imah » jobs » Produksi Pasang / Insinyur Audio

Pembukaan proyék: Mesin produksi / Mesin Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Carita Katujuh
location: Nashville TN US
Mahasiswa dina Adobe Photoshop CC, Adobe Saatos Balukar, Adobe Premiere, Mac OS. Poténsi pikeun nganteurkeun pidéo sareng motong, grafik, sora, sareng animasi.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)