imah » wartos » Intinor nyambung ka industri siaran Amérika ngaliwatan JB&A sareng NewTek

Intinor nyambung ka industri siaran Amérika ngaliwatan JB&A sareng NewTek


AlertMe

Umea, Swédia, 01 Juni 2020 - Intinor Technology, pamekar produk tina pamimpin Swédia sareng solusi pikeun video kualitas luhur di internét, didamel rapet sareng perusahaan Amérika JB&A, hiji nilai tambah distributor khusus dina bidang video, siaran, produksi & proAV, sareng NewTek, pamimpin téknologi video berbasis IP, kanggo nyambung sareng industri siaran Amérika.

Dina waktu nalika perjalanan sareng nyanghareupan rapat dibatesan, Intinor parantos ngerjakeun damel babarengan sareng mitra régionalna di sakumna dunya pikeun milari cara alternatif pikeun nyambungkeun sareng perusahaan siaran lokal, nawiskeun webinar sareng demonstrasi online sareng kasempetan pikeun sesi Q&A langsung .

Ieu mangrupikeun waktos anu penting pikeun Intinor pikeun nyambung jeung nasabah. Krisis anu terusna ngajantenkeun seueur perusahaan pikeun ngevaluasi deui fasilitas produksi maranéhanana sareng mertimbangkeun nyiptakeun jalur produksi produksi jauh anu sanés teu ukur nungtun tangtangan anu aya dina jarak sosial tapi ogé nawiskeun kauntungan ékonomi sareng produktivitas jangka panjang. Solusi Intinor dikenal salaku "Angkatan Darat Kepala Swedia" pikeun hiji infrastruktur sadaya-IP.

Daniel Lundstedt, Koordinator Pemasaran pikeun Intinor nyarios: "Dina waktos anu nangtang ieu, industri siaran sareng produsén milari cara alternatif pikeun nyebarkeun sareng ngahasilkeun eusina. Kaseueuran siaran dianggo pikeun nyambung kalayan sambungan anu aman, anggo satelit atanapi serat khusus, sareng waspada nganggo internét umum kusabab résiko leungitna pakét, masalah latén dina jaringan jsb.

"Salah sahiji tantangan utama dina mindahkeun tina alur kerja tradisional leuwih ka produksi jauh nyaéta kumaha carana ngauntungan instabilitas internét umum" Lundstedt diteruskeun. "Éta di mana Intinor asalna sabab éta anu urang lakukeun sadaya waktu."

JB&A parantos nyebarkeun distributor ekslusif Intinor di Amérika Serikat salami sababaraha taun sareng dua pausahaan rutin ngajalankeun acara gabungan. The webinar, anu ngajalankeun langsung tanggal 14 April 2020 na sayogi pikeun ningali dina YouTube, tujuanana pikeun ngadidik pamirsa ngeunaan produksi REMI (KOMPETIKAN INGROT), INGKE (INTAHAN editorial ningali) sareng nunjukkeun kumaha penyiar tiasa ngalaksanakeun ieu nganggo solusi anu ditawarkeun Intinor. Nicholas Smith, JB & A's VP Téhnologi, ngagaduhan acara ti Folsom, CA sareng Daniel Lundstedt ngawakilan Intinor tina basa di Umea, Swédia.

Ngalih tina presentasi bubuka, webinar nunjukkeun interoperabilitas kulawarga produk Direct Intinor, ngagunakeun seueur aliran input, laptop, telepon sélulér ogé encoder, salaku bagian tina produksi.

Éta ogé nunjukkeun protokol transportasi Intinor sorangan, Bifrost BRT ™, anu ngagaduhan kasalahan koréksi, adaptasi bitrate, ARQ, atanapi resending, sareng beungkeutan jaringan. Protokol anu sanés ogé dirojong, kalebet SRT sareng seueur anu sanésna.

Perusahaan Amérika anu sanés Intinor sering damel babarengan nyaéta NewTek. Intinor disababkeun pikeun ngamajukeun studio router Direkt na barengan NewTek dina NDI® Pavilion di NAB taun ieu salaku produk tina dua perusahaan ieu nyocogkeun sakedik dina Karya Produksi Leungeun nganggo kontén tina sababaraha sumber. Kusabab JB&A ogé distributor pikeun NewTek, ieu nawiskeun sinergis sareng nilai tambihan pikeun sadaya tilu perusahaan anu aub ogé para nasabahna.

Kalayan pembatalan NAB sareng seueur acara industri anu sanés kusabab COVID-19, NewTek parantos nyiptakeun saluran TV nyalira, NewTekTV. NewTekTV tujuanana pikeun tetep asup ka masarakat dina warta téknologi, demo langsung, dukungan sareng saran ahli ogé nunjukkeun dina kalenturan dumasar kana cariosan visual berbasis IP (#SDVS) sacara global.

dina maranéhna siaran panganyarna, museurkeun cara ngajaga fans olahraga dina aktipitas nalika teu aya olahraga anu diteruskeun, Lundstedt diajak janten panyatur tamu pikeun ngobrol kumaha Intinor nganggo NDI® pikeun ngabantosan tetep nyambung dunya.

Host NewTekTV, Richard Evans, resep ngadangu ngeunaan alur kerja jarak jauh anu nawiskeun Intinor sareng kumaha studio router Direktur Intinor damel sareng NewTek's Tricaster kanggo nyayogikeun solusi lengkep pikeun produksi jauh.

"Studio router Direktur ngadukung input tina aliran IP anu béda-béda, sapertos SRT, RTMP, atanapi protokol Intinor, BRT ™ Bifrost, sadaya anu nawiskeun cara-cara pikeun ngatur pangiriman aman sanajan ngaliwatan sambungan internét anu goréng" jelas Lundstedt. "Eusi anu dikumpulkeun via router dirawat teras tiasa dikirim via NDI® ka NewTek's Tricasters anu nyayogikeun sadaya alat anu diperyogikeun pikeun produksi média. Sakali produksi parantos lengkep, ieu teras tiasa disebatkeun via NDI® balik deui ka diréktori diréktur anu ngatur siaran tina eusi dimuktikeun, dikirim ka sababaraha mitra upami diperyogikeun. "

Webinars salajengna sareng demo online dirancang. Parios Intinor Kajadian upcoming leuwih wincik.

###

ngeunaan Intinor
Intinor ngamekarkeun produk sorangan sareng tujuanana pikeun nganteurkeun solusi pangsaéna sareng paling lengkep pikeun pidéo langsung anu kualitas luhur di internet. Ti markas kami di Swedia kami parantos nyiptakeun solusi anu kuat, tiasa dipercaya sareng gampang dianggo kanggo média sosial, olahraga, berita / kontribusi siaran & distribusi.
Kalayan solusi pikeun esport, produksi jauh, beungkeutan jaringan, kontribusi sareng nyebarkeun pangkalan data anu kantos ngembang kami kaasup perusahaan sapertos ESL, Lagardere, BR, Freaks4you, Plazamedia, FUEL.tv, COMCAST, RBB sareng seueur deui.
Platform kabuka "ékosistem" nawiskeun transisi bukti masa depan ka infrastruktur IP anu lengkep. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan www.intinor.com.

Kontak parusahaan:
Daniel Lundstedt,
Jualan na Marketing
+ 4670 148 46 68
[EMAIL PROTECTED]

Media Contact:
Kara Myhill
Manor Marketing
[EMAIL PROTECTED]
+ 44 (0) 7899 977222


AlertMe