imah » jobs » Audio Rekaman Insinyur

Bubuka proyék: Audio Rekaman Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: MediaInVision PLC
location: Los Angeles CA US
Gawé sareng scheduler sareng sutradara pikeun ngajadwalkeun jadwal produksi anu didamel. Pastikeun yén sadaya paréntah produksi khusus tos dituturkeun sateuacan…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)