imah » Lahirna eusi » InfoComm 2015 Wrap-up

InfoComm 2015 Wrap-up


AlertMe

1Naon anyar dina audio jeung arena visual? Ogé di dieu téh clue a, éta ngan 3 jam nepi jalan ti Broadcast Darso Studios ... Pasihan up? Ieu ngan panganyarna audio / visual média Ngulik ka InfoComm 2015 di Orlando Florida, di Oranyeu County Konvénsi Center. Lamun ngan dihadiran, mangka anjeun nempo firsthand nu exhibitors ampir 1000 ti leuwih 100 nagara béda - acara ieu nyadiakeun skor tina solusi na kemungkinan. Mun teu ... ogé, urang gé coba mun meunang anjeun nepi ka speed. Professional di industri éta delighted mun ningali tech panganyarna ti tersangka dawam ogé hal newest ti panganyarna béntang-up.

Numutkeun website maranéhanana, aya 950 exhibitors milu dina InfoComm taun; exhibitors nempatan rékaman 515,000 kaki pasagi net némbongkeun sarta acara husus spasi. InfoComm 2015 ieu disponsoran ku presenting acara pasangan, Samsung, acara strategis mitra Crestron sarta Microsoft, tur ngarojong acara mitra kabita, Christie na Panasonic.

Panasonic dikirimkeun ka Wah ti stan 1501 kalayan téknologi AV demonstrasi di A & V produk motong ujung; upgrades-kakuatan tinggi na advancements avant-garde éta runtuyan poé. advancements Panasonic pikeun 4K téh, anjeun mig2HT geus nyaho, impressive. The AW-SFU01 kaméra modél meunang cranked-up a kiyeu jeung sababaraha fitur leuwih amis; kalawan MPEG-4 HD nepi ka 1080 / 60p 24Mbps, kamera delivers kualitas produksi-streaming video, kartu SD mikro anu ngamungkinkeun di-kaméra HD ngarekam di nepi ka 28mbps, sarta hiji USB audio / video. kauntungan Anyar ogé nambahan lamun fitur heubeul jeung anyar nu dipaké dina tandem.

3"Integrators na konsumén maranéhna rightly pamenta téhnologi AV kualitas luhur nu bisa nganteurkeun surat maranéhna beautifully mun audiences mimitian ti para nasabah ngotéktak dina toko departemen atawa pemirsa tipi di imah," nyebutkeun Art Rankin, Panasonic System Communications Company Utara America AV Panyiaran Wawakil Présidén. "Panasonic urang leungeun téhnologi AV integrators na resellers jeung produk pangalusna dina pasaran, sahingga aranjeunna ngawula konsumén maranéhanana jeung solusi nu nganteurkeun seratan jalma - naha éta ngaliwatan téhnologi 4K, leyuran signage basajan atawa kios interaktif. The breadth tina téhnologi ensures a ROI tinggi na low TCO ".

Panasonic éta teu hijina seeker senang di pihak nu; a slew tina ngaran pamaén badag lianna ogé4 mecenghul babarengan jeung ratusan pausahaan anyar kayaning: Samsung nu earned tilu panghargaan langkung di acara (pikeun nambahkeun kana tumpukan geus badag panghargaan aranjeunna geus accrued leuwih taun); Canon dirakit hiji salah sahiji hiji Ngulik visual nanaon incorporating sababaraha Canon REALiS Projectors sapanjang kalawan ngamangpaatkeun pemetaan gambar dibawa ka hirup hiji démo impressive encouraging Hadirin ka "Tempo Mustahil" jeung "Bawa Kandungan Pikeun Kahirupan Dina Canon Kajelasan. "Hideung Magic Desain ditembongkeun pilihan tech anyar, salah sahiji nu di Blackmagic Ursa Mini mangrupakeun sensor gambar 4.6K Super 35 super lightweight kalawan jepret global. Cai mibanda 15 eureun tina rentang dinamis, éta pucuk nepi ka 60 pigura kadua (éta geulis damn rusuh) jeung, upami anu teu cukup, mibanda slew fitur sejenna, kitu ogé (incroyable!); Christie kungsi stan kalawan sababaraha solusi média - aranjeunna dibawa sababaraha produk mun acara, tapi anu teken perhatian husus ka Pandora urang Box, anu Christie Spyder, Christie Petinju, sarta Christie buludru LED. Christie buludru LED tembok tampilan diulas a 1.6-millimeter pitch piksel presentasi pikeun acara; LG sumping jauh ti acara kalawan panghargaan 4 pikeun mintonkeun Bezel Video Besar na sempit.

5"InfoComm ngagambarkeun hiji kasempetan pikeun showcase produk tampilan komérsial LG di hiji bentang kacida kalapa jeung di hareupeun a riungan discerning professional audiovisual jeung wartawan, bisa dileler honors ieu dina lingkungan ieu exemplifies kumaha LG Electronics terus nganteurkeun kana jangji na nyadiakeun inovasi pikeun bisnis hadé, jeung produk industri ngarah, kaasup brand anyar tampilan témbok VH7B video urang, nu urang ngumumkeun minggu panungtungan dina acara "dipedar Digital Signage Wawakil-Présidén pikeun LG Electronics AS, Clark Brown.

Ratusan pausahaan séjén ti diusahakeun tur leres kana anyar mimiti-up (anu sawatara pausahaan heubeul bisa mertimbangkeun up-dimimitian nyuk-nyuk) mastikeun yén cavalcade sahiji kaunggulan jeung inovasi dituluykeun. Audio-Technica ieu némbongkeun kaluar 2 tambahan pikeun sistem jaringan Ohi maranéhanana, dina Ohi-sangkan ATND971 jeung ATND8677. parusahaan oge ditembongkeun produk panganyarna maranéhanana - nu Audio-Technica System 10 pro System Wireless marengan pilihan System 10 Pro rak na Gunung; planar ditembongkeun sababaraha tina tembok video newest na di acara kaasup, planar DirectLight LED Video Besar System maranéhanana, tembok planar RA-Series LCD Video, NGUMBARA Matrix 6System Besar LCD Video kalawan G2 Arsitéktur, planar Mosaic tembok arsitéktur Video na planar NGUMBARA LED3 Series Rear tembok proyéksi Video; sonic Foundry ngumumkeun sababaraha fitur anyar keur na wildly populér Mediasite perusahaan Video Platform, nu geus lanjut mekarna ku ampir 50% per taun !! Belden éta dina leungeun jeung cabling incomparable maranéhanana, konektipitas sarta infrastruktur; Da-lite geus kabentuk hiji satru kalayan kapala jeung maranéhna boga ramatloka anyar: www.milestone.com. Duanana pausahaan dihadiran Infocomm 2015, sakumaha Da-lite némbongkeun-off na Parallax 0.8 anyar jeung Parallax UST 0.45. Kapala ditampilkeun SYSAU anak, hiji ditunda Sistim siling projector anyar nu boasts radikal ngurangan waktu instalasi tur lempeng siling adjustable pikeun mantuan mastikeun eta bisa ngagantelkeun kana ampir wae siling.

7Skor langkung pausahaan anu digambarkeun; Prysm miboga sababaraha tembok video endah tur mintonkeun, Adi, Vutec, Kramer, Crestron, Shure, Winnov, Galaxy, radial, Visix, Harmon, Middle Atlantik Produk, Alat Témbongkeun, Cisco, Casio Aeson, jsb, jsb, jsb daftar mana on na on. Infocomm 2015 éta hiji riungan pleaser nyata.

acara éta senang, tapi ayeuna eta urang rengse. Ucapkeun ... Dupi aya taman tema sakitar dieu wae?

Ngeunaan InfoComm International®

InfoComm International® aya pakaitna perdagangan internasional ngalambangkeun industri audiovisual sarta informasi komunikasi profésional. Didirikeun taun 1939, InfoComm boga leuwih ti anggota 5,000, kaasup pabrik, sistem integrators, dealers jeung distributor, konsultan bebas, programer, rental jeung pementasan pausahaan, tungtung-pamaké sarta multimedia professional ti leuwih ti nagara 80. InfoComm Internasional teh sumberdaya anjog pikeun standar AV panalungtikan pasar sarta warta. Na latihan, sertifikasi jeung atikan program nyetel baku tina kaunggulan pikeun AV professional. InfoComm Internasional teh pangadeg InfoComm, konferéensi taunan panggedéna jeung paméran pikeun AV pembeli na sellers di sakuliah dunya. InfoComm ogé ngahasilkeun nempokeun dagang di Asia, Eropa, Amerika Latin sarta Wétan Tengah. Inpo tambahan nyaeta sadia dina www.infocomm.org.


AlertMe