imah » jobs » Kandungan internal Videographer & Video Editor

Bubuka Proyék: internal Kandungan Videographer & Editor Video


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Audi di Amérika
location: Herndon VA US
›Pangaweruh Tingkat Ahli Final Cut Pro, Adobe Creative Suite, Adobe After Effects, Adobe Lightroom sareng Adobe After Effects ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)