imah » wartos » Intercoms: Naon on Market nu

Intercoms: Naon on Market nu


AlertMe

Tempo dina Scoop.it - Siaran Darso Magazine, Daily Edition

Riedel Communications Artis matrix digital telepon di antara kamar jeung kamar nyadiakeun platform keur aplikasi telepon di antara kamar jeung kamar jeung distribusi sinyal data TCP / IP analog sarta audio digital sarta. Sistim nu diwangun ku jaringan dumasar-serat ...
Tempo dina sportsvideo.org


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)