imah » jobs » Desainer Produk / Mesin Insinyur

Bubuka Proyék: Desainer Produk / Insinyur Industri


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: GSM Di luar
location: Henderson NV US
Mahasiswa sareng Adobe Photoshop sareng Illustrator. Lacak sagala karya anu aya hubunganana sareng desain, ti konsép dugi ka produksi pikeun proyék-proyék anu ditugaskeun.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)