imah » jobs » audio Insinyur

Bubuka proyék: Insinyur Audio


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: BMG Rajana Rekaman Studio
location: Rajana FL US
Kabuktian pangalaman salaku insinyur sora. Kami milarian Sopan Mesin anu kompeten pikeun ngarekam, nyampur sareng ngedit musik sareng audio kanggo produk-produk kami.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)