imah » jobs » Interior Desain Asisten

Bubuka Proyék: Interior Design Asisten


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Eric Hughes Desain
location: Los Angeles CA US
Pangaweruh Photoshop, InDesign, CAD sareng / atanapi SketchUp. Leutik, high-end design design interior interior parusahaan milarian asistén part-time….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)