imah » wartos » Ineos 159 Challenge Marathon Run sareng Eliud Kipchoge Kagunaan LiveU Ngadamel Galeri Produksi dinamis pikeun Dokumén

Ineos 159 Challenge Marathon Run sareng Eliud Kipchoge Kagunaan LiveU Ngadamel Galeri Produksi dinamis pikeun Dokumén


AlertMe

Dina Oktober 12th taun ieu, runner maraton ternama Eliud Kipchoge ngajantenkeun dunya calik, ningali sareng ngadangukeun nalika anjeunna ngajalankeun marathon sub dua-jam kahiji, netepkeun catetan dunya anu henteu resmi, ngaluncurkeun waktos anu ampir teu percanten ku 1: 59: 40 dina Ineos 159 Tangtangan.

Acara anu lumangsung di Wina, Austria, sareng Kipchoge ngajalankeun waktos ampir dua menit langkung gancang tibatan ngajalankeun. Dina panerapan acara éta, pasangan Australi LiveU anu lami, ETAS High-Tech Systems GmbH, dikontrak ku perusahaan produksi Austria Filmhaus Wien, anu waktosna damel sareng Ridley Scott Creative Group, Amsterdam, pikeun masihan bantosan téknis dina produksi dokumenter ngeunaan acara éta.

Tantangan nyaéta nyiptakeun galeri produksi berbasis OB pikeun ngawenangkeun pangawasan sareng kaméra kontrol real-time. Nyewa ETAS sareng nyiapkeun produksi produksi OB trak.15 ARRI Awak-kaméra anu dikintunkeun dikerjakeun ngurilingan kursus, dihubungkeun sareng unit transmisi portabel 15 LiveU LU600 HEVC. Dina treuk éta aya lima server quad sareng IFB kanggo kabel sareng kabel nirkabel. Aya tilu layar 4K quad multiviewer layar. ETAS ogé nyayogikeun awak kaméra kalayan pelatihan LiveU.

Robert Frosch, Manajer Akun sareng ETAS, anu parantos ageung dina proyék kasebut, saurna, "Sutradara cuplikan dokumenter peryogi ningali, kualitas luhur, masing-masing ningali kaméra dina waktos anu sakedap. Masing unit LiveU, kasebat dina 10Mbps, dikirim HD SDI pakan kanggo treuk produksi, sareng via IFB, sutradara tiasa nyarios ka unggal operator kaméra nalika kagiatan éta. Rakaman nyata dina rékaman masing-masing. Nganggo inovatif téknologi LiveU sareng salah sahiji anu masihan perusahaan produksi tepatna sareng kalenturan aranjeunna diperyogikeun. "

Awak produksi dokumenter ogé ngagunakeun overlay video dina feed kaméra, anu tétéla penting. Ieu hartosna yén jalma-jalma éta dina treuk tiasa katingali iraha, contona, kasaimbangan bodas diperyogikeun atanapi disegel pigura anu langkung luhur anu diperyogikeun pikeun nembak tindakan gancang. ETAS ogé ngatur pangiriman gambar kaméra ka perusahaan produksi.

Sion Eilam, VP Penjualan Daérah, EMEA, LiveU, nyatakeun, "Pamakéan LiveU terus ngembang dina tingkat anu pikaresepeun dina pasar olahraga, henteu ngan ukur pikeun pakan eusi primér sareng dimekarkeun, tapi ogé pikeun DR. Ayeuna urang mimiti ningali panggunaan sapertos kieu dimana téknologi kami ngamungkinkeun perusahaan produksi pikeun bener-bener ngendalikeun sareng ngawas naon anu dipoto ku nyiptakeun galeri produksi nganggo téknologi kami. Hal ieu méré direksi sareng pengadun wawasan aksés kana gambar kualitas luhur anu aranjeunna diperyogikeun dina titik harga anu sangat berpatutan. ”


AlertMe

Luncat

Luncat mangrupakeun agénsi komunikasi B2B nu nyadiakeun PR bespoke, pamasaran jeung jasa kreatif pikeun pausahaan téhnologi peuntas industri video profésional, ti akuisisi eusi liwat pangiriman pikeun imah.