imah » jobs » Insinyur Audio Intern (Henteu dibayar)

Bubuka proyék: Insinyur Audio Intern (Henteu mayar)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Studi Rekam Stonecutter
location: Chicago IL US
Kami milarian nyewa interns énggal ngabantosan dina rékaman / rékayasa kabutuhan di Stonecutter Recording Studios kanggo usum Musim / Musim Panas.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)