imah » wartos » InfoComm 2019: Broadcast Pix Nisukeun IP sareng Pindah Produksi Terpadu Anyar, PTZ Camera Control

InfoComm 2019: Broadcast Pix Nisukeun IP sareng Pindah Produksi Terpadu Anyar, PTZ Camera Control


AlertMe

Chelmsford, Massa -. May 16, 2019 - Broadcast Pix ™ bakal ngantebkeun solusi na IP dumasar dina bulan hareup di InfoComm 2019 (Booth 2091) di Orlando, Fla. software Vérsi 7.5 anyar sareng kamampuan kontrol IP anu luas sareng panel kontrol kaméra RCC IP anyarna.

"IP parantos teras janten langkung ngagentos tina pasaran AV profésional, sareng Broadcast Pix ngawanohkeun solusi anu saé pikeun Produksi multi-kaméra anu didasarkeun-IP," terangna Tony Mastantuono, manajer produk kanggo Broadcast Pix. “BPswitch IX nawiskeun kalenturan ngadalikeun sareng pindah sumber SDI nirkabel, nirkabel, sareng warisan SDI anu sumebar di tempat anu gedé, samentawis pamutahiran sofwér panganyarna kami ngamungkinkeun pamaké Broadcast Pix pindah buktina langsung tina ka sakuliah kamar atanapi sakumna nagara dina alat mobile. Tambah Deui, controller RCC anyar urang nyadiakeun kalenturan tina unit kontrol kaméra anu papisah anu nganggo antarbeungeut pamaké anu pohara intuitif. "

BPswitch IX dirancang pikeun auditoriums, stadion, kamar konferensi, sareng fasilitas sanés anu dilengkepan ku kaméra jauh anu dikontrol ti kamar control. Featuresta tiasa nampi genep panyambatan jaringan anu ngadukung kaméra NDI sareng RTSP sareng sumber sejenna, sareng dua SDI /HDMI inputs (kaasup salah sahiji input analog pikeun sumber warisan). Sistem 1080p / 60 pituin ngahijikeun sacara integrasi MPEG-2, H.264, sareng format streaming anu sanés dina produksi anu sami, sareng SDI, HDMI, Analog, sarta streaming outputs.

Kawas model BPswitch, BPswitch IX ngawengku NewBlueNTX grafik gerak 3D multi-lapisan CG, anu ngawengku ratusan témplat pikeun nyederhanakeun tilu-handap, bug, animasi, gulungan, ngorondang, sareng épék. Alat-workflow anu dilebetkeun kana alat-alat anu ngawengku dalapan saluran klip sareng grafik, tilu keyers nganggo DVE, ngarekam program, makros berbasis payil, ClearKey ™ chromakey sareng Virtual Studios set virtual virtual, sareng setelan multi view view BPview ™.

Kalayan parangkat lunak Vérsi 7.5 anyar sareng platform kontrol layar rampa layar Broadcast Pix Commander ™, sadaya model BPswitch tiasa mikeun saklar browser-alat dina alat nu bagerak. Pamutahiran bakal ngamungkinkeun kadali jauh tina server sareng kaméra robotic, aksés ka sadaya alat workflow, sareng nempoan pinuh gerak-elemen produksi ngaliwatan sambungan internét baku. Eckosistem IPP BPNet ™ Broadcast Pix's nyadiakeun kamampuhan sistem kontrol-over-IP sacara aman sareng latency lowna.

Vérsi 7.5 oge nawiskeun kadali pikeun routers, kaméra sareng streaming CDNs - sakaligus perbaikan seru kanggo software automation BPfusion CG na. Software kasebut kaasup kalayan naon waé sistem BPswitch anyar, anu sayogi salaku pamutahiran gratis pikeun sistem anu mana waé anu aya ngajamin, atanapi seueur $ 995 pikeun sistem anu teu aya dina garansi.

Idéal pikeun panipuan jauh, RCC tiasa digunakeun sabagé pamali kaméra anu ngahubungkeun anu ngagaduhan BPswitch pamuter produksi terpadu, Broadcast Pix Commander platform kontrol layar rampa, atanapi saklar produksi tina produsén anu sanés. Kalayan arsitektur kabuka anu diartikeun ku software na, RCC tiasa ngadalikeun sababaraha kaméra PTZ sareng siaran kaméra, ogé hulu robotic, sareng nyampur protokol IP kana produksi anu sarua.

Konpigurasi tujuh inci RCC nyadiakeun menu navigasi intuitif sareng ngamungkinkeun prasetél kaméra anu disieun, ngaran shot, sareng nu sanesna. Tambih Deui, sahiji joystick tilu sumbu kalayan speed zum nu bisa dirobah sareng hiji pokus otomatis hiji-rampa ngamungkinkeun ngawaskeun shot lancar, pas. RCC ngawengku pangrojong IP asli kanggo Panasonic jeung Sony Kaméra PTZ, sareng rojongan opsional pikeun kaméra lianna sareng huluna robotic.

Pikeun tilik video tina solusi basis IP Broadcast Pix di InfoComm, mangga buka bit.ly/2YuJYRo.

Ngeunaan Broadcast Pix
Ku switcher gandeng pageuh tur 3D CG gerak grafik, Broadcast Pix nyadiakeun sistem produksi video hirup paling terpadu pinuh kalayan kontrol dipaténkeun jeung téhnologi automation. Ti satuan ci mun badag skala, solusi multi-sistem, unggal Broadcast Pix ciri hiji toolset éksténsif nu matak ngamudahkeun pikeun ngaoptimalkeun jeung ngaropea workflows Anjeun lokal tur leuwih IP. Tambih Deui, ékosistem BPNet na nyadiakeun ladenan awan aman tur manajemén asset. Diadegkeun dina 2002, Broadcast Pix boga konsumén di leuwih ti 100 nagara jeung mangrupakeun pamingpin di switchers produksi terpadu pinuh pikeun pamaréntah, siaran, ngalirkeun, acara live, sarta aplikasi radio visual. Diajar di www.broadcastpix.com.

Broadcast Pix, Broadcast Pix Panglima, BPNet, BPswitch, BPview, sareng ClearKey mangrupakeun mérek dagang ti Broadcast Pix, Inc. dipaténkeun. Switchers dijieun di AS.


AlertMe