anu ngamungkinkeun ngeusi deui sababaraha alat sakaligus.

"Kami bungah pikeun masihan seueur produk sareng asesoris anyar dina acara taun ieu," ceuk Matt Nigro, diréktur operasi, Alat Indipro. "Kami ngarepkeun hadir Cine Gear sabab méré kami kasempetan pikeun nyorot produk urang panganyarna pikeun produsén produksi sareng pilem di Paramount Studios bersejarah."

Ogé pikeun Cine Gear aya dua tambahan anyar pikeun Indipro Mikro-Series garis batré, modél 98Wh sareng 150Wh, boh batré anu cocog sareng V-Mount Li-Ion. Ngandung salah sahiji sél batré luhur industri, Batré Micro-Series RED tiasa komunikasi informasi batré anu lengkep pikeun kaméra RED DSMC sareng DSMC2, anu teras dipidangkeun dina layar tilik. Batré 98Wh gaduh kaluaran 14.8V, kalayan kapasitas 6.6Ah sareng ngadukung dugi ka draw 12A. Alat batré 150Wh 14.8V, kalayan kapasitas 9.4Ah sareng ngadukung dugi ka 12A draw. Cocog pikeun aplikasi pidéo profésional, batré anyar ogé ngagaduhan port D-Tap standar pikeun asesoris listrik, ogé antarbeungeut USB anu diwangun anu nyayogikeun alat pikeun moto nalika némbak. Pikeun cek status gancang, gauge LED bar lima lima anu ngintunkeun sésana kakawasaan batré na. Salaku tambahan, Batré Micro-Series diijinkeun IATA pikeun dibawa ka kapal terbang, nyederhanakeun pilihan perjalanan pangguna. Beuratna rada langkung hiji pon sareng ukur 3.6 × 4.7 × 2.1 inci, batré kompak ieu mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun produsén film dina pamor.

Indipro kang NITRO SDI splitter sareng power distribution box menampilkeun input tunggal sareng output dua, sanggup pisahkeun hiji sinyal SDI kana dua kaluaran anu sami, anu tiasa ditampilkeun dina dua alat, sakaligus. NITRO hadir sareng pilihan 12-volt, 7.4-volt atanapi pilihan lima volt, kalayan ditukeurkeun - disaluyukeun pabrik - piring kaluaran, ningalikeun LEMO, Hirose sareng / atanapi 2.1- atanapi konektor 2.5-mm. Sayogi sakumaha boh V-Mount atanapi piring batré tilu kelas, NITRO tiasa dipasang liwat clamp 15-mm atanapi nganggo liang 1 / 4-20 dipasang dina kotak. Salaku tambahan, NITRO ngarojong kana sababaraha rupa data (270Mbps-2.97Gbps), ogé SD. HD sareng input / kaluaran 3G ti 480i ka 1080p; rupa-rupa kabel kaluaran ogé sayogi sayogi pikeun ngadukung.

Ngeunaan Indipro Pakakas

Pikeun ampir dasawarsa, Indipro Pakakas geus dijieun pamilih rupa-kualitas luhur, dibanderol competitively accu, chargers, kabel na leyuran kakuatan alternatif pikeun DSLRs, kaméra profésional sarta sauntuyan asesoris produksi. solusi kakuatan parusahaan nu cocog sareng merek anjog industri urang, kaasup Blackmagic, Canon, Panasonic na Sony. produk Indipro anu idéal pikeun rentang vast aplikasi sareng pamaké, ti filmmakers bebas keur disiarkeun studio produksi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.indiprotools.com/.


AlertMe