imah » wartos » Insys Video Technologies ngajadikeun otomatis idéntipikasi selebritis sareng papanggihan wincikan papisah ngaliwatan Integrasi API sareng Amazon Rekognition
Platform InsysGO OTT kalayan idéntifikasi mesin diajar

Insys Video Technologies ngajadikeun otomatis idéntipikasi selebritis sareng papanggihan wincikan papisah ngaliwatan Integrasi API sareng Amazon Rekognition


AlertMe

Ngagunakeun learning mesin, pilihan anyar kanggo platform OTT pinuh diulik ngabantuan operator ngalindungan panongton tina eusi sénsitip anu henteu nganggo usaha manual tur ningkatkeun Searchability

Mungkin 16, 2019 - Dübendorf, Swiss: Insys Video Panyiaran geus nambahan kamampuhan anyar anu kuat pikeun komprehensif, over-the-top (OTT) solusi vidéo na anu ngaktifkeun idéntifikasi otomatis tina selebriti sareng deteksi eusi pantes dina program TV nyekel-up sareng perpustakaan vidéo éta paménta. Pemirsa tiasa mendakan klip anu gaduh selebritis anu langkung lengkep teras luncat kana titik anu pasti dina pidana dimana jalma anu némbongan, samentara nudity sareng kekerasan tiasa ditandaan sacara otomatis sareng kabur.

Platform InsysGO OTT kalayan idéntifikasi mesin diajarLadenan vidéo OTT ngaktifkeun organisasi média pikeun nawiskeun eusi anu langkung seueur pikeun para pamotongan maranéhna langkung seueur. Najan kitu, polumeu nyaring eusi anu aya nyiptakeun tantangan pikeun panongton sarta panyadia. Pamakéna peryogi paneripan anu aya dina acara-gén anu paling narik éta, anu siga kumaha sanggup ngupingkeun jarawat dina wirang tumpukan.

Samentara éta, operator kedah ngayakinkeun yén sadaya eusi nyertakeun anu standar mérekna sareng larangan pangaturan kanggo bahan anu sénsitip, tapi seueur klip klipna sacara langsung marios maranéhna biaya-waktos sareng waktos-teuing. Rékaman saluran linier pikeun nempoan anu lempengna santang pisan, sabab biasana aranjeunna henteu diantarana ningkat metadata anu lengkep anu diaku-program program-on-demand.

Maké integrasi API sareng Amazon Rekognition, leyuran tina Web Web Services (AWS), fitur anyar di platform OTT Insys 'tiasa ngabéréskeun duanana masalah. Eusi nu diserat ka perpustakaan operator sacara gancang dianalisis otomatis sareng jalma-jalma anu dipenalkeun sareng eusi nu sensitip. Amazon Rekognition nyaéta hiji jasa analisis video jero diajar diajar anu tiasa ngidentipikasi objék, jalma, teks, pamandangan, sareng kagiatan kitu ogé ngadeteksi naon eusi anu teu pantes. Ladenan anu bisa dipupus dina ngedalkeun ngalakukeunana pidéo real-time maké modél diajar mesin anu dilatih pikeun ngadétéksi rébuan barang sareng kagiatan anu énggal, sareng nimba konteks dumasar-gerak tina pidéo.

Platform InsysGO OTT kalayan idéntifikasi mesin diajarPangalaman pamaké hareup-tungtung euyeub Insys ngamangpaatkeun hasil analisis ieu pikeun ngidinan panongton néang nempokeun atanapi klip warta anu ngawengku selebriti atanapi politikus nu tangtu. Kala lajeng ngamungkinkeun aranjeunna luncat langsung kana momen anu khusus anu dimana jalma jalma, sedengkeun overlays dina pamuter pidéo Insys nunjukkeun ngaran jalma anu diakuan nalika diondang. Jandéla Insys pamuter ogé mintonkeun spidol dina program Kambaran pikeun nuduhkeun pamandangan sareng nudity atanapi kekerasan sareng opsi nu dikawasa ku operator sacara otomatis ngabubaran pidéo sawaktos keur diputer pikeun muka eusi nu ngalanggar.

"Detektip eusi sareng rupi kamampuan anu henteu panté anyar kami ngabantu operator sacara otomatis ngayakinkeun eusi anu cocog sareng ekspektasi pemirsa maranéhanana jeung mérek maranéhanana," ceuk CEO Insys Krzysztof Bartkowski. "Alsota ogé salajengna dilegakeun parabot toolet kami pikeun mastikeun wajar anu aman kanggo barudak, anu anggap we bagean penting tina tanggung jawab pausahaan urang salaku ngajual. Samentara éta, kamampuhan pikeun ngaidentipikasi selebriti sareng politikus dina video ngaronjatkeun penemuan eusi kanggo audiences panyadia ladenan, letting pemirsa méakkeun kirang waktos nyéangan eusi anu berhubungan sareng langkung waktos nonton. "

Insys Video Technologies nawiskeun rangkeian lengkep alat OTT, fléksibel sareng solusi bodas-labél anu fléksibel anu ngijikeun usaha média-ngokolakeun gampang, monetize, ngadistribusikeun, sareng ngamajukeun eusi dina situs web sareng aktip anu gaduh mérek, pinuh-fitur na aplikasi. InsysGO ngamungkinkeun MVPD sareng panyadia ladenan ngajalankeun kurban OTT komprehensif ngawengku seueur saluran salami poé 30, sedengkeun Insys OneChannel nganunkeun pungsi anu sarupa sareng pangalaman panempo anu disaluyukeun pikeun ngajentrekeun jumlah leutik saluran. Insys VoD ngamungkinkeun panyadia eusi gampang nawiskeun perpustakaan vidéona pikeun nempoan paménta, sedengkeun modular Insys OTT Toolkit nyandak pelanggan ngawangun platform OTT ngaropéa sorangan ngagunakeun komponén modular.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang solusi Insys, téknologi sarta jasa, mangga buka www.insysvideotechnologies.com.

Ngeunaan Insys Video Panyiaran GmbH - Insys Video Jatiluhur (www.insysvt.com) Nyaeta salah sahiji pausahaan integrasi video panggancangna-ngembang di Éropa, maturan palaksanaan komprehensif proyék OTT tina strategi jeung desain liwat ka ngembangkeun, deployment jeung perawatan. Pikeun leuwih dasawarsa, Insys geus dilaksanakeun proyék video online pikeun satelit panyadia, operator telekomunikasi, siaran televisi jeung distributor gambar gerak. Leuwih ti opat juta pamakéna make jasa video Powered by solusi Insys.


AlertMe