imah » wartos » Wawasan TV ngajalankeun linier Channel di AS dina Service Samsung TV Ditambah linier Live Streaming

Wawasan TV ngajalankeun linier Channel di AS dina Service Samsung TV Ditambah linier Live Streaming


AlertMe

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar sarta produser eusi UHD asli, ieu gedong kana hubungan na kacida-hargana jeung Samsung Electronics. Co., Ltd. ku nyieun saluran linier na sadia dina TV unik Samsung urang Ditambah linier, hirup layanan streaming ka pemirsa di AS.

Handap update channel Samsung urang panganyarna, saluran wawasan TV bakal ngahontal 10 juta disambungkeun Amérika TV pinter. Samsung TV Ditambah nawarkeun haratis, streaming hirup tina eusi pikeun pemirsa anu sorangan a 2017 na 2018 Samsung TV nyambung atanapi engké.

deal Sebaran ieu kieu 24 / 7 channel peluncuran wawasan TV di Jerman dina 2018 na underscores komitmen kuat parusahaan keur maturan eusi compelling -na pikeun pamaké sabudeureun dunya ku sababaraha cara béda. pamaké Samsung TV Ditambah di AS kiwari bisa ngakses ratusan jam tina eusi 4K UHD unik wawasan TV - nu ngawengku gaya hirup na programming hiburan fokus kana influencers sosial jeung isu nu gaduh dampak nyata dina masarakat. Highlights pemirsa bisa ngarasakeun kaasup Travel sareng Embe, THRU, Jalan ka Gymkhana Grid na leuwih.

Graeme Stanley, Diréktur komérsial tina wawasan TV commented, "2018 éta hiji taun incredibly suksés keur urang dina wawasan TV, utamana kalayan peluncuran sababaraha program anyar. Samsung mangrupa pasangan téhnologi dipercayakeun of ours, sarta deal anyar ieu kalayan aranjeunna hartina urang kiwari bisa mawa storytelling inovatif urang pikeun pemirsa AS nu nganggo TV Tambih Deui, nu mangrupakeun hambalan hébat maju di urang broadening jangkauan eusi kami sarta tumuwuh audiences anyar. "

Heeman Lee, PM, Service Tim Usaha, Samsung Electronics ngomong, "wawasan TV téh pas gede pikeun platform Samsung TV Ditambah urang. channel nyadiakeun eusi seru na compelling anu bakal ngahibur pemirsa kami 24 / 7. Wajar we hubungan urang sareng wawasan TV jeung kasampak maju ka bringing saluran sarta layanan -na pikeun pemirsa peuntas AS ".


AlertMe

Luncat

Luncat mangrupakeun agénsi komunikasi B2B nu nyadiakeun PR bespoke, pamasaran jeung jasa kreatif pikeun pausahaan téhnologi peuntas industri video profésional, ti akuisisi eusi liwat pangiriman pikeun imah.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!