imah » wartos » Input Media win BBC sinyalna of Piala Dunya nu 2019 FIFA Awewe urang

Input Media win BBC sinyalna of Piala Dunya nu 2019 FIFA Awewe urang


AlertMe

BBC geus diangkat olahraga basis London bebas Input Media ngahasilkeun sinyalna of Piala Dunya FIFA Awewe urang kieu panas urang bisa dilaksanakeun di Perancis. Media input baris ngahasilkeun programming hirup pikeun siaran dina saluran jaringan TV BBC urang, BBC iPlayer jeung ramatloka BBC Sport. Turnamén ngalir ti 07 Juni nepi 07 Juli 2019.

Kontrak, aman sanggeus hiji prosés lembut kalapa, ngagambarkeun hiji penyuluhan hubungan parusahaan jeung BBC. Input Media dihasilkeun sinyalna tina ieu pasanggiri asal Kanada dina 2015 na ayeuna ngahasilkeun Goals Piala FA Exchange keur BBC.

Input Media urang Kepala Program, Frank Callaghan ngadawuh: "Urang téh thrilled mun geus dileler karya bergengsi ieu, nu manjangan Hubungan kami jeung BBC. Piala Dunya nu FIFA Awewe urang mangrupa acara ngadegkeun dina Kalénder olahraga sarta kami Reueus tur bencong bisa aub, nyadiakeun produksi kualitas luhur, siaran jeung jasa teknis ".

Handap mangrupa panas sukses 2018, lamun produksina badag tur tim téknis ti Input Media dikeureuyeuh nama HBS di Piala Dunya FIFA dina Rusia, pangajén ti Piala Dunya Awewe urang FIFA negeskeun impressive Kapercayaan produksi bal parusahaan. Ieu kaasup sinyalna hirup jeung highlights ti unggal babak The Piala FA, Inggris internationals di Wembley, Liga Champions League jeung eusi UEFA Liga Europa.

Jauh ti maén bal, pausahaan ogé ngahasilkeun rupa-rupa sinyalna hirup jeung turnaround gancang highlights nempokeun pikeun siaran sejen, federations internasional tur Panyekel hak. Ieu kaasup feed dunya ti Roland Garros pikeun FFT nu, jasa produksi keur Galau Cage acara na kandungan layar badag pikeun RFU.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!