imah » jobs » Insinyur Widang Broadcast Integrasi

Pembukaan proyék: Mesin Jaringan Broadcast Integrasi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Konférénsi Panyiaran
location: Atlanta GA US
Broadcast, post-produksi, sareng pangalaman Industri AV: Juragan cocog sareng asuransi médis sareng gigi (sayogi saatos 60 dinten padamelan).

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)