imah » jobs » Audio Insinyur (Full Time *)

Bubuka proyék: Audio Insinyur (Full Time *)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: karikil Beach
location: karikil Beach CA US
Sababaraha pangalaman kalawan disiplin parabot, kayaning kaahlian cahaya panggung, produksi video switching, témbok LED, ngalaman IT ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)