imah » wartos » Industri Samaun Brian Gleason ngagabung PrimeTime cahaya

Industri Samaun Brian Gleason ngagabung PrimeTime cahaya


AlertMe

Dallas - PrimeTime cahaya ngumumkeun yén Brian Gleason ngagabung PrimeTime salaku Diréktur Penjualan Nasional. Gleason mangrupakeun jualan na ngembangkeun bisnis tenured eksekutif jeung dekade tina pangalaman dina industri siaran dimana anjeunna disadiakeun produk jeung layanan saratna mun disiarkeun fasilitas studio, sistem integrators jeung dealer / resellers.

Gleason geus ngayakeun Jumlah kalungguhan jualan kapamimpinan senior di ngabayangkeun Communications, DellEMC Corporation tur Crispin Corporation mana Tujuanana nya éta pikeun ngaidentipikasi jeung nganteurkeun kauntungan bisnis keur klien na.

Texas basis Systems cahaya PrimeTime desain tur ngawangun LED siaran studio lampu keur nangtung nepi ka pamakéan komérsial beurat jangka panjang. Lampu LED passively tiis anu direkayasa jeung diwangun di AS sareng jaminan lima taun.

"Urang téh thrilled sarta bersyukur ka gaduh breadth Brian ngeunaan pangalaman jeung jualan kapamimpinan mawa hiji tingkat anyar kaunggulan ka PrimeTime," ceuk Glen Harn, Presiden, Systems cahaya PrimeTime. "Dina peran kapamimpinan konci ieu, Brian bakal ngawangun hubungan na jualan di golongan para nasabah anyar jeung nu geus aya."

"Ieu mangrupa kasempetan luar biasa pikeun gabung organisasi manufaktur siaran kalawan desain cahaya pangalusna-di-kelas LED tur rékayasa ngawula sababaraha paling inovatif lulugu insinyur, dealers na integrators di industri," ceuk Gleason. "Aku thrilled bisa dipercayakeun tumuwuh jualan PrimeTime jeung nganteurkeun konsumén solusi cahaya pangalusna". Gleason dimimitian Pébruari 4 di Dallas manufaktur sarta jualan kantor.

Ngeunaan PrimeTime cahaya Systems, Inc.

Dipikawanoh pikeun cahaya inovatif tur superbly direkayasa, PrimeTime cahaya Systems, Inc. manufactures-kualitas luhur, komérsial-grade LED na fixtures cahaya fluoresensi pikeun siaran televisi, gambar gerak jeung industri audio-visual. PrimeTime urang AS fabricated produk nyaangan siaran jeung warta sambungan kabel susunan, fasilitas video konprensi, tempat suci ibadah, studio siaran agama, studio produksi, universitas studio olahraga, kamar déwan kota na ruang kelas learning jarak sapanjang Amerika Serikat jeung sababaraha nagara deungeun. PrimeTime luminaires geus dipikawanoh pikeun leuwih 25 taun keur kinerja luhur, durability langgeng sarta kualitas.

###


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!