imah » jobs » Produksi Pasang / Insinyur Audio

Pembukaan proyék: Mesin produksi / Mesin Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Carita Katujuh
location: Nashville TN US
Mahasiswa dina Adobe Photoshop CC, Adobe Saatos Balukar, Adobe Premiere, Mac OS. Poténsi pikeun nganteurkeun pidéo sareng motong, grafik, sora, sareng animasi.

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)